icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
8. mar 2013

@delica a aku odsavacku treba kupit? 🙂 daj aj mojmu instrukcie 😀

delica
8. mar 2013

😀 @slavka_a_maros vie,ze ma ist sem a kupit toto: http://www.babymarket.sk/sk/6754/106/avent-odsa... ked bude treba 😀

slavka_a_maros
8. mar 2013

@delica forwardujem, diky 🙂 to si nechavas zalohu, ze ked bude treba, pojde kupit?

katuska54
8. mar 2013

@delica ja mam preventivne odsavacku uz kupenu 🙂

delica
8. mar 2013

@slavka_a_maros jj, ked bude treba, pojde kupit
ja mam taky pocit ze bud mi pojde mlieko a maly bude papkac, alebo nebudem mat :-/

silsil
9. mar 2013

@delica ja som si ju kúpila práve včera 🙂 dokonca na nete je v takej akcií že za túto cenu je ku nej zdarma sterilizator 🙂

zuzka444
9. mar 2013

dobre ranko kocky 🙂...drahy siel turistikovat tak som sama doma a nedaaaa sa dajako spat 🙂

delica
9. mar 2013

@silsil hod link. rozmyslam, ze to fakt kupim, manzel bude bez tak bez seba 😀
@zuzka444 dobre rano zuzka, tak ty si fakt ranne vtaca, ja som sa teraz vytrepala z postele

kacoorka
9. mar 2013

@zuzka444 ty co tak skoro hore?ja by som spala aj cely den moja kocka ma vsak iny nazor, dnes spala opat s nami mam pocit ze uz to zneuziva opica mala, treba mi upratovat len sa neviem k tomu dokopat

hobit
9. mar 2013

Baby, uzivate niektora maltofer fol? Ako ho znasate? Ja dnes 3. den, ale nejako mi je divne, vcera som dokonca skoncila objimajuc zachodovu misu? Moze to byt z toho?

zuzka444
9. mar 2013

@delica nooo bola som hore ale potom som sa nahnevala a ze kaslem.na to idem spat este 🙂..a vstala som o pol desiatej :Dco uz xi xi

zuzka444
9. mar 2013

@kacoorka joooj moja ani nehovor riadu plna kuchyna stehna musim vykostit dat do pacu na zajtra a spalnu upratat 🙂...no len keby sa mi chcelo xi xi..

delica
9. mar 2013

@zuzka444 nastastie manzel navaril aj na dnes, ale zasa mam zehlenia tri koše...ach

silsil
9. mar 2013

@delica tak napríklad tuto:
http://shop.babetkovo.sk/index.php/akcia-odsava...

alebo tu:

http://www.bugy.sk/static/produkt/23707/AVENT-N...

http://sunpharma.sk/produkt/avent-odsavacka-nat...

ja si myslim ze to vyuzije takmer kazda zena 🙂 vs. kamaratky co rodili, mi hovorili ze uz do porodnice si to brali, aby sa im rozbehla laktacia.. a potom aj doma vyuzivali.. a ked nahodou nevyuzijeme tak to predame ako nove no nie? 🙂)

anjelicek26
9. mar 2013

@silsil - odsavacku z druhej ruky nepredas, je to hygienicka potreba ;) Ale ja som ju vyuzivala a hodne, takze my budeme kupovat urcite, mala som rucnu medelu a rucnu aventku (ta nic moc), teraz by som chcela elektricku medelu... moje prsia to z laktaciou totiz myslia vzdy az prilis dobre a prve mesiace sli do vylevky litre mlieka a to doslova 😝

silsil
9. mar 2013

@anjelicek26 : )))) mne zas vsetci odporucali tu rucnu aventku..tak som si ju kupila..ale beriem ze kazdemu sadne nieco ine.. a viem ze pouzite sa nepredava..ale som prekavapena ze tu je takych inzeratov plno.. no v kazdom pripade sa mi pacila tak akcia s tym sterilizatorom, mylsim ze aj to vyuzijeme..lebo vyvarat to v hrncoch sa mi nebude chciet..ale ty mas vyhodu, si aka skusena : ) uz vies ako to chodi a co a ako : )))

anjelicek26
9. mar 2013

@silsil - xixi skusena hej, tretie junovciatko 🙂 Ale na tom nezalezi... ono odsavacka musi sadnut na tvar prsnika, prisposobit sa mu, mne proste nesadla. My sme sterilizator nemali a ani mat nebudeme, do pol rocka len prso a potom aj tak bude lozit kade tade a to, ze mu vysterilizujem lyzicku vobec nepomoze, ked sa bude plazit po zemi a oslintavat vsetko mozne 😅 😅 😅

silsil
9. mar 2013

@anjelicek26 ake krasne ze tretie junovcatko, vsetky narodeninkove oslavy jednym supom 🙂) nam ked by sa maly narodil 18teho, tak by to bolo take symbolicke, lebo ja aj mm sme sa narodili prave 18teho 🙂) hej s tou odsavackou mas pravdu ze musi sadnut..ale ked to sa ani vyskusat nemoze.. vcera som v navode citala ze "neskusat pocas tehotenstva, lebo vyvolava porod !!" : ))

anjelicek26
9. mar 2013

@silsil - jj pri stimulacii bradaviek v poslednom mesiaci paradne tvrdne brusko a po porode sa vdaka prisatiu babatka odluci placenta... takze skusat by som to fakt moc neskusala 😀 Jej to by bolo krasne, keby vam to vyslo... ja mam aj manzela junoveho, tak 4 narodiek bude zahul, hlavne kvoli vekovemu rozdielu deti asi nebudu oslavovat spolocne... Saska s kamoskami, maly s kamosmi zo skolky a krpate osobitne... no uvidime, sanca, ze budeme mat nejake 2-narodky je relativne vysoka 😀

zuzka444
9. mar 2013

@delica joooj o zehleni mi ani nehovor ja toho mam tiez no uvidime kedy sa do toho pustim ale asi az zajtra bo jednu davku mam este zavesenu na balkone a druha sa mi pere ta pojde na susak heh takze asi tak...ja som mala navarene zo vcera takze som len prihriala a nachystala som si stehna vykostene do pacu na zajtra na obedik 🙂..

delica
9. mar 2013

@zuzka444 ja som prave dozehlila :D no ale uz mam dalsie dve pracky na sušakoch
akurat rozmyslam, ze by som dala aj nejaku jarnu vyzdobicku 🙂 tulipany a narcisky uz mi rašia v zahrade

zuzka444
9. mar 2013

@delica inak aj ja som.dnes nad tym.uvazovala xi xi..ja si kupujem tulipany a davam.na stol 🙂..kedze.byvan na cinzaku takze ja nemam.zahradku :/...ale minuly rok som pestovala v kvetinacoch na balkone rajciny :D.uroda celkom.aj bola heh a tento rok si dam len zelee stonkovy bo ten davam do polievky rada 🙂..a jahody som aj pestovala a te si tiez dam te rodili ozaj vela 🙂

hobit
9. mar 2013

@delica
@zuzka444 ja som vcera tulipany dostala takze uz ich mam na stole 🙂

zuzka444
9. mar 2013

@hobit jeeeej super moja sestra bude mat na svadbe tulipany heh bola.smutna bo sa ide vydavat v septembri ale ze nejaka uroda.z neviem kade vydrzi 6 tyzdnov tak ze v septembri sa budu dat objednat xi tak je cela stastna bo tulipany miluje 🙂...inak.aj mne sa velmi pacia...akurat dem svagrina zachranovat maleho 🙂...chudatko ma hnacky a nevie co mu ma dat bo kedze sa len teraz narodil asi tyzden dva dozadu tak som si minuly rok pozavarala cucoriedky tak jej ich berem nech ich spapa a ze to malemu pomoze ked ho potom.nakoji 🙂...a inak vedela si ze su dobre proti kolikam?ja nie tak super este ze mam pozavarane a este aj tento rom zavarim a maju vysoky obsah zeleza xi xi...tak ked bude kojit povinne budem jest 🙂

zuzu3743
9. mar 2013

ja som odsavačku brala už do pôrodnice a po každom kojeni som si odsala mlieko a davala k sestričkam oni ich tam zbierali pre tie babätka ktora maminka ešte nedostala mliečko (lebo napr. po cisarskom niektora dostala až na treti den mliečko ) alebo pripadne dokrmovali moje v noci zo začiatku kym som nemala detičky pri sebe .

willy_wonka
9. mar 2013

Blbe pocasie. Celyd den som permanentne nespokojna... 😠

danielle
9. mar 2013

teda, baby, k tej odsavacke, ja som mala Medelu elektricku pri prvom a predala som ju v pohode. len sa tak po nej zaprasilo... 🙂 ja som ju kupovala novu a pouzila som ju dva krat. vsetky casti sa dali sterilizovat, takze nevidim problem v tom, aby ste ju nemohli predat.... ale mne nesadla, viac mliecka som si odstiekala rucne, ako som odsala odsavackou... tak neviem, co budem robit teraz... ci si kupit a aku...?

willy_wonka
9. mar 2013

Baby, aky planujete pouzivat teplomer pre drobce? Bezdotykove alebo klasicke digitalne, ci tie cumliky..atd..@anjelicek26 🙂

delica
9. mar 2013

@zuzu3743 ahoj Zuzka, ako sa máš? Kosti uz nebolia?
@willy_wonka
ja som mala "teplomer pre babatka" na mojom "zoznam lekáreň" a kamoška magistra povedala,že netreba mi nic kupovat, ak mam klasicky digitalny....tak nic nekupujem navyse

willy_wonka
9. mar 2013

@delica aj my mame klasicky digitalny, len neviem cci by to nechcelo nieco lepsie🙂 a do vody mas aky?