icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
19. mar 2013

@delica myslis ze by mohly byt zle? joj, to me mrzi...

anjelicek26
19. mar 2013

@delica - tak ale ty este rodit nechces ;) Drzkaj sa 🙂 Ja si pamätam, ked som rodila Sasku ma tiez supli k maminam, co mali prave po amnioceteze, ze s toho museli mat sou, ked mne praskla v noci voda ze ideme na to 😀 😀 😀

willy_wonka
19. mar 2013

@delica hlavu hore, dnes pojdes domov🙂)

delica
19. mar 2013

@misza1
@anjelicek26
no jasne, nechcem rodit, ale nechcem tu byt ako inventár, ktorý sem tam zacievkujú.

misza1
19. mar 2013

@delica a co takove sestricky a dr, ti tam jsou jako inventar, nektere tam jsou od maturity za Ceskoslovenska🙂

delica
19. mar 2013

@misza1 tak tym sa to asi páči :D

katuska54
19. mar 2013

@delica len pekne pocuvaj dr aby si bola na velku noc uz doma...neboj tento tyzden uz ta pustia,ak nie,tak tam pridem urobit s nimi poriadok 😝

elen34
19. mar 2013

Ahojte vysledky na cukor paradne aj protilatky ok len cholesterol je trochu vyssi ale som rada 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

typa
19. mar 2013

@elen34 a co je vyssi cholesterol? Lebo ja mam tiez vraj vyssi, ale vraj to v tehotenstve byva normalne.

misza1
19. mar 2013

@delica je fakt ze ony za to ze tam jsou dostavaji penize🙂
ale neboj, nejak si to tam sprijemni, treba si lep nejake papirky na to okno co fuci a budes to mit jako strapce na 1. maje🙂
delas to prece pro dobro a zdravi Riska🙂

kavaapalma
19. mar 2013

@martoska tak mne dnes poriesili tu perinku,tak ok. A chcem obj.postielku a matrac,tak hadam to zas nepopletu.

elen34
19. mar 2013

ma byt 5 a mam 9 ale ze nemusim volat doktorovi staci ze na poradni my daju pokyny

elen34
19. mar 2013

@typa ma byt 5 a mam 9 ale ze nemusim volat doktorovi staci ze na poradni my daju pokyny

danielle
19. mar 2013

ahojte dievcata, tak mam dnes za sebou poradnu, pozrela mi placentu,ta je ok a vysledky protilatok v poriadku (moj mm je A pozit., ja B negat.) a cukor som mala tiez v poriadku. 🙂 vsetko super, akurat uz zase na mna nieco lezie... 😖 to snad ani nie je pravda... ☹ pred mesiacom a pol som brala ATB... moja imunita je na bode mrazu... takze uz som zase v posteli... 🙄 skusim homeopatika a ked nezaberu, tak zase k dr. ... 😝

delica
19. mar 2013

@misza1 no prave uz ani to si nie som ista, ked ma ladovali antibiotikami, ktore mi nemuseli pomoct. chudak maly riško, dufam, ze nebude hluchy alebo neviem co.

misza1
19. mar 2013

@delica nesmis na takove vubec myslet 🙄 zase jsi neco cetla na nete, ze?🙂

delica
19. mar 2013

@misza1 sestricka mi povedala, ze vysledky mam dobre, tak uz len cakam na pani doktorku, nech napise spravu.

janicka11
19. mar 2013

@silsil Ahoj,,tak suepr,,no vieš čo prvu dcerku sme mali stále o týžden aj viac vačšiu a nakoniec sa narodila až na8 den po temríne,,takže moc tomu neverím...Vieš sekciu ti nerobia len tak,jedine na odporučenie lakára,alebo ak sa niečo skomplikuje pri prirodzenom porode ako som to mala ja,alebo potom koli zdravotnému stavu, ☹ A nemusí byť vždy na termín porodu apson som o tom nepočula,,Ked je plánovaná sekcia,ako to budem mať aj ja,,tak sa nečaká do termínu aby sa bábo samo nezačalo pýtať na svet ale povačšinou sa robí skor aj o 10dní,tiež zase zaleží od stavua lekára.....

janicka11
19. mar 2013

@danielle a želám skore vyzdravenie 😅

silsil
19. mar 2013

@janicka11 aha jasne: ) ale zas aspon vyhoda planovanej sekcie je ze presne vies kedy to pride : )ja sa jedine obavam toho prenasania.. uz len z tej predstavy ze co potom, a byt doma alebo v nemoc. a cakat na to kedy sa babo vypyta alebo nevypyta a budu chciet vyvolavat..br..ja by som to chcela prirodzene..ale tak uvidime aka bude realita 😝

misza1
19. mar 2013

@delica supeeeeer, uz mas zbalene? 🙂

misza1
19. mar 2013

@silsil nad timto jsem nedavno premyslela, ze kdybych mela planovanou sekci, tak bych byla asi vice nervozni... ta predstava, ze na presny datum se musim dostavit do nemocnice, budou me uspavat a operovat... takto kdyz nevis kdy to prijde, tak sice jsi taky nervozni, ale jednoducho si zijes podle sveho, dokud to neprijde, no a pak uz ti to je vcelku jedno, to uz neni cesty zpet a jen se tomu "poddas"

danielle
19. mar 2013

@janicka11 dakujem 🙂

karinkaeich
19. mar 2013

kocky, ak zhanate vybavicku pre mimi, tak ja posuvam nasu. nieco som uz aj pofotila, kuk ku mna, pripadne rada urobim balicek veci za dobru cenu. ak nieco potrebujete, kludne mi napiste

bombulka200
19. mar 2013

ahojky baby tak dnes som bola na ten cukor, no a si predstavte jak som vam písala že mi predali to 250gr. balenie glukozy tak mm bol ešte v dalsích 2 lekarnach a to iiste mu povedali že to sa predáva iba v takom balení a že mi to dr. naváži tak som to už nechala tak predsa nebudem obiehavat vsetky lekárne v Košiciach 😀 ale nakoniec v pohode, sestrička tam mala odmerku a mi to presne navážila kolko trebalo, vypila som to naraz a nevem pre mna to nebolo az take hrozne dokonca lepšie ako prvýkrát ked som to pila pri prvej 😀 zajtra mám volať o výsledky.... a horšia správa je že už som po 4x tuto zimu chorá 😠 ja už nemám na to nervy, malá dostala hnisavu angínu tak je doma aj s atb a mna tiež bolí hrdlo a jasne že dutiny mám chytene ale dávam si bioparox dufam že prejde ak nie tak ku dr. ale nerada by som dalšie atb už som jedne brala v januári 🙄

Pekný dník a hlavne budte zdravé aj bábätká aj detičky tie ktoré už máte 😵

misza1
19. mar 2013

@bombulka200 me to v lekarne navazili, ale kdyz jsem dosla k sestricce, tak na me koukala co ji to podavam za drogy:D fakt to tak vypadalo v bilem sacku 😀
chora jsem sice zatim(tuk tuk tuk) nebyla, ale nemuzu se zbavit herpesu... porad mi to putuje po tlame:(
a az se bojim, kdy to prejde, cetla jsem clanek, ze jedno miminko umrelo, protoze mu dal otec pusu a mel herpes...

silsil
19. mar 2013

inak, tak ma teraz napada, planujete kupit aj taky detsky kolotoc na postielku? ako mne sa to páči, to je jedna vec, druhá že neviem čo babatko, či im sa to páči a či to sluzi na to uspavanie alebo zabavenie napr..a tretia vec, ved tie nove stoja aj okolo 60evril.. omg.. to mi pride nehorazn edrahe, pritom je tam par vysiacich veci..tak ze ked mate nieco vybrata, ci mi nedate link na inspiraciu? : )

qtinka77
19. mar 2013

@silsil Ja som kupila taky Fischer price, lebo ten sa mi pacil: http://www.ourbaby.sk/fisher-price-kolotoc-s-pr...
Ale kupila som ho pouzity tu na MK, lebo je to dooost drahe...
Ale vyuzit sme to mi pri malej vyuzili dost, lebo som jej to pustala od cca 2.mesiaca, do nejakeho 5.-6. a pacilo sa jej to 🙂

misza1
19. mar 2013

@silsil ja jsem to vyfasovala od svagrove, takovy hrajici tusim od fisher price a druhy jsem dostala od nasich na vanoce, ale to je jen takovy dreveny s nejakymi zviratky, tak ten dam asi nad prebalovak a hrajici do postylky. detem se vetsinou takove libi, jen me z te melodie asi brzo drbne😀

willy_wonka
19. mar 2013

@silsil ano, uz mame🙂.od fisher price rainforest. http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=...