icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kacoorka
11. mar 2013

@simo23 cakas dievcatko?ja som prvykra cakala chlapca a ked som bola na cukor skoro som sa zgrcala t toho druhyraz som cakala dievca a bola by som vypila aj druhym a teraz som zvedava ake to bude 😀

katuska54
11. mar 2013

@willy_wonka boli sme sa tam napapat a popozerat zvieratka 🙂 maju tam skvele halusky 🙂
kocik je plne funkcny 😉 uz len baby do toho chyba...a mozeme vyrazit na prechadzky.
@delica moja a ty si chora? skore uzdravenie prajem...pekne doma lez a nic nerob 🙂

janka_k
11. mar 2013

@kacoorka jaj nestras ze sa povraciam pri chlapcovi, ja idem na to buduci utorok 🙂

simo23
11. mar 2013

@kacoorka cakam chlapca 🙂

willy_wonka
11. mar 2013

@delica to je dobre, vidis, to ti telo dalo signal, aby si spomalila a viac oddychovala,to na margo prace 🙂
picha ta v podbrusku? stale, alebo sem tam ta pichne?

kacoorka
11. mar 2013

@janka_k nemusi to tak byt kamoska cakala babu a tiez sa skoro povracala neboj nie je to az take strasne, len je to velmi sladke ale ak si das citron da sa to prezit aj bez ujmy 😀

anjelicek26
11. mar 2013

@janka_k - mne dnes fakt vela nechybalo 😖 Hadam aspon vysledky budu normalne, ja bez sladkeho neprezijem 😖

kacoorka
11. mar 2013

@simo23 no vidis a ty sladke papas, tak zasa to nevyslo, vravi sa ze ked si v tehu na sladke je to baba 😉 ale nie vzdy to je tak

willy_wonka
11. mar 2013

@katuska54 bryndzove halusky? Uuf, mnam,dala by som si.... len sa bojim bryndze,aj z obchodu:D tak je dobre, ked si spokojna,uvidime ako sa osvedci na drazdiaku🙂 cervenu maslicku si kupila?

janka_k
11. mar 2013

@kacoorka nie vzdy, ja som prvy trimester sladke nemusela ale v druhom uz vyslovene mam chut na sladke, a je to chalan

janka_k
11. mar 2013

@anjelicek26 no citala som veru, tak snad vela citronu mi pomoze, ako baby radia

janka_k
11. mar 2013

@anjelicek26 a asi si zoberem rovno cely den volna, nech sa potom z toho tiez spamatam

katuska54
11. mar 2013

@willy_wonka maslicku este nemam 😒 ale bude,neboj sa 😉 a bryndzaky jem teraz kazdy druhy den 😝 najskor som sa toho bala,ale ked chute su chute 😕

anjelicek26
11. mar 2013

@janka_k -- ja som si lahla s malym a pomohlo to, potom uz bolo dobre. No som zvedava na vysledky.

willy_wonka
11. mar 2013

@katuska54 ked by som dala na chute, tak som kazdy vecer.pripita z cierneho piva a grgam pecenu klobasu ;D postielku uz mas tiez?

simo23
11. mar 2013

@kacoorka dufam,ze ma necaka nejake prekvapko,uz mam vsetko v modrom 🙂

katuska54
11. mar 2013

@willy_wonka postielku mam uz od januara 🙂 len este neni zlozena 😉
fuuu,klobasku som si dala v piatok lebo som mala nanu strasnu chut a taaaak mi z nej bolo zle 😠 fuuuj,este teraz ked si nato spomeniem je mi na grc 😠
ale ved si daj naco mas chut 😉 Samko si da tiez 😀

kacoorka
11. mar 2013

@simo23 nie nemyslim lebo ked je raz chlapec je chlapec to skor kocka sa este moze zmenit na fesaka i ked uz v 27tt nie, neboj snad som ta nezneistila s tymi chutami,vidis tebe sladke chuti, anjelicek nie a to obe cakate chlapca, ja sa v sladkom topim a moja kamoska dobreze neinfarktovala z glukozy to je rozne, ja mam zasa samu ruzovu

willy_wonka
11. mar 2013

@katuska54 praveze to nie je moja chut:D pred tehu som klabasu nejedavala a cierne pivo nepila, len mi strasne.voni a musi chutit uzasne🙂 mam dieta, ktore.uz v brusku zacina holdovat alkoholu ☹ .a mama ortodoxny abstinent

willy_wonka
11. mar 2013

@katuska54 aku mas postielku? 🙂.ten set do postielky mas aj s baldachynom?

simo23
11. mar 2013

@kacoorka to si ma ukludnila...ale tak snazim sa aj ine farby,mam zelenu,zltu....

katkalubkova
11. mar 2013

@simo23 dakujem za info 🙂

katkalubkova
11. mar 2013

no ja sa radsej fakt nenapijem, ak len, tak trosku, az mi to nahodou neskresli, uz nejako vydrzim! aj ked budem mat urcite na male!

katkalubkova
11. mar 2013

@qtinka77 a mne aj tak beru zase pecen. testy co 3 tyzdne, tak, ale do prsta pichat je riadny rozdiel! Idem ja uz, idem vypnut, umyt sa a trocha oddychnut, zajtra skoro vstavam, az som fit

delica
11. mar 2013

@willy_wonka sem tam ma pichne a take teplo tam citim

willy_wonka
11. mar 2013

@delica hm, to by nemalo byt nic strasne. Ako som ti minule pisala, mna stale sem tam pichne v lavom boku,az ma prehne 🙂 stvrtok mam poradnu, tak to tiez spomeniem, ale myslim, ze odpoved bude, to je v poriadku : D

qtinka77
11. mar 2013

@katkalubkova Tak Ti budem drzat palce! :o)

delica
11. mar 2013

@willy_wonka
@katuska54
baby, ja mam tiez chut na bryndzu a pivo ..... fuj,ale kupila som taku hnusnu tesco bryndzu, potom som ju robila psovi s cestovinami

willy_wonka
11. mar 2013

@delica mne akurat manzel pizzu z hutky doniesol....brokolica so syrovymi okrajmi..mmmmmmmmm mnam 🙂

delica
11. mar 2013

@willy_wonka dobru chut 🙂) my sme mali na veceru plnene tortily