icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

pavuciatko
13. mar 2013

@martoska ja ho mám tiež z bazáru po jednom dieťatku, ale povedala by som, že ho asi veľmi nepoužívali, lebo je úplne ako nový, žiadne poškodenie, absolútne nič.

pavuciatko
13. mar 2013

@azmuk ja už neviem nastúpiť do auta v garáži. aj včera mi mužíček narazil do bruška, keď šiel okolo, tak sa smial, že ma bude musieť už viac obchádzať, že nebol zvyknutý si tak nadbiehať keď ide okolo mňa 😀

martoska
13. mar 2013

@pavuciatko ach jo, nad tým som sa akosi nezamýšľala že ako to funguje, pri Adamkovi som to nemala, ten spal nalepený na mne, mal živý monitor 🙂

pavuciatko
13. mar 2013

@martoska no veď práve, že predtým sa to nepoužívalo, iba pri predčasne narodených detičkách a teraz sa to berie pomaly ako nevyhnutná súčasť výbavičky.

katkalubkova
13. mar 2013

@aquatinka na Kysuce 😀

katkalubkova
13. mar 2013

@danielle ja som si chcela polezat pri malom, ked pojde spat, ale hold, telefon, potom ma maly 2 krat prebral, co furt cikat idem, kakat idem, aj tak nekakal, tak som sa na..... a nejdem tam uz, 3krat ked ma niekto zobudi, uz nezaspim. A ja si teda nezvyknem moc polenosit.... 😠

pavuciatko
13. mar 2013

baby, prosím vás, uvažujete nad nosičmi? ak náhodou, čo hovoríte na cybex first go?

katkalubkova
13. mar 2013

@aquatinka aj 10 - 12kg ked priberies, to potom zhodis, neboj!!!

zuzkad85
13. mar 2013

@delica skoré uzdravenie, nech si čím skôr doma.....posielam pozitívnu energiu ;)

zuzkad85
13. mar 2013

Ahojte, dostala som odporúčanie, že najlepšie látkové plienky sú od českých výrobcov, má niektorá skúsenosti resp. kúpila už nejaké plienky (biele)? A aká veľkosť je naj.
Našla som v "kamennom" obchode jedny, ale tie stoja cca 2 E/ks a to sa mi zdá veľa. Ja si predstavujem max. cenu 1E/ks. V jednom internetovom obchode boli za 23 Kč (čiže cca 1 E/ks), ale doprava je tam 20 E.
Stačí 40 ks, ak chcem kombinovať s jednorázovými?

delica
13. mar 2013

dakujem, kocky, za povzbudive zelania, snad to bude OK. Som absolvovala kopec vysetreni, niektore aj hnusné, teraz cakam, co z nich vypadne.

aquatinka
13. mar 2013

@zuzkad85 Ja byvam na zapade a tu som hladala obycko plienky po obchodoch a bud boli nekvalitne, divnej latky, akokeby flanelove, alebo s potlacou, cinskej vyroby... tak mi mamina (zije v KE) nasla v obchdode ceske plienky, klasicke biele, ze su kvalitne ako volakedy (mamka odplienkovala 4 deti 😉 ) a stali okolo 1, 40 eura/ ks v malom obchodiku v dedine pri KE, kde byva 😝 nosi to pani majitelka z KE z velkoskladu 🙂

delica
13. mar 2013

@zuzkad85
ja som kupila ceske plienky kiko vysli 1,30 kus - mam 20ks. Odporucaju pre pouzivanie latkovych plienoko cca 40 + 3 vrchne nohavicky.

willy_wonka
13. mar 2013

@delica chuuuda nase.. a kde lezis? Na antolskej,ci kramare? Ruzinov?

delica
13. mar 2013

@willy_wonka na antolskej, na rizikovej gravidite :-/ Jediné, co ma tesi, maly 1100g, krcok je zamknuty na 7 zapadov. Dufam, ze mu tie antibiotika neublizia.

zuzkad85
13. mar 2013

@delica a kde si ich kúpila...cez internetový obchod? Koľko stojí doručenie?Pošleš mi link? Ďakujem.
@aquatinka tiež ďakujem za info. Na východ sa tiež chystám, ale KE máme cca 60 km, skúsim ešte pohľadať v NR, lebo videla som zatiaľ len také zvláštne tenučké plienky, vôbec sa mi nepáčili :(
Ja chcem len obyčajné biele, bez potlače.

willy_wonka
13. mar 2013

@delica moja bola izba c .15 🙂) a to je super, ze krcok je v poriadku, maly zrejme nebude tak maly🙂) urcite lieky.zaberu,neublizia, inak to byt nemoze🙂

delica
13. mar 2013

@zuzkad85 http://www.maderna.sk/BIELE-PLIENKY/ odtialto som si objednala bavlenne, ale tie su tensie...som bola rozhorcena, ale vraj tak to ma byt. Pre novorodenca OK, potom to treba kombinovat s viac savymi ako bambusove a vkladat tam dalsie vrstvy.
Ja by som rada pouzivala na 90% latkove plienky, tak sa neviem este dokopat k zostave, ktoru budem potrebovat - pre novorodenca - klasika na novosklad a vrchne+ par nejakych modernych, pre vacsie dieta treba aj tie vkladakove.

delica
13. mar 2013

@willy_wonka ja som vedla, som necekala, ze takto dopadnem teda

katuska54
13. mar 2013

@hobit nasa mala pred tyzdnom tolko 🙂 takze tiez krpec 😀

willy_wonka
13. mar 2013

@delica je to neprijemne, ale hlavne je, ze ta daju do poriadku..snad, potom uz aj doma ostanes az do porodu, aj ked ty to asi moc nechces... 🙂

willy_wonka
13. mar 2013

@delica a ta bolest podbruska co si mi spominala,.na tu ti co gyn povedala?

martoska
13. mar 2013

@delica fuu tak to máš poriadneho valibuka 🙂 a neboj dr. by určite nenasadili niečo čo by mohlo bábätku uškodiť

katuska54
13. mar 2013

@zuzkad85 ahoj,ja som kupovala sice tie plienkove osusky( 1ks stal 4,15 ) ale su ceskej vyroby a su kvalitne. kvalita este ako za komancov 😀 a viem,ze maju aj normalne plienky. je to taky maly obchodik v Bratislave v Petrzalke.

delica
13. mar 2013

@willy_wonka myslia si, ze je to z mocovych ciest. no a preto tu som, lebo kazdy infekt mocovych ciest aj bez teplot je nebezpecny, mozu sa nakazit plodove obaly, voda a babo moze dostat sepsu.

katuska54
13. mar 2013

@delica no moja nech ta daju rychlo doporiadku. a neboj,oni vedia co robia..malemu tie antibiotika urcite neublizia a tebe iba pomozu. drz sa.

sana23
13. mar 2013

Tak baby kocik uz je doma 🙂 kupili sme DORJAN a je uzasny 🙂) sa z neho vytesujem..a kupili sme aj tu snuzu a aj avent digitalne vysielacky, matrac do postielky,plachtu, zavinovacku a vanicku so stojanom...sa tu teraz budem radovat do noci z toho 🙂

willy_wonka
13. mar 2013

@delica a mala si aj nejake tazkosti pri cikani? Alebo to biolo take.tiche.... nedtras, sa teraz bojim:D
Esteze mam zajtra poradnu, budu kontrolovat moc🙂

pavuciatko
13. mar 2013

@sana23 juj, to je radosť toľko vecičiek naraz 🙂 ja som sa minule s kočíkom hrala asi hodinu🙂 ako malé dieťa...

sana23
13. mar 2013

@pavuciatko no ved ja neviem s cim mam zacat skor 🙂 ale som rada ze tento velky nakup uz mame za sebou a uz naozaj len drobnosti treba a budeme pripravení na Simonku 🙂