Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 nepasterizovanu ani pomaly nezozenies, hlavne v normalnych obchodoch, leda tak na biofarme. Fuj, ja som po tom glukozovom teste tiez nejedla, aj teraz som vecerala az po vcerajsich ranajkach, co som mala teplotu.
@delica - ja som uz vyse sedem rokov mimo slovenska, vtedy este bola vsade nepasterizovana 😀
Inak to moje dieta v brusku je taaaak lenive, rovnako ako jeho brat, trochu sa poprevaluje, 5x kopne aby sa nepovedalo a inak salam parky 😝
@anjelicek26 jaj, tak to je ine :D to je jasné, ze nemas prehlad, co mame v bille :D.
to ten nas sa hybe asi aj v spanku, stale ho citim.
Neznasa/pacia sa mu zvuky ako kopirka, odparovac, pracka, to ked stojim pri nieco takom tak uplne ide z brucha vyskocit :D a tiez reaguje na budik
@delica - ja mam placentu vpredu, tak ho citim vyslovene len ked kope uplne do bokov alebo dolu, inak moc nie 😖
Inak aku detsku vahu kupujete? Nasej sa odlamali nozicky, takze nefunguje, idem kupovat novu a zvazujem, ci nie je nieco lepsieho, na tu moju sa mi uz v pol roku moc dobre nezmestil 😖
@anjelicek26 ja mam vpredu a dolu :-/ preto som ho zacala citit az v 19tt
@delica - ja som ho citila uz v 13.tyzdni, bublinkovanie a jemnulinke stuchance, ale to vsetko uplne dolu a nie casto, teraz ho tiez citim nie moc casto, i ked doky vravi, ze je mozno len lenive babo, no ak bude po bratovi, tak veru bude, on je flegmos na pohladanie od bruska az doteraz 😅
babulky moje nechcem.byt zla ani sa chvalit ale ja sa tesim.na glukozovy test heh bo mna necaka ta hnusna sladka voda :D...moj doky to robi tak ze kaze si vziat 2 oblozene rozky a 2 dcl mlieka xi este sa aj najem 🙂..
@anjelicek26 Jeeejda, no konecne niekto, kto tiez babatko citil v 13.tyzdni - ja tak isto, presne viem, ze prvykrat to bolo na Katarinu...a sokovane som volala maminke, ci mi sibe, ale ze ja citim, ze sa hybe - nehovorim, ze kotrmelce, ale citila som...a na druhy den, v tej istej polohe, ale zrkadlovo otocena som bola - a presne na druhej strane zase..a odvtedy kazdy den...jemnucko, ale predsa...
A ked som to hovorila gynekologicke (ale az v 18.tyzdni) tak hovorila, ze to nie je mozne, ze to boli vetry - ale figu, presne viem, ze to bolo babo, lebo som to citila vzdy viac a viac... No som rada, ze nie som sama - lebo uz som myslela, ze som cudna 🙂
@delica dakujem.. uz som nakrmena 🙂 teraz pockam na palenie zahy... 🙂
@qtinka77 to ano ja poznam jedineho co to takto robi heh..bo u nas v meste vcetci davaju tu cukrovu vodu len on to nedava heh..rano pridem vezmu mi zo zili najem sa a po 2 hodinach vezmu z prsta..bo svagrina co robi s krvou hovorila ze je to jedno lebo ze oni potrebuju len vedeit ako rychlo stupa a klesa inzulin v krvi ci co..
@zuzka444 ja zas dakujem za sladku vodu, keby im tam mam vypit 2dcl mlieka tak vygrcam aj stedrovecerny obed... :D
@willy_wonka no ano ked niekto nelubi mlieko je to horsie ale ai myslim ze by to asi vedeli nahradit niecim.inym to mlieko kedze su aj alergie na mlieko 🙂..takze urcite maju aj nejaku nahradu mlieka 🙂..
@qtinka77 no to ma mrzi, ze si takto pochodila ☹ daj vediet, co budes robit a ako sa to vyvija! mne dnes riaditel povedal, ze si musim pred materskou vycerpat dovolneku, tak este tento tyzden robim a schluss. sok total 🙂
dnes si Osky rekl o hambace na veceri, tak jsme si delali doma,kdyby tam nebyla tatarka, bylo by to vcelku zdrave a samozrejme si prosil to zapit pivem... tak jsme si dali radlera. to jsem zvedava kdy mi zacne travit... asi budu mit tezkou noc🙂
@qtinka77
@zuzka444
poistovnou preplacane sono mate podla materskej knizky - su 3 - v kazdom trimestri jedno.
vsetky dalsie su nad ramec a je vec vasho dr, ci ich robi standarde zdarma, alebo si priplacate
hm, kedysi zenam ani nerobili sono, ved technika ziadna, nase mamy mali max 1-2 (a rodilo sa v poho) a my sme tu sledovane - no ja takmer kazdu poradnu...
cim lepsia technika, tym sme tusim viac v strese "len aby bolo vsetko OK".

@delica - tak nealko pivo je v pohode 😅 Bryndzi by som sa vyhla, hlavne tej nepasterizovanej 😖 Ja dnes akosi nemam hlad, asi ostanem pri vianocke s maslom 😀