Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azmuk ja už neviem nastúpiť do auta v garáži. aj včera mi mužíček narazil do bruška, keď šiel okolo, tak sa smial, že ma bude musieť už viac obchádzať, že nebol zvyknutý si tak nadbiehať keď ide okolo mňa 😀
@pavuciatko ach jo, nad tým som sa akosi nezamýšľala že ako to funguje, pri Adamkovi som to nemala, ten spal nalepený na mne, mal živý monitor 🙂
@martoska no veď práve, že predtým sa to nepoužívalo, iba pri predčasne narodených detičkách a teraz sa to berie pomaly ako nevyhnutná súčasť výbavičky.
@danielle ja som si chcela polezat pri malom, ked pojde spat, ale hold, telefon, potom ma maly 2 krat prebral, co furt cikat idem, kakat idem, aj tak nekakal, tak som sa na..... a nejdem tam uz, 3krat ked ma niekto zobudi, uz nezaspim. A ja si teda nezvyknem moc polenosit.... 😠
baby, prosím vás, uvažujete nad nosičmi? ak náhodou, čo hovoríte na cybex first go?
Ahojte, dostala som odporúčanie, že najlepšie látkové plienky sú od českých výrobcov, má niektorá skúsenosti resp. kúpila už nejaké plienky (biele)? A aká veľkosť je naj.
Našla som v "kamennom" obchode jedny, ale tie stoja cca 2 E/ks a to sa mi zdá veľa. Ja si predstavujem max. cenu 1E/ks. V jednom internetovom obchode boli za 23 Kč (čiže cca 1 E/ks), ale doprava je tam 20 E.
Stačí 40 ks, ak chcem kombinovať s jednorázovými?
dakujem, kocky, za povzbudive zelania, snad to bude OK. Som absolvovala kopec vysetreni, niektore aj hnusné, teraz cakam, co z nich vypadne.
@zuzkad85 Ja byvam na zapade a tu som hladala obycko plienky po obchodoch a bud boli nekvalitne, divnej latky, akokeby flanelove, alebo s potlacou, cinskej vyroby... tak mi mamina (zije v KE) nasla v obchdode ceske plienky, klasicke biele, ze su kvalitne ako volakedy (mamka odplienkovala 4 deti 😉 ) a stali okolo 1, 40 eura/ ks v malom obchodiku v dedine pri KE, kde byva 😝 nosi to pani majitelka z KE z velkoskladu 🙂
@willy_wonka na antolskej, na rizikovej gravidite :-/ Jediné, co ma tesi, maly 1100g, krcok je zamknuty na 7 zapadov. Dufam, ze mu tie antibiotika neublizia.
@delica a kde si ich kúpila...cez internetový obchod? Koľko stojí doručenie?Pošleš mi link? Ďakujem.
@aquatinka tiež ďakujem za info. Na východ sa tiež chystám, ale KE máme cca 60 km, skúsim ešte pohľadať v NR, lebo videla som zatiaľ len také zvláštne tenučké plienky, vôbec sa mi nepáčili :(
Ja chcem len obyčajné biele, bez potlače.
@delica moja bola izba c .15 🙂) a to je super, ze krcok je v poriadku, maly zrejme nebude tak maly🙂) urcite lieky.zaberu,neublizia, inak to byt nemoze🙂
@zuzkad85 http://www.maderna.sk/BIELE-PLIENKY/ odtialto som si objednala bavlenne, ale tie su tensie...som bola rozhorcena, ale vraj tak to ma byt. Pre novorodenca OK, potom to treba kombinovat s viac savymi ako bambusove a vkladat tam dalsie vrstvy.
Ja by som rada pouzivala na 90% latkove plienky, tak sa neviem este dokopat k zostave, ktoru budem potrebovat - pre novorodenca - klasika na novosklad a vrchne+ par nejakych modernych, pre vacsie dieta treba aj tie vkladakove.
@delica je to neprijemne, ale hlavne je, ze ta daju do poriadku..snad, potom uz aj doma ostanes az do porodu, aj ked ty to asi moc nechces... 🙂
@willy_wonka myslia si, ze je to z mocovych ciest. no a preto tu som, lebo kazdy infekt mocovych ciest aj bez teplot je nebezpecny, mozu sa nakazit plodove obaly, voda a babo moze dostat sepsu.
Tak baby kocik uz je doma 🙂 kupili sme DORJAN a je uzasny 🙂) sa z neho vytesujem..a kupili sme aj tu snuzu a aj avent digitalne vysielacky, matrac do postielky,plachtu, zavinovacku a vanicku so stojanom...sa tu teraz budem radovat do noci z toho 🙂
@delica a mala si aj nejake tazkosti pri cikani? Alebo to biolo take.tiche.... nedtras, sa teraz bojim:D
Esteze mam zajtra poradnu, budu kontrolovat moc🙂
@sana23 juj, to je radosť toľko vecičiek naraz 🙂 ja som sa minule s kočíkom hrala asi hodinu🙂 ako malé dieťa...
@pavuciatko no ved ja neviem s cim mam zacat skor 🙂 ale som rada ze tento velky nakup uz mame za sebou a uz naozaj len drobnosti treba a budeme pripravení na Simonku 🙂

@martoska ja ho mám tiež z bazáru po jednom dieťatku, ale povedala by som, že ho asi veľmi nepoužívali, lebo je úplne ako nový, žiadne poškodenie, absolútne nič.