Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
😀 @slavka_a_maros vie,ze ma ist sem a kupit toto: http://www.babymarket.sk/sk/6754/106/avent-odsa... ked bude treba 😀
@delica forwardujem, diky 🙂 to si nechavas zalohu, ze ked bude treba, pojde kupit?
@slavka_a_maros jj, ked bude treba, pojde kupit
ja mam taky pocit ze bud mi pojde mlieko a maly bude papkac, alebo nebudem mat :-/
dobre ranko kocky 🙂...drahy siel turistikovat tak som sama doma a nedaaaa sa dajako spat 🙂
Baby, uzivate niektora maltofer fol? Ako ho znasate? Ja dnes 3. den, ale nejako mi je divne, vcera som dokonca skoncila objimajuc zachodovu misu? Moze to byt z toho?
@delica tak napríklad tuto:
http://shop.babetkovo.sk/index.php/akcia-odsava...
alebo tu:
http://www.bugy.sk/static/produkt/23707/AVENT-N...
http://sunpharma.sk/produkt/avent-odsavacka-nat...
ja si myslim ze to vyuzije takmer kazda zena 🙂 vs. kamaratky co rodili, mi hovorili ze uz do porodnice si to brali, aby sa im rozbehla laktacia.. a potom aj doma vyuzivali.. a ked nahodou nevyuzijeme tak to predame ako nove no nie? 🙂)
@silsil - odsavacku z druhej ruky nepredas, je to hygienicka potreba ;) Ale ja som ju vyuzivala a hodne, takze my budeme kupovat urcite, mala som rucnu medelu a rucnu aventku (ta nic moc), teraz by som chcela elektricku medelu... moje prsia to z laktaciou totiz myslia vzdy az prilis dobre a prve mesiace sli do vylevky litre mlieka a to doslova 😝
@anjelicek26 : )))) mne zas vsetci odporucali tu rucnu aventku..tak som si ju kupila..ale beriem ze kazdemu sadne nieco ine.. a viem ze pouzite sa nepredava..ale som prekavapena ze tu je takych inzeratov plno.. no v kazdom pripade sa mi pacila tak akcia s tym sterilizatorom, mylsim ze aj to vyuzijeme..lebo vyvarat to v hrncoch sa mi nebude chciet..ale ty mas vyhodu, si aka skusena : ) uz vies ako to chodi a co a ako : )))
@silsil - xixi skusena hej, tretie junovciatko 🙂 Ale na tom nezalezi... ono odsavacka musi sadnut na tvar prsnika, prisposobit sa mu, mne proste nesadla. My sme sterilizator nemali a ani mat nebudeme, do pol rocka len prso a potom aj tak bude lozit kade tade a to, ze mu vysterilizujem lyzicku vobec nepomoze, ked sa bude plazit po zemi a oslintavat vsetko mozne 😅 😅 😅
@anjelicek26 ake krasne ze tretie junovcatko, vsetky narodeninkove oslavy jednym supom 🙂) nam ked by sa maly narodil 18teho, tak by to bolo take symbolicke, lebo ja aj mm sme sa narodili prave 18teho 🙂) hej s tou odsavackou mas pravdu ze musi sadnut..ale ked to sa ani vyskusat nemoze.. vcera som v navode citala ze "neskusat pocas tehotenstva, lebo vyvolava porod !!" : ))
@silsil - jj pri stimulacii bradaviek v poslednom mesiaci paradne tvrdne brusko a po porode sa vdaka prisatiu babatka odluci placenta... takze skusat by som to fakt moc neskusala 😀 Jej to by bolo krasne, keby vam to vyslo... ja mam aj manzela junoveho, tak 4 narodiek bude zahul, hlavne kvoli vekovemu rozdielu deti asi nebudu oslavovat spolocne... Saska s kamoskami, maly s kamosmi zo skolky a krpate osobitne... no uvidime, sanca, ze budeme mat nejake 2-narodky je relativne vysoka 😀
@delica joooj o zehleni mi ani nehovor ja toho mam tiez no uvidime kedy sa do toho pustim ale asi az zajtra bo jednu davku mam este zavesenu na balkone a druha sa mi pere ta pojde na susak heh takze asi tak...ja som mala navarene zo vcera takze som len prihriala a nachystala som si stehna vykostene do pacu na zajtra na obedik 🙂..
@delica inak aj ja som.dnes nad tym.uvazovala xi xi..ja si kupujem tulipany a davam.na stol 🙂..kedze.byvan na cinzaku takze ja nemam.zahradku :/...ale minuly rok som pestovala v kvetinacoch na balkone rajciny :D.uroda celkom.aj bola heh a tento rok si dam len zelee stonkovy bo ten davam do polievky rada 🙂..a jahody som aj pestovala a te si tiez dam te rodili ozaj vela 🙂
@hobit jeeeej super moja sestra bude mat na svadbe tulipany heh bola.smutna bo sa ide vydavat v septembri ale ze nejaka uroda.z neviem kade vydrzi 6 tyzdnov tak ze v septembri sa budu dat objednat xi tak je cela stastna bo tulipany miluje 🙂...inak.aj mne sa velmi pacia...akurat dem svagrina zachranovat maleho 🙂...chudatko ma hnacky a nevie co mu ma dat bo kedze sa len teraz narodil asi tyzden dva dozadu tak som si minuly rok pozavarala cucoriedky tak jej ich berem nech ich spapa a ze to malemu pomoze ked ho potom.nakoji 🙂...a inak vedela si ze su dobre proti kolikam?ja nie tak super este ze mam pozavarane a este aj tento rom zavarim a maju vysoky obsah zeleza xi xi...tak ked bude kojit povinne budem jest 🙂
ja som odsavačku brala už do pôrodnice a po každom kojeni som si odsala mlieko a davala k sestričkam oni ich tam zbierali pre tie babätka ktora maminka ešte nedostala mliečko (lebo napr. po cisarskom niektora dostala až na treti den mliečko ) alebo pripadne dokrmovali moje v noci zo začiatku kym som nemala detičky pri sebe .
Blbe pocasie. Celyd den som permanentne nespokojna... 😠
teda, baby, k tej odsavacke, ja som mala Medelu elektricku pri prvom a predala som ju v pohode. len sa tak po nej zaprasilo... 🙂 ja som ju kupovala novu a pouzila som ju dva krat. vsetky casti sa dali sterilizovat, takze nevidim problem v tom, aby ste ju nemohli predat.... ale mne nesadla, viac mliecka som si odstiekala rucne, ako som odsala odsavackou... tak neviem, co budem robit teraz... ci si kupit a aku...?
Baby, aky planujete pouzivat teplomer pre drobce? Bezdotykove alebo klasicke digitalne, ci tie cumliky..atd..@anjelicek26 🙂
@zuzu3743 ahoj Zuzka, ako sa máš? Kosti uz nebolia?
@willy_wonka
ja som mala "teplomer pre babatka" na mojom "zoznam lekáreň" a kamoška magistra povedala,že netreba mi nic kupovat, ak mam klasicky digitalny....tak nic nekupujem navyse
@delica aj my mame klasicky digitalny, len neviem cci by to nechcelo nieco lepsie🙂 a do vody mas aky?

@delica a aku odsavacku treba kupit? 🙂 daj aj mojmu instrukcie 😀