Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
jinac good news🙂 kamaradce se v pondeli narodil maly Kristian, na to, ze od 2 mesice byla doma na ryzikovem, cele tehu si pichala udrzovaci injekce a brala tabletky, tak ho "udrzela" az do ted, termin mela 21/3, takze super a mela to za sebou po 3 hodinach od prasknuti vody do narozeni maleho 😀
dobre ranko dievcatka 🙂 takze ja to mam za 98 dni 😀 uz sa to krati....
@willy_wonka ahoj Kristinka 😀 co dnes budes robit? vcera som sa nudila,ani na Mk sa mi nechcelo ist...mas nieco nove? nejake vecicky pre Samka?
@delica drzim palce
baby ja idem v piatok na ten cukor ☹ a kedy sa potom mozem najest? cele dve hodinky co tam budem,nesmiem jest?
Tak, ze vraj 84 dni mame do porodu este 🙂
@qtinka77 - ja to mam dnes za stovecku 😵 Strasne to ubehlo, uz to fakt zacina byt vazne 🙂
Ahojte.tak ja uz len 82 dni 🙂 a dnes ideme kocik kupovat tak som zvedava co nakoniec vyberieme..aj snuzu hned kupime a baby vysielacky...tak sa tesim na nakup... 🙂
@silsil tak to si dobre vymyslela 🙂 pacia sa nam kociky DORJAN ale tie co sme konkretne chceli uz nemaju tak ideme pozret co nam padne do oka..urcite si nechame poradit..inak tiez som stravila nad hladanim kocika hrooozne vela casu...a tiez som sa nevedela rozhodnut tak takto nazivo v predajni to bude asi najlepsie..potom dam vediet co sme nakoniec vybrali
@sana23 - my uz kocik mame objednany, snuzu sme mali minule a uz by som ju nekupila, same falosne poplachy, tentokrat kupujeme podlozky a baby vysielacky veru musime aj my kupit... my totiz v podstate este musime kupit vsetko 😖 mame nejake oblecko, autosedacku, kocik, kosik na spanie a tot asi vsetko 😝 Ale teraz najprv dovolenka a zaciatkom aprila nakupy XXL
@anjelicek26 no my tiez vsetko musime kupovat..ja som zasa na snuzu pocula len dobre ohlasy tak uvidim...tie nakupy som aj ja chcela nechat na april ale nejak sa nam toho nakopilo na april viac tak sme sa rozhodli ze ideme na to uz teraz..teda oblecko som uz nakupila,postielku okrem matraca mame uz kompletne kupenu, a aj z lekarne a kozmetiky uz mam viac menej vsetko.teraz ideme na tie drahsie polozky..a to chceme dnes vybavit naraz...a baby vysielacky ake budes kupovat?
@sana23 - my sme mali same falosne poplachy v noci, maly sa kojil len 1x, teda brusko zmenilo objem aj 3-4cm a potom snuza nedoliehala, len panika z toho bola 😖 My este prestavujeme dom, izbicka bude hotova zaciatkom aprila, tak na to cakam, nemam kde by som to davala... aj tak vsade kopa veci vypratanych... Vysielacky netusim, pri malom sme mali tommee tippiee, boli fajn, aj ked sme ich doma malo vyuzivali, skor na dovolenke..
@anjelicek26 no ked hovoris o dovolenke tak este zhaname aj cestovnu postielku.mas nejaku overenu ci si nepouzivala?
@sana23 - my mame obycajnu hauck postielku, ono ale to kup urcite v obchode, skus zlozit a rozlozit, musi to byt prakticke, niektore su strasne komplikovane a dorazis na dovcu a nevies to rozlozit, nervyyyy a zaciatok dovce blba nalada 😀 Ma integrovany madrac, na to som davala deku, plachtu a hotovka...
@anjelicek26 no dnes asi aj to pozrieme..dik za rady idem sa uz nachystat a vyrazame 🙂
@anjelicek26 No gratulujem, od zajtra si na dvojciferke 🙂 Veru, uteka to ako v milovych cizmach 🙂

@delica to ma mrzi, ze ta choroba takto polozila... ☹ drzim paste, nech ste s babatkom cim skor zdravi a doma... 🙂 ale baby maju pravdu, aspon si oddychnes... 😀