Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 Aaaale co by... svadba je lavou zadnou - mame len cca do 20 hosti - bude to taky dlhsi slavnostnejsi obed, neprehaname to, ja nemam rada velke svadby, ani prvu som nemala velku...
A studium - to vam ani neviem vysvetlit ako je mozne, ale stiham zatial super - som v 2.rocniku a zatial nemam v indexe horsiu znamku ako A 🙂 Ale sa pekne chvalim, co? 🙂 Ked som zacala minuly rok so skolou - fakt som nevedela ako to budem zvladat, este som zacala aj vtedy varit pre celu rodinu obedy na kazdy den, lebo mala prestala chodit do druziny a ked uz som varila pre nu, tak je to jedno, ci aj pre nas 🙂 A navyse este som zacala aj piect chleba - lebo sme zmenili stravu, ako som pisala, vyhodila som bielu muku a biely cukor a cuduj sa svete, to co som si nevedela ani predstavit, ze stihat z roboty prist a este zacat varit, tak islo a este k tomu aj skola a ako hovorim, navyse s dobrymi vysledkami - proste ma bavi 🙂
Clovek, ked chce, fakt dokaze vela...
A okrem toho, ja som teraz doma - pamatate? 4.tyzden, vypoved, takze to hlavne negativne u mna odpadlo (mi je smiesne, ze tak pisem o praci, ale je to fakt...az teraz vidim, ako mi ten stres skodil... 🙂 ), tak zrazu vsetko stiham aj bez nervov 🙂 Takze tak 🙂
@qtinka77 kdyz te bavi, neni o cem, mozna clovek k tomu musi dospet, mm na vysoke chodil na skousky jako do housli, kvuli jednomu drbnutemu kreditu musel opakovat 1 rocnik, tak jsem skoncili v 1 rok🙂 a ted? dela si pedag. minimum, ma same A jen jedno B a to kvuli tomu ze v ten den zjistil ze nema prednasku ale skousku 😅 a uz si brousi zuby na PHD... samozrejme ho budu podporovat, ale netusim kdo to bude platit😀
@misza1 aj moj teraz studuje to, co mu je vhodnejsie pre pracu 🙂 a tiez som nanho pysna, ze mu to ide. ja som si chcela spravit MBA s nejakeho pribuzneho odboru toho, co robim, len presne, zas je to peniazoch, okolo 10tisic rocne dat na skolu pre oboch to je moc...tak pockam kym manzel dostuduje a mozno len tak pre radost si spravim MBA k 40cine :D (ked maly bude chodit do skoly a mala tiez bude na svete) 😀
@qtinka77 isla si nalacno uplne.....
Ja som dnes pre istotu volala ku doktorke a sestricka mi povedala, ze ak budem moc smedna tak si mozem dat hlt dva vody, viac nie. Ja som myslela, ze sa mozem napit vody, tak som uz z toho fakt pako. Tak si dam zavcasu rano naozaj hlt dva a radsej vydrzim. 😖 😖 😖
a som zvedava kolko je ta hranicna hodnota cukru u nas, ked to tu tak citam, rovnake to vsade nie je. Moc sa na to zajtra netesim. ☹
ahojte baby v stredu idem na cukor kolko glukozy si mam kupit?
Viete mi poradit, svagrinna mi dala nejake hracky po detoch, v com ich mam umyt?
@lubilienka ja použité hračky umývam detským mydlom a periem v detskom prášku, čo sa dá oprať
Strasne sa nudim ☹
@katkalubkova ja som bola na vysetreni pred dvoma tyzdnami,rano som nic nejedla nepila,dobre sa treba vycikat,lebo potom ako to vypijes uz nemozes.ked ti to daju s citronom tak sa to da uplne v pohode na supu vypit,zober nejake casopisy a pohodicka,najlepsie je tam ist hned rano...
@willy_wonka ahoj 🙂 aj ja sa nudim...podme sa nudit spolu 😀
mna ten cukor caka v piatok ☹ uz to chcem mat za sebou...
@katuska54 a ty si kde.bola cely vikend? manzel schvalil Lilly ?🙂
@willy_wonka v sobotu sme boli na Bio farme v stupave a v nedelu sme spali 🙂 a vecer sme skladali kocik 🙂 uz ho mame doma konecne... Este si to meno musi nechat ulezat v hlave...takze zatial sme bez mena 😀
@simo23 vidis asi vsade inak, neviem ja ked som bola nikdy som si glukozu nekupovala ale teraz mi treba, no vzdy nas poslali vycikat, vzali krv, potom nam dali vypit napojicek sladky ako medicek 😀 potom zasa pohare vycikat, krv a takto dva krat a potom niekto dostal hned vysledky niekto nie
čaute mna čaka cukor v stredu uz teraz mam obavy ako to vypijem 😒
xixi cikat som bola tri krat co som tam bola a nikto neriesil, mne bali komplet krv, nielen do prsta, takze boh vie, kedy budu vysledky 😖
@katkalubkova Hej, na lacno som bola uplne, ale vody som vypila cca 2 pohare po 3 deci :o) To este to tak, aby som tam isla dehydrovana...sak to by bolo jasne, ze by som sa im tam osekla ako anjelicek...
Vieees, co, vyspala som sa na to teraz a ja ich kaslem - pojdem zajtra do tej poradne, ale ked odo mna fesi bude ocakavat, ze mu tam budem chodit kazde dva tyzdne alebo nebodaj, aby som si pichala do prsta kazdy den, tak poviem, ze diky kamo a mnej te se tady hezky :o) A dovi, uz ma tam neuvidia 🙂
@willy_wonka ja dnes lezim a spim. a tak stale dokola.
@willy_wonka jj, klesla. uz som zas celkom OK.
dr.som nesla, ked si predstavim, ze mala dovcu minuly tyzden, tak halda chorych ludi, tak dobre som spraivla.
No ale pojdem zajtra zenskej, divne ma picha v podbrusku, ako by som mala dostat menzes.

@qtinka77 jsi pekne akcni tehule🙂
ja si osobne nevim predstavit svatbu v takovem stavu jako jsem a studovat? to uz vubec ne, mam problem precist si nejaky recept a soustredit se az do konce 😀