Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no mna doteraz nic neboli - teda zacinaju ma boliet oblicky, ale to preto ze za poslednych 24 hodin ma po nich 6 razy sekli
Zistila mi to normalne z moču, krv na dva kriziky..a potom co uz mi v nemocke brali, tak vselico, tak dali to kultivovat na bakterie. Mna len pichalo stale v lavej casti bruska.
No a jednu oblicku mam trochu utlacanu malym, ale to zas nesposobi zapal
@delica aj mna pichava na lavo v podbrusku, ajeje... no uvidime.zajtra...no, ved oni vedia co.treba s tebou spravit🙂
@delica a do poradne( ku zenskej, ku zenskemu ) si nenosila pravidelne ranny moc? Tam Ti ho nekontrolovala sestricka?
Taka som nastvana...kupovala som baby satku z bazaru, normalne som holke poslala peniaze(25€) a teraz mi prisiel zlty listok a na nom, ze Dobierka 8€... Nechapem 😒
@delica skore uzdravenie! Nech ti je coskoro dobre ;)
Juj babule tak sa vytesujem, dorazilo dalsie oblecko pre babo, 50-ku uz mam hadam komplet, este zo dve ciapocky, ponozticky a zavinovacie body a sme hotovka 😀 Uz len take detaily ako nabytok a bude nam hej 😀
@anjelicek26 Ja mam nachystanu 56 do nemocnice s takou pandickou 🙂, este po Kubkovi, mal to jeden, alebo dva krat len oblecene, je to uplne ako nove a ako uz mas vysledky z tej krvi? Ja budem asi zajtra volat okolo obeda, ak by som to nahodou mala zle, ze az pocupitam v piatok, lebo manzel ma volno.
@slavka_a_maros Minimalne napis do hodnotenia, ze Ta podviedla...to si tu kupovala?? Ak este neuzavrela inzerat, napis to hodnotenie, aby si varovala ostatnych aspon...smutne :o(
@katkalubkova - este som nevolala, zajtra rano budem... my sme pri malom vynosili z nextu aj 45-ku styri tyzdne, takze ja si nefandim a nakupila som 50-ku radsej 😀 😀 😀
@qtinka77 Ved este dufam, ze sa to vysvetli. Vraj to urcite neposielala ako dobierku. Mozno sa teta na poste pomylila. Inzerat som bohuzial uzavrela omylom, ked som si myslela, ze pisem odpoved a pisala som hodnotenie 😅
@delica a pichalo ta to vkuse alebo len sem tam? Lebo mna picha sem tam tiez vlavo. ale zatial mi vdaka bohu nikdy nic nezistili. Drz sa.
@aquatinka
@delica
@willy_wonka
@anjelicek26
@qtinka77
@jankastubka ahojte baby, chcem sa spytat..mala som zle vysledky z krvi..dostala som zelezo..beriem ho od vcera..dnes som sa povracala (asi po mesiaci...ja som mala nevolnosti do polky piateho mesiaca)..neviem neviete ci to moze byt z tabletiek? nemali ste taky problem?...toci sa mi aj hlava..ale najviac ma znepokojuje, ze ma dost boli chrbat a hlavne brucho..v noci som sa zobudila na bolest.je to taka bolest kombinovana..akokeby silne pnutie brucha, alebo akokeby menstruacne bolesti...neviem to popisat blizsie..dakujem
@slavka_a_maros No tak uvidis, ci sa to vysvetli a ked nie, mozes sa este skusit pozriet, ci nema iny inzerat, napisat jej tam spravu a ohodnotit tam... 🙂
@qtinka77 tak som to dala. este zajtra na chvilu a v pondelok odovzdat posledne veci.... je to cele neuveritelne... a tesim sa na toto obdobie 🙂 ako keby mi niekto dal dva roky prazdnin!!!! 🙂 Ty sa mas ako?
@hexina Ano, kludne to moze byt z tych tabletiek - co Ti dali Aktiferin? Moja maminka mala pred par rokmi z tabletiek na zelezo strasne problemy - vracala rano, ked si ich dala a aj hnackovala... Treba sa pozriet aj na to, ako sa ma brat ci na lacno alebo najedena... A treba to hlasit lekarke - je to normalne neziaduci ucinok, ktory by sa mimochodom mal normalne hlasit na SUKL, ale to robi malokto...ale moze Ti tie tabletky minimalne zmenit, ked Ti je z nich zle...
@qtinka77 no nakoniec to vyzera, ze na listku su dve zasielky, alenic na dobierku som neobjednavala, tak neviem 😕 no pojdem zajtra na postu, co mi to vlastne prislo
@marilliana No szia mia 🙂 Tak supeeeer, mas freee 🙂 Dobre Ti bude, neboj, aj tak uz teraz v poslednom trimestri sa Ti bude chciet poobede spinkat, tak kludne budes moct - spi pokym mozes 🙂 A ja, fajn, dnes sme s maminkou mojou kupili uz aj vrsok ku svadobnym satam, tak sa vytesujem ako mala - take marhulkove sako (k smotanovym satam), tak je to decentacke 🙂
Len mam pocit, ze na mna nieco "naliezlo" v tej Eurovei :o( Nejako mam pocit, ze zacinam citit hrdlo a nos, do kelu :o( a je mi zima :o(
@slavka_a_maros Aha, tak ved uvidis co to je - prinajhorsom nepreberies...ak to teda nie je to, co uz si za to zaplatila 25€ :(
@hexina zo zeleza bolo aj mne zle. Riesila som to tak, ze som si zmenila davkovanie a medzi uzitim magnezia a zeleza si davam min 2 hod pauzu. S.tymi bolestami ti neporadim,.to by skor @anjelicek26 vedela
co babulky ako sa dnes mate?ja som.dnes tolko penazi oplieskala ze az ;)...co narobim heh musim.este spocitat ci mi vyda na deky pre malu a zavinovacku...dokelu potrebovala by som nejake dotacie 🙂.
@qtinka77 dakujem dala mi ferro folgamma a ma sa brat po jedle..mam brat rano a vecer jednu tabletku..a tusim rano som to zobrala po jedle..a cely den som mala taky tazky zaludok az podvecer vyslo von zo mna..teraz som sa najedla dala zas a uz citim ze ma boli zaludok..no skusim asi zajtra ist k lekarke..
@willy_wonka dakujem ..ja beriem aj ladeevita vitaminy..tak neviem ci to neprehanam..som to hovorila aj doktorke ked mi predpisovala zelezo a nic na to nenpovedala...a to beriem cez obed a zelezo beriem rano a vecer..magnezium si nedavam vobec..mozno to na to brucho by som mala
@hexina no teraz na tie bolesti by si asi mala.. ked to neprejde, mozno by bolo na mieste aj lekara navstivit. Ja.beriem sorbufer, lekar povedal, ze to mam brat denne rano a vecer, no tudle, beriem jednu tabletku obden .. zajtra mam poradnu, tak mu poviem ci ma chcel zabit tymi davkami. 😖
@willy_wonka idem ja tam zajtra asi pre istotu..a neviem ci sa nedam aj na pnku..lebo uz som ako zbity pes..nevladzem uz..tym, ze pracujem do desiatej vecer kazdy den..a este take problemy k tomu..inac aj mne sa to zda vela..aj ked mi predpisovala vravela, ze skusime dat take davkovanie a uvidime ako to zvladnete....tak asi mi dala davku ako pre kona alebo co
@jankastubka sem tam a od nedele ma to na tom mieste v kuse bolelo
@katkalubkova jj, nosila aj nosim....vsetko bolo OK
ahojte cukor uspesne za mnou prezila som . Dnes som mala ze 3v1 sestrucka sa smiala ze cukor poradnu a este aj odbery na krv zobrala 4 skumavky krvy na obrani schopnost lebo som negativ a mm pozitiv . Poradna popadla dobre az na to ze som mala vyssii tlak Zase poradna o 3 tyzdne 🙂
@pavuciatko aj ja som ten nosic pozerala, ale este stale som som sa nerozhodla, ktory kupit... mne sa paci aj MANDUCA. ale Cybex je vyborna znacka... 🙂

@zuzkad85 ja byvam tiez v Nr a tu som nasla len take tie moderne 🙂