icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
13. mar 2013

@willy_wonka tak potom si ich uz umyjem aj sama 🙂 len ja ich nemam umyte od min.leta 😒 tak mame stale zaluzie dole,aby nebolo vidno,ze nieje nic vidno 😀

zuzka444
13. mar 2013

@pavuciatko a co nejdes na pn? vies ja si hovorila tiez ze co budem doma a mam menej casu ako ked som robila 🙂... heh kolkokrat neviem kde mi hlava stoji.

danielle
13. mar 2013

@katuska54 tak s oknami som na tom rovnako... 😀 zaluzie to istia... 😕 😀 vzdy, ked vyjde slniecko, poviem si, dnes by som ich mohla umyt... a realita je vzdy ina... zacnem robit nieco ine a potom som uz unavena a nechce sa mi... ale hadam ich este stihneme umyt... a ked nie, tak v juni... 😀

willy_wonka
13. mar 2013

@katuska54 my sme ich tiez umyvali naposledny niekedy v auguste min roku:D

misza1
13. mar 2013

@katuska54 no uvidis, me to podle mojich vypoctu vychazelo na 29/4...
ale co prinejhorsim si dam 2 dni dovolenku:D

misza1
13. mar 2013

@willy_wonka
@katuska54 a ja ze to jen my😀
ja jsem je sice umyla pred vanocemi-z nadseni ze se mi vraci energie, ale hned ten den zalo prset... a predtim jsme nemyli vic jako rok😀

katkalubkova
13. mar 2013

kocky ja som upiekla moravske kolace, uvarila polievku, umyla riad a mam normalne dost, vcera ma zmorila ta glukoza, nevyspata som bola..... 😒 a to pocasie, este, ze sme dnes s malym pospali do 7,30h

silsil
13. mar 2013

@aquatinka hej jasne.. aspon budete spokojní že máte kvalitný kočík..ja tiež hovorím tak, že jednu vec kúpim drahšiu kvalitnejšiu - ak som o nej presvedčená, a zas na iných sa snažíme ušetriť : )) takže sa to pekne dá..napr. aj detské oblečenie kupujem už od decembra vo výpredajoch.. a cez eshopy, aosobne dokúpim len to čo nám bude chýbať : ) ale chcem mať viac vecí kúpených dopredu a aj na dlhšie obdobie..aby som potm nemusela stresovať s malym babom po obhcodoch, apredsa chlapa neposlem : ))no a tie kremy na bradavky, a ine veci ktore nam bude treba do porodnice to vobec este nemam prehlad a ani sajnu co bude treba, ale vidim to tak ze bud cez net vsetko objednam, alebo kupim osobne na jednom mieste 😝 tiez nebudem setrit na sebe a svojom pohodli 😝 takze daco precitam co kto odporuca znamy atd.. a aj malemu sme uz kupili pampersky, zatial vsetky ce net v akcii..nech ma dobre, tak snad bude spokojný : ))

hobit
13. mar 2013

ahojte, tak mam za sebu poradnu dnes, vsetko ok, aj krcok drzi zatial nastastie, len krpec je ozaj krpec, odhad vahy 690 g, velkostne zodpoveda len 24+4, skoro o 2 tyzdne mensi je....ma este niekto takeho drobca?🙂

aquatinka
13. mar 2013

@katkalubkova moravske kolaaaceee... to je moja droga v tehotenstve 😀 kam mozem prist okostovat? 😀

aquatinka
13. mar 2013

@hobit Ja som mala v pondelok poradnu, ale odhad vahy mi neurobil :/ len sme kukli, ze uz je pekne dole hlavou a ze tak by uz mal ostat...

aquatinka
13. mar 2013

@hobit a priberas na vahe aj ty? ja mam hore 10 kil, podla mna to asi neovplyvnuje babatkovsku hmotnost, ale myslim, ze malinky nie je 🙂))

misza1
13. mar 2013

@hobit a ma po kom byt velky? my jsme presne tabulkove na 26+5 a i podle terminu mi to tak vychazi 😅

hobit
13. mar 2013

@aquatinka
@misza1 priberam, +6 kg mam...no ja som krpec, 161 cm, tatko taky priemer, asi 180..ale aj Tobi sa zdal mensi cely cas a narodil sa 3150 g tak snad to bude ok, aj prietoky robila, vyzera, ze mu nic nechyba...uvidime o mesiac ako narastie

aquatinka
13. mar 2013

@hobit Ja mam tiez 162 cm, zacinala som na 51,5 kilach a mangel je tiez 180 cm;) boze som ako slon ;))) aj aj chcem mat iba 6 kilo navyse;) a pritom sa neprejedam 🙂 aj pri prvom tehulstve si pribrala tak malo?

hobit
13. mar 2013

@aquatinka pri prvom som pribrala 9 kil, z toho posledne 2 v 9. mesiaci 😀 ...staci, nebolo treba nic chudnut, domov som prisla taka ako pre tehu, teda az na tie velke prsia 😀 ...ale teraz to bude podla mna o nejake kilecko viac nakoniec, nestiham chodit cvicit, aspon bicykel som uz vytiahla a vozime sa s Tobim...mna skoro z kazdej tuhej stravy priserne pali zaha tak ficim na jogurtoch, salatoch, zmrzline, ovoci...to je ale predsa uplne jedno kolko priberies, hlavne aby bol krpec zdravy 😉

pavuciatko
13. mar 2013

@zuzka444 no pn nechcem, ale asi si zoberiem ešte nejakých 10 dní dovolenku, lebo nás aj tak čaká prerábka 😒 takže niekto bude musieť byť doma. už sa toho neviem dočkať. ...fakt neviem, kto to potom poupratuje, keďže ja len čo sa zohnem, mám brucho tvrdé ako skala a fučím ako lokomotíva.

aquatinka
13. mar 2013

@hobit stale si to vravim, ze babtko je prvorade..., aj maminka moja pribrala vzdy cez 18 kil a dostala sa naspat na svoju vahu... ale ked sa vidim a vidim cisla na vahe.. nie som na to zvyknuta 🙂 aj sa mi tazko nosi tolko kil 😝

hobit
13. mar 2013

@aquatinka neboj, dobre bude 😉

pavuciatko
13. mar 2013

inak baby, ja neviem, ale dnes som sa uvidela v zrkadle v jednom obchode a normálne som bola zaskočená, že aké obrovské bruško už mám.....doma mi to tak nepríde. si neviem predstaviť, čo to bude ku koncu

zuzka444
13. mar 2013

@pavuciatko len si davaj pozor aby si neskoncila v nemocke ze sa budes namahat nad svoje sily...ked ti tvrdne brusko mala by si oddychovat niepracovat :/.

pavuciatko
13. mar 2013

@zuzka444 tiež sa toho obávam, aj sa snažím zľaviť z toho upratovacieho nasadenia, len ja som bola zvyknutá, že som začala v jednom kúte domu a keď so skončila, sama som sa čudovala, že som z ničoho nič upratala celý dom. ale teraz to už ide oveeeľa ťažšie.

danielle
13. mar 2013

@katkalubkova ty si sikulka...mnaaaam...moravske kolace... 🙂 ja som bola v obchode, uvarila pilievku, druhe sa mi zapeka v rure a chcela som umyt este podlahu, ale musela som si sem k PC zase prist oddychnut... tiez mam dost... 😝 🙂

danielle
13. mar 2013

a zajtra musim upiect dcerke Ninke tortu... s motylikmi a kvietkami bola poziadavka... a ja ani neviem, ci sa mi podari... chcela by som ju potiahnut tou hmotou, ale este nikdy som to nerobila, tak neviem, ci to zvladnem... dzte palce... 😒 🙂 nemozem ju sklamat, taaaaak sa tesiii... 🙂 moje zlaticko...

martoska
13. mar 2013

@pavuciatko aj ja mám PP GT 🙂

pavuciatko
13. mar 2013

@martoska áno? však je úžasný. ja som do neho normálne zbláznená 🙂 už sa neviem dočkať, kedy budem kočíkovať. ja mám sivo- čierny, 3 - kombináciu. aký máš ty?

martoska
13. mar 2013

teda ja vás tu čítam spätne ale nevládzem držať oči otvorené...dnes som si urobila radosť a šla na pedikúru lebo s narastajúcim bruškom mám hrozné chodidlá a pedikérka sa smiala že ich mám tvrdé a rovné ako nohy od stola, tak neviem čo bude o 3 mesiace.
Inak k tým podložkám-to fakt treba vypnúť zakaždým keď beriem dieťa preč? No to je super,keď sa mi v noci zobudí 6x, tak je čo robiť aby sa na to nezabudlo 😕

martoska
13. mar 2013

@pavuciatko ja som kupovala od ruky, ale vyzerá ako nový, vaničku mám hnedo-bledosivú a šporťák a vajíčko je kiwi. A tiež sa mu veľmi teším 🙂 nesklamal ma, aj pri prvom som mala PP

azmuk
13. mar 2013

@pavuciatko no to sa aj mne stalo minuly tyzden🙂 hlavne uz nim zacinam narazat do veci🙂

pavuciatko
13. mar 2013

@martoska no, mne to hovorili, že s tým mali problém. ja som ho neskúšala, ale tá podložka monitoruje dych dieťatka, a keď ho z nej zoberieš, logicky musí začať hlásiť, že necíti pohyb bába. inak by bola asi zbytočná.
inak myslím, že ak bude húkať 6 x za noc, tak sa asi rýchlo naučíš vypínať ju 😀