icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
11. mar 2013

@qtinka77 - ja praveze pijem tak presladeny caj ci cappucino, ze to nikto po mne pit nemoze, tak nechapem... aj ked ja sladim len medom a melasou a glukoza je iny level 😖 Mne to dala exnut naraz cely velky pohar, zle mi bolo hned 😖

silsil
11. mar 2013

@anjelicek26 @qtinka77 no a mne este sestricka povedala ze aj soferovat mozem..no ja to teda riskovat nebudem 🙂 ved ked mi dojde zle..takze mm mi robi rano odvoz a dovod domov.. ani do prace sa nechystam..s tolkym cukrom a mojou hyperaktivitou by ma tu kolegyne uz vobec nezniesli 😝

anjelicek26
11. mar 2013

@silsil - no to bol mimo ineho dovod, ze som si to dala na den, kedy mam dovolenku, pojdem si aj s malym teraz lahnut, stale je mi cudne 😖

silsil
11. mar 2013

@anjelicek26 ja čerpam lekarov..ked ich mam neobmedzene tak nech to vyuzijem aspon trosicku 🙂 tak nech ti je lepsie : ) ja sa zajtra chystam aj varit, aj prat aj zehlit..aj do kniznice..ked uz budem doma si hovorim nech co to porobim.ale tak uvidime ako mi bude..

qtinka77
11. mar 2013

@silsil
@anjelicek26
No aj mne poradila, ze exnite to...lebo najskor som to cuckala so skrivenou pusou a tak tu druhu polku som uz exla a striasalo ma riadne fuuuuj, mi je zle ked is na to aj spomeniem :o/
Vies co, prekvapivo vobec nema pocit, ze by som bola nejaka hyperaktivna - skor naopak, ospala som :o)
Ale ja som nespala dnes dobre, to mozno preto..

anjelicek26
11. mar 2013

@qtinka77 - no ja som vcera sla skoro spat, lebo ak nespis aspon 8h v kuse pred testom, ze to skresli vysledky - ergo cukor klesa pomalsie... hlava ma boli, zaludok sa uz nejako normalizoval.

delica
11. mar 2013

dievcence, mne od toho glukozoveho testu nesadne nic sladke, aj ked mam chut a nieco si dam, som z toho KO.
tak pre istotu nic sladke nejem.

a tiez mi bolo zle straaasne.

No a hodnoty som mala 4,2 / 5,6/ 4,6

qtinka77
11. mar 2013

@anjelicek26 No a ja som prave na just tuto noc nevedela spat - od 4.tej som hore... :o( Mozno aj preto som to mala na figu :o(

misza1
11. mar 2013

@delica to bych potrebovala, ja bych sladke mohla porad a prokladala to sladkym:D
jak se dneska citis? je ti lepsi?
ja jsem volala dr a ze mam hned zitra rano dojit, aby jsme si byli 100% jisti ze je vse ok. tak ted mam z toho akorad stres, uz si zacinam vsugerovavat bolest podbrisku a pichani v boku:(

qtinka77
11. mar 2013

@delica No ale to si mala velmi pekne hodnoty :o)

delica
11. mar 2013

@qtinka77 no na to, ze som tučo :D aj som sa čudovala
@misza1 som vstala o 11, celu noc som sa potila, uz mam len okolo 37

qtinka77
11. mar 2013

@delica Ze tuco :o) Ty si ale... Ved teraz sme tu tuco vsetky :o)))))

misza1
11. mar 2013

@delica tak to je super, tak jeste lezkej, pot se a ve stredu muzes do prace🙂

delica
11. mar 2013

@misza1 tak ma cudne boli aj brucho z jednej strany, asi skocim zajtra aj gynekologicke
@qtinka77 no ja nie som ziadne tintitko ani mimo tehotenstva :D

qtinka77
11. mar 2013

@delica To ani ja :o) Ale teraz veeeelice hrdo vystrkujem pupek :o) Konecne mozem a nemusim brucho stahovat :o)))) Bomba pocit :o)

delica
11. mar 2013

@qtinka77 jj,mozem nosit obtiahnute veci cez brucho :D pred tym len nejake tuniky a bluzky, nech nejsu vidiet slaninky

misza1
11. mar 2013

@delica no i ja tam zitra jdu... asi ani spat nebudu, fakt mam hrozou autosugesci, ani bych se nedivila kdybych si sama vyvolala porod...

misza1
11. mar 2013

@qtinka77
@delica pridavam se do spolku hrdo vystavujicich tehu pupek🙂
jedine co se ted desim, ze ma prijit zas mraz a minusove teloty... ja uz tu zimni bundu nezapnu:( asi si budu muset vzid dovolenku ci co😀

kavaapalma
11. mar 2013

@qtinka77 to nic, nic si z toho nerob. Ja drzim dietu a zatial fajn. Dnes mi brali krv a stvrtok idem znova pre vysledky plus zase moc a krv a potom kazde 2tyzdne. A ked budu dobre vysledky,aj tak musim chodit na kontroly az do porodu. Ze hura-a-a.

delica
11. mar 2013

@misza1 ale ved si nepadla na brucho, vsetko bude OK.
No ale sme uz skoro matky, mame obavy ......ja som sa uz skoro objednala Mudr.Holáňovi na morfoultrazvuk zamerany na srdce. Mam nervy, ci maly nebude mat poskodene srdce z tej mojej teploty.

qtinka77
11. mar 2013

@misza1
@delica
Sak konecne mozeme vystrkovat pupky "beztrestne" :o) Horsie to bude v lete, uz som si kupila tankiny pre istotu, ze bikinky predsalen toto leto asi nieee :o))))

kavaapalma
11. mar 2013

@delica ja velmô teraz ficim na obtiahnutych veciach. Si to vychutnavam plnymi duskami.

qtinka77
11. mar 2013

@kavaapalma No ved som si hned aj na Teba spomenula, ked mi vypisovala to doporucenie na diabetolog.poradnu - mala by som tam ist zajtra, tak uvidime, ale ako hovorim - nic mimoriadne necakam, lebo aj tak sa stravujem tak ako mi aj povie aby som sa stravovala. A zase svadobne kolace a tortu si tiez nenecham ujst, to by tak bolo aby som z vlastnej neochutnala, nie? :o) Mame 23.3. svadbu, tak vtedy si dam "pohov" s dodrziavaniami :o)

delica
11. mar 2013

@qtinka77 jééj, ty sa ides vydávať? pekné! a velká gratulacia 😉

misza1
11. mar 2013

@delica a to se rika ze male deti, male starosti... 😒 doufam ze za par let nebudu chodit k psychologovi 😀

misza1
11. mar 2013

@qtinka77 v lete asi budu nosit jeste tehu tricka🙂 ne ze bych se bezne promenadovala jen tak v plavkach, ale ten vak na brichu bude asi vetsi...

qtinka77
11. mar 2013

@delica Noooo, tak idem, ked uz ma prist babatko, tak sme sa tak rozhodli, ze radsej nech pride do rodiny 🙂
Pre mna to uz bude druhykrat, uz to neberiem tak ultra romanticky 🙂 A mozno prave preto by to aj snad mohlo vyjst... :o)
Uz mam asi 3 tyzdne kupene saty, take jednoduche smotanove kratsie, uzsie, ale elasticke, tak ich priebezne skusam, ci mi este su... 🙂 Vidim to tak- len tak tak :o)))))

qtinka77
11. mar 2013

@misza1 Tak my mame termin 5.6., co pocitam, ze moze byt aj trosicku skor a ako sa poznam, kazde trosku pekne pocasie travim pri vode, tak to tymi tankinami snad nejako zachranim 🙂 A ked nie...no a? 🙂 Nebudem sama buchta na kupku 🙂 To mi je dost jedno taketo veci uz - asi som uz z takych mindrakov vyrastla 🙂)))

delica
11. mar 2013

@qtinka77 tak to máš uz za pár 🙂 neboj, do šiat sa dáš, ked su elastické. No aspon budes mat na svadbe vsetky svoje deti :D

qtinka77
11. mar 2013

@delica Noooo, tak mozno este vsetky nie - ktovie, ci nebude este tretie? :o) Ale nie, to uz asi e-e...keby som bola mladsia, v pohode, ale uz teraz je to podla mojho nazoru dost neskoro 🙂
Saty pravdupovediac ani nie su take dolezite 🙂 Nieco si na seba uz snad navleciem 🙂
Este keby sa mi podarilo porobit si vsetky skusky z letneho semestra do porodu, bola by som vysmiata maminka 🙂