Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@pavuciatko a co nejdes na pn? vies ja si hovorila tiez ze co budem doma a mam menej casu ako ked som robila 🙂... heh kolkokrat neviem kde mi hlava stoji.
@katuska54 tak s oknami som na tom rovnako... 😀 zaluzie to istia... 😕 😀 vzdy, ked vyjde slniecko, poviem si, dnes by som ich mohla umyt... a realita je vzdy ina... zacnem robit nieco ine a potom som uz unavena a nechce sa mi... ale hadam ich este stihneme umyt... a ked nie, tak v juni... 😀
@katuska54 my sme ich tiez umyvali naposledny niekedy v auguste min roku:D
@willy_wonka
@katuska54 a ja ze to jen my😀
ja jsem je sice umyla pred vanocemi-z nadseni ze se mi vraci energie, ale hned ten den zalo prset... a predtim jsme nemyli vic jako rok😀
kocky ja som upiekla moravske kolace, uvarila polievku, umyla riad a mam normalne dost, vcera ma zmorila ta glukoza, nevyspata som bola..... 😒 a to pocasie, este, ze sme dnes s malym pospali do 7,30h
@aquatinka hej jasne.. aspon budete spokojní že máte kvalitný kočík..ja tiež hovorím tak, že jednu vec kúpim drahšiu kvalitnejšiu - ak som o nej presvedčená, a zas na iných sa snažíme ušetriť : )) takže sa to pekne dá..napr. aj detské oblečenie kupujem už od decembra vo výpredajoch.. a cez eshopy, aosobne dokúpim len to čo nám bude chýbať : ) ale chcem mať viac vecí kúpených dopredu a aj na dlhšie obdobie..aby som potm nemusela stresovať s malym babom po obhcodoch, apredsa chlapa neposlem : ))no a tie kremy na bradavky, a ine veci ktore nam bude treba do porodnice to vobec este nemam prehlad a ani sajnu co bude treba, ale vidim to tak ze bud cez net vsetko objednam, alebo kupim osobne na jednom mieste 😝 tiez nebudem setrit na sebe a svojom pohodli 😝 takze daco precitam co kto odporuca znamy atd.. a aj malemu sme uz kupili pampersky, zatial vsetky ce net v akcii..nech ma dobre, tak snad bude spokojný : ))
ahojte, tak mam za sebu poradnu dnes, vsetko ok, aj krcok drzi zatial nastastie, len krpec je ozaj krpec, odhad vahy 690 g, velkostne zodpoveda len 24+4, skoro o 2 tyzdne mensi je....ma este niekto takeho drobca?🙂
@katkalubkova moravske kolaaaceee... to je moja droga v tehotenstve 😀 kam mozem prist okostovat? 😀
@aquatinka pri prvom som pribrala 9 kil, z toho posledne 2 v 9. mesiaci 😀 ...staci, nebolo treba nic chudnut, domov som prisla taka ako pre tehu, teda az na tie velke prsia 😀 ...ale teraz to bude podla mna o nejake kilecko viac nakoniec, nestiham chodit cvicit, aspon bicykel som uz vytiahla a vozime sa s Tobim...mna skoro z kazdej tuhej stravy priserne pali zaha tak ficim na jogurtoch, salatoch, zmrzline, ovoci...to je ale predsa uplne jedno kolko priberies, hlavne aby bol krpec zdravy 😉
@zuzka444 no pn nechcem, ale asi si zoberiem ešte nejakých 10 dní dovolenku, lebo nás aj tak čaká prerábka 😒 takže niekto bude musieť byť doma. už sa toho neviem dočkať. ...fakt neviem, kto to potom poupratuje, keďže ja len čo sa zohnem, mám brucho tvrdé ako skala a fučím ako lokomotíva.
inak baby, ja neviem, ale dnes som sa uvidela v zrkadle v jednom obchode a normálne som bola zaskočená, že aké obrovské bruško už mám.....doma mi to tak nepríde. si neviem predstaviť, čo to bude ku koncu
@pavuciatko len si davaj pozor aby si neskoncila v nemocke ze sa budes namahat nad svoje sily...ked ti tvrdne brusko mala by si oddychovat niepracovat :/.
@zuzka444 tiež sa toho obávam, aj sa snažím zľaviť z toho upratovacieho nasadenia, len ja som bola zvyknutá, že som začala v jednom kúte domu a keď so skončila, sama som sa čudovala, že som z ničoho nič upratala celý dom. ale teraz to už ide oveeeľa ťažšie.
@katkalubkova ty si sikulka...mnaaaam...moravske kolace... 🙂 ja som bola v obchode, uvarila pilievku, druhe sa mi zapeka v rure a chcela som umyt este podlahu, ale musela som si sem k PC zase prist oddychnut... tiez mam dost... 😝 🙂
a zajtra musim upiect dcerke Ninke tortu... s motylikmi a kvietkami bola poziadavka... a ja ani neviem, ci sa mi podari... chcela by som ju potiahnut tou hmotou, ale este nikdy som to nerobila, tak neviem, ci to zvladnem... dzte palce... 😒 🙂 nemozem ju sklamat, taaaaak sa tesiii... 🙂 moje zlaticko...
@pavuciatko aj ja mám PP GT 🙂
@martoska áno? však je úžasný. ja som do neho normálne zbláznená 🙂 už sa neviem dočkať, kedy budem kočíkovať. ja mám sivo- čierny, 3 - kombináciu. aký máš ty?
teda ja vás tu čítam spätne ale nevládzem držať oči otvorené...dnes som si urobila radosť a šla na pedikúru lebo s narastajúcim bruškom mám hrozné chodidlá a pedikérka sa smiala že ich mám tvrdé a rovné ako nohy od stola, tak neviem čo bude o 3 mesiace.
Inak k tým podložkám-to fakt treba vypnúť zakaždým keď beriem dieťa preč? No to je super,keď sa mi v noci zobudí 6x, tak je čo robiť aby sa na to nezabudlo 😕
@pavuciatko ja som kupovala od ruky, ale vyzerá ako nový, vaničku mám hnedo-bledosivú a šporťák a vajíčko je kiwi. A tiež sa mu veľmi teším 🙂 nesklamal ma, aj pri prvom som mala PP
@pavuciatko no to sa aj mne stalo minuly tyzden🙂 hlavne uz nim zacinam narazat do veci🙂
@martoska no, mne to hovorili, že s tým mali problém. ja som ho neskúšala, ale tá podložka monitoruje dych dieťatka, a keď ho z nej zoberieš, logicky musí začať hlásiť, že necíti pohyb bába. inak by bola asi zbytočná.
inak myslím, že ak bude húkať 6 x za noc, tak sa asi rýchlo naučíš vypínať ju 😀

@willy_wonka tak potom si ich uz umyjem aj sama 🙂 len ja ich nemam umyte od min.leta 😒 tak mame stale zaluzie dole,aby nebolo vidno,ze nieje nic vidno 😀