Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 @qtinka77 no a mne este sestricka povedala ze aj soferovat mozem..no ja to teda riskovat nebudem 🙂 ved ked mi dojde zle..takze mm mi robi rano odvoz a dovod domov.. ani do prace sa nechystam..s tolkym cukrom a mojou hyperaktivitou by ma tu kolegyne uz vobec nezniesli 😝
@silsil - no to bol mimo ineho dovod, ze som si to dala na den, kedy mam dovolenku, pojdem si aj s malym teraz lahnut, stale je mi cudne 😖
@anjelicek26 ja čerpam lekarov..ked ich mam neobmedzene tak nech to vyuzijem aspon trosicku 🙂 tak nech ti je lepsie : ) ja sa zajtra chystam aj varit, aj prat aj zehlit..aj do kniznice..ked uz budem doma si hovorim nech co to porobim.ale tak uvidime ako mi bude..
@silsil
@anjelicek26
No aj mne poradila, ze exnite to...lebo najskor som to cuckala so skrivenou pusou a tak tu druhu polku som uz exla a striasalo ma riadne fuuuuj, mi je zle ked is na to aj spomeniem :o/
Vies co, prekvapivo vobec nema pocit, ze by som bola nejaka hyperaktivna - skor naopak, ospala som :o)
Ale ja som nespala dnes dobre, to mozno preto..
@qtinka77 - no ja som vcera sla skoro spat, lebo ak nespis aspon 8h v kuse pred testom, ze to skresli vysledky - ergo cukor klesa pomalsie... hlava ma boli, zaludok sa uz nejako normalizoval.
dievcence, mne od toho glukozoveho testu nesadne nic sladke, aj ked mam chut a nieco si dam, som z toho KO.
tak pre istotu nic sladke nejem.
a tiez mi bolo zle straaasne.
No a hodnoty som mala 4,2 / 5,6/ 4,6
@anjelicek26 No a ja som prave na just tuto noc nevedela spat - od 4.tej som hore... :o( Mozno aj preto som to mala na figu :o(
@delica to bych potrebovala, ja bych sladke mohla porad a prokladala to sladkym:D
jak se dneska citis? je ti lepsi?
ja jsem volala dr a ze mam hned zitra rano dojit, aby jsme si byli 100% jisti ze je vse ok. tak ted mam z toho akorad stres, uz si zacinam vsugerovavat bolest podbrisku a pichani v boku:(
@qtinka77 to nic, nic si z toho nerob. Ja drzim dietu a zatial fajn. Dnes mi brali krv a stvrtok idem znova pre vysledky plus zase moc a krv a potom kazde 2tyzdne. A ked budu dobre vysledky,aj tak musim chodit na kontroly az do porodu. Ze hura-a-a.
@delica ja velmô teraz ficim na obtiahnutych veciach. Si to vychutnavam plnymi duskami.
@kavaapalma No ved som si hned aj na Teba spomenula, ked mi vypisovala to doporucenie na diabetolog.poradnu - mala by som tam ist zajtra, tak uvidime, ale ako hovorim - nic mimoriadne necakam, lebo aj tak sa stravujem tak ako mi aj povie aby som sa stravovala. A zase svadobne kolace a tortu si tiez nenecham ujst, to by tak bolo aby som z vlastnej neochutnala, nie? :o) Mame 23.3. svadbu, tak vtedy si dam "pohov" s dodrziavaniami :o)
@delica Noooo, tak idem, ked uz ma prist babatko, tak sme sa tak rozhodli, ze radsej nech pride do rodiny 🙂
Pre mna to uz bude druhykrat, uz to neberiem tak ultra romanticky 🙂 A mozno prave preto by to aj snad mohlo vyjst... :o)
Uz mam asi 3 tyzdne kupene saty, take jednoduche smotanove kratsie, uzsie, ale elasticke, tak ich priebezne skusam, ci mi este su... 🙂 Vidim to tak- len tak tak :o)))))
@misza1 Tak my mame termin 5.6., co pocitam, ze moze byt aj trosicku skor a ako sa poznam, kazde trosku pekne pocasie travim pri vode, tak to tymi tankinami snad nejako zachranim 🙂 A ked nie...no a? 🙂 Nebudem sama buchta na kupku 🙂 To mi je dost jedno taketo veci uz - asi som uz z takych mindrakov vyrastla 🙂)))
@delica Noooo, tak mozno este vsetky nie - ktovie, ci nebude este tretie? :o) Ale nie, to uz asi e-e...keby som bola mladsia, v pohode, ale uz teraz je to podla mojho nazoru dost neskoro 🙂
Saty pravdupovediac ani nie su take dolezite 🙂 Nieco si na seba uz snad navleciem 🙂
Este keby sa mi podarilo porobit si vsetky skusky z letneho semestra do porodu, bola by som vysmiata maminka 🙂

@qtinka77 - ja praveze pijem tak presladeny caj ci cappucino, ze to nikto po mne pit nemoze, tak nechapem... aj ked ja sladim len medom a melasou a glukoza je iny level 😖 Mne to dala exnut naraz cely velky pohar, zle mi bolo hned 😖