Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 My mame monitor Angelcare AC401 aj s vysielackami rovno 🙂 A mas to vybavene jenym vrzom :o)
@sana23 ahoj, aj ja mám ešte 82 dní🙂 o kočíku som nezapochybovala ani na sekundu - jednoznačne Peg - Perego GT3. vraj, kto ho skúsil, už iný nechcel. pokiaľ ho máš kde skladovať a nemusíš trepať niekde po schodoch, tak nie je o čom 🙂 aj snuzu haló už mám, tiež som sa rozhodovala medzi snuzou a podložkami, nakoniec som sa rozhodla pre snuzu. zdá sa mi praktickejšia, pokiaľ je správne pripnutá, nemá prečo hlásiť falošné poplachy. a na falošné poplachy sa mi skôr sťažovali pri podložkách + tie káble by som nechcela mať v posieľke. a kým si zvykneš, že podložku musíš vždy vypnúť, predtým , ako zoberieš bábo z postieľky, lebo ti to zase spustí alarm, no neviem. uvidíme. možno sa mýlim. babyvysielačky sme dostali - avent.
@katuska54 Dobre ranko Katka 🙂 ja som sa teraz zobudila a budem pokracovat v lezani 🙂 delicu mame v nemocnici, dava si tam do zily atb,chora je...a nejake bodynka mi dosli pre samka,cakam ajdalsi balik,ale kurier nechodi,mal dojst do 2prac dni, to mi napisali v piatok,cize mal dojst v pondelok alebo vcera...a nic....a ty co si taka leniva,ze ani na MK nejdes??
Ja to mam zevraj za 80 dni 🙂
baby, kedy sa vlastne ide na materskú? že 6- 8 týždňov pred termínom, ale podľa čoho sa rozhoduje, či 6 alebo 8? ja už odratávam
@pavuciatko inak.to by aj mna.zaujimalo ale sa mi zda klasika je 6 tyzdnov a 8 len.urcite pripady ked.sa da.ziadost ci co to je ta predlzena materska.to treba zistit asi u gynekologa.ja mam este cas mne to vychadza okolo polky maja...
@zuzka444 mne okolo polky apríla. už aby to bolo, lebo ako sa mne nechce.... síce neviem, čo budem robiť doma, ale v práci sa absolútne neviem sústrediť, do všetkého sa nútim, ledva čakám, kedy pôjdem domov
@pavuciatko normalne sa ide na MD 6 tyzdnov pred terminom porodu. ked si na rizikovom (PN), mozes ist 8 tyzdnov pred, ale o to skor ti potom skonci. 🙂
@willy_wonka no moja mne sa nechce chodit ani na net ☹ uz som taka leniva...ale aspon doma co to porobim. vcera som sa dokopala do velkeho upratovania...dnes zasa periem...asi mi siblo,ze sa mi nechce sediet pri nete,ale robim 🙂 ale uz treba nachystat byt pre drobca...ked uz bude brusko velke,tak sa mi nebude chciet 😉
o Delice som citala ☹ dufam,ze maly aj ona budu ok a rychlo pojdu domov odpocivat...
@danielle tak to mám ešte nejakých 23 dní v robote. ajaj
@silsil My sme kupili v babymarkete teutoniu Be You celu tu kombinaciu a toolko doplnkov k tomu bolo, ze to stalo za tu cenu..nemusim nic dokupovat a je to podla nasich predstav a poziadaviek 🙂 Kocik bolo lahke vybrat🙂 mna viac desi vybavicka, flasky, odsavacky, pultiky... kto sa v tom ma vyznat,, tolko znaciek, farieb, materialov a marketingovych tahov 😠 neni vzdy vsetko najdrahsie aj najlepsie...ale zase setrit uplne sa neoplati a neda 😝
baby a mate skusenosti s tymi akoze kontrakciami? nejako sa to tu aj nazyva 😀 take co su falosne a zvyknu byt uz skor... kedy by mali prist? resp ma ich kazda? 😝
@willy_wonka Vam prisla almuzna? ja sa nestazujem 🙂 ja mam viac ako keby som chodila do prace 😉
@aquatinka no to vyzera ze ste super kupili..a co vas to cca vyslo? my budeme mat kocik znacky MUTSY, tak sa velmi tesim, ma super podvozok, je v super stave, necely rok ho pouzivali 🙂 a navyse my ho mame odskusany ked sme kocikovali nasu neterku : )
co sa tyka pultiku - nekupujeme, mame komodu z ikei, takze ja na to iba kupim tu prebalovaciu podlozku tvrdu a ona ma take stupliky na zachytenie - nebude sa to hybat, a je to do cca 20evri..takze ziadna velka investicia 🙂
a k odsavackam, flaskam atd..kupila som si manualnu odsavacku avent + sterlizator zadara ku tomu, je to podla mna jedna z naj znaciek, velky vyber siroekho prislusenstva, takze nebude problem nic dokupit ked by surilo.. a to zvladne aj mm ked by nieco 🙂
@katuska54 mas pravdu, siblo ti:D radsej pomoz bliznemu svojmu-teda mne, a dojdi mi upratat,mam tu chlievik🙂) inak, ty hniezdis :D
@katuska54 ty si mala DNP?:D. No ja mam menej ako vyplatu a to mi chybalo cca 5dni ku krasnej PN :D
@willy_wonka ok ja ti upracem a ty mi umyjes okna 😀
@willy_wonka jj,mala som dnp 😀 takze ja mam doma pohoda,klidek,tabacek 😀
tak ja jsem doufala ze mi nastup na materskou vychazi na konec aprila, vcera uz mi do materske knizky napsala datum a je to AZ 2.5. :( ja vim, 1.5. je statni svatek, takze to je rozdil 2 dnu, ale i tak jsem z toho zustala cela smutna... 😅
@katuska54 zblaznila.si sa, chces aby som porodila?:D pockaj do polky maja, potom ti umyjem
@silsil stalo to 1300 eur za ten kociat.. to bola jedina velka investicia, na inom sa da pekne setrit;) muz povedal, ze ked my vozime svoje zadky v dobrom aute a vzdy chceme pre seba to najlepsie, musime dopravny prostriedok aj pre maleho vybrat kvalitny 😀 😀 muzske zmyslanie;) mne sa pacil aj Jane a bol lacnejsi ovela.... Ale presne kupujem aj ja len tu podlozku tvrdu, manualnu odsavacku a tiez som kuk tu akciu so sterilizatorom zadarmo 😉 takze tam sa uz da setrit, monitor dychu sme dostali a postielku mame tiez od znamych...tak tam je ta uspora co sla na kocik 😀 Napr ale vsimla som si rozdiely v cenach... ze krem na bradavky od aventu stoji aj 15 eur za 30 ml a na brendon stoji 9 eur... to je riadny rozdiel na takej hluposti malej 😨

babulky je mozne ze mi socialna poistovna vyplatila dnes marodku?neni to nejako skoro?a je mozne ze som.ani cislo uctu nezadala na marodke?nechapem.