Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka boli sme sa tam napapat a popozerat zvieratka 🙂 maju tam skvele halusky 🙂
kocik je plne funkcny 😉 uz len baby do toho chyba...a mozeme vyrazit na prechadzky.
@delica moja a ty si chora? skore uzdravenie prajem...pekne doma lez a nic nerob 🙂
@delica to je dobre, vidis, to ti telo dalo signal, aby si spomalila a viac oddychovala,to na margo prace 🙂
picha ta v podbrusku? stale, alebo sem tam ta pichne?
@janka_k - mne dnes fakt vela nechybalo 😖 Hadam aspon vysledky budu normalne, ja bez sladkeho neprezijem 😖
@katuska54 bryndzove halusky? Uuf, mnam,dala by som si.... len sa bojim bryndze,aj z obchodu:D tak je dobre, ked si spokojna,uvidime ako sa osvedci na drazdiaku🙂 cervenu maslicku si kupila?
@anjelicek26 no citala som veru, tak snad vela citronu mi pomoze, ako baby radia
@anjelicek26 a asi si zoberem rovno cely den volna, nech sa potom z toho tiez spamatam
@willy_wonka maslicku este nemam 😒 ale bude,neboj sa 😉 a bryndzaky jem teraz kazdy druhy den 😝 najskor som sa toho bala,ale ked chute su chute 😕
@janka_k -- ja som si lahla s malym a pomohlo to, potom uz bolo dobre. No som zvedava na vysledky.
@katuska54 ked by som dala na chute, tak som kazdy vecer.pripita z cierneho piva a grgam pecenu klobasu ;D postielku uz mas tiez?
@willy_wonka postielku mam uz od januara 🙂 len este neni zlozena 😉
fuuu,klobasku som si dala v piatok lebo som mala nanu strasnu chut a taaaak mi z nej bolo zle 😠 fuuuj,este teraz ked si nato spomeniem je mi na grc 😠
ale ved si daj naco mas chut 😉 Samko si da tiez 😀
@simo23 nie nemyslim lebo ked je raz chlapec je chlapec to skor kocka sa este moze zmenit na fesaka i ked uz v 27tt nie, neboj snad som ta nezneistila s tymi chutami,vidis tebe sladke chuti, anjelicek nie a to obe cakate chlapca, ja sa v sladkom topim a moja kamoska dobreze neinfarktovala z glukozy to je rozne, ja mam zasa samu ruzovu
@katuska54 praveze to nie je moja chut:D pred tehu som klabasu nejedavala a cierne pivo nepila, len mi strasne.voni a musi chutit uzasne🙂 mam dieta, ktore.uz v brusku zacina holdovat alkoholu ☹ .a mama ortodoxny abstinent
@katuska54 aku mas postielku? 🙂.ten set do postielky mas aj s baldachynom?
@simo23 dakujem za info 🙂
no ja sa radsej fakt nenapijem, ak len, tak trosku, az mi to nahodou neskresli, uz nejako vydrzim! aj ked budem mat urcite na male!
@qtinka77 a mne aj tak beru zase pecen. testy co 3 tyzdne, tak, ale do prsta pichat je riadny rozdiel! Idem ja uz, idem vypnut, umyt sa a trocha oddychnut, zajtra skoro vstavam, az som fit
@willy_wonka sem tam ma pichne a take teplo tam citim
@delica hm, to by nemalo byt nic strasne. Ako som ti minule pisala, mna stale sem tam pichne v lavom boku,az ma prehne 🙂 stvrtok mam poradnu, tak to tiez spomeniem, ale myslim, ze odpoved bude, to je v poriadku : D
@katkalubkova Tak Ti budem drzat palce! :o)
@willy_wonka
@katuska54
baby, ja mam tiez chut na bryndzu a pivo ..... fuj,ale kupila som taku hnusnu tesco bryndzu, potom som ju robila psovi s cestovinami
@delica mne akurat manzel pizzu z hutky doniesol....brokolica so syrovymi okrajmi..mmmmmmmmm mnam 🙂
@willy_wonka dobru chut 🙂) my sme mali na veceru plnene tortily

@simo23 cakas dievcatko?ja som prvykra cakala chlapca a ked som bola na cukor skoro som sa zgrcala t toho druhyraz som cakala dievca a bola by som vypila aj druhym a teraz som zvedava ake to bude 😀