icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
19. mar 2013

@typa - jj cholesterol je v tehu prirodzene vyssi, to mi doky tiez vravela

anjelicek26
19. mar 2013

@silsil my sme kolotoc mali rainforest od fisher price a ano pocuval to rad, casto a dlho... aj po roku este 😅 😅 Teraz neviem, kolotoc chcem kupit,, len zvazujem aky motiv,, maly bude mat izbu strasne farebnu + aj povliecky farebne, myslite, ze zozeniem cisto biele mobile 😅 😅 😅 Asi skor nie 😀

anjelicek26
19. mar 2013

@misza1 - no ten clanok s herpesom je strasne nafuknuty, dieta zomrelo na infekciu, muselo mat velmi velmi oslabenu imunitu, zdrave dieta herpes nedostane. Je to jeden pripad z miliona. Ja mavam herpes casto a mala herpes v zivote nedostala, maly ho dostal ako 2,5 rocny a to mal vtedy imunitu uplne nulovu, chory bol x-krat za sebou a vyvrbilo sa to tymto... netreba sa az tak bat.

silsil
19. mar 2013

@anjelicek26 a vas maly bude v samostatnej izbičke už od narodenia? 🙂

typa
19. mar 2013

@elen34 lebo ja mma tiez okolo 8.5 alebo nejak tak. Preto som chcela vediet, ze co u Teba znamena zvyseny.

anjelicek26
19. mar 2013

@silsil - od narodenia nie, nejako po pol roku ho budeme stahovat, uvidime, ako bude spavat... najprv bude v kosiku na spanie u nas v izbe a v izbicke bude spavat na obed 🙂

silsil
19. mar 2013

@anjelicek26 dobre to mate vymyslene : ) my zatial tak ze v noci s nami hore v spalni v jeho postielke, ale tiez chceme aby si zvykol na izbicku, ktora bude dolu, takze uvazujeme o nejakej postielke alebo niecom, aby bol aj aj, no dufam ze to nebude tak moc komplikovane : )

misza1
19. mar 2013

@anjelicek26 taky ji to cetla? no snad to tak bude, budu vsechny upozornovat, aby ho nepusovali na pusu, ja na to trpim i manzel, tak k tomu bude mit sklony. u nas v rodine na to netrpi jedine otec, ten to v zivote nemel...

uz jsi v SR? jaka byla cesta?

anjelicek26
19. mar 2013

@silsil - maly sa do kosika zmesti len obmedzenu dobu, takze stahovat ho budeme potom... nejako sa nad tym nezamyslam, ak bude spave babo ho premiestnit nebude problem, ak sa bude budit aj 10x za noc ver mi, ze ho nikam stahovat nebudem a bude chrniet u nas este moc dlho 😀 😀 😀 Ukaze cas.. my sme nase drobce stahovali a 8 mesacne a fungovalo to... my budeme mat spalnu az pod strechou a ked budem v kuchyni je to na prt, tak pocas dna by som ho mala radsej len na poschodi v jeho izbe...

danielle
19. mar 2013

@bombulka200 tak vitaj v klube "zase chorych"... 🙂 som na tom rovnako... aj moja mala... snad to zvladneme a co najrychlejsie sa z toho dostaneme... 🙂

anjelicek26
19. mar 2013

@misza1 - nevyhnes sa vsetkemu, tu jednej kocke na koniku dostala tyzdnova mala salmonelozu, s toho zapal v mozgu a takmer umrela, dodnes nikto nevie, ze odkial, si myslia dokonca, ze to musela este v porodnici, nasledky to dietatko ma a dost :( Netreba malovat certa na stenu... bozkavat babatko je uplne prirodzene... teda v najblizsej rodine ;)

Cesta bola super, trhli sme aj navigacne takze asi tak 😀 😀 😀 745km prvy den a uz sme to len doklepali v nedelu rano, cista pohodicka, deti spolupracovali, cesty volne.

zuzka_1985
19. mar 2013

@janicka11 ahoj, aj ja mam termin 20.6. a chystam sa rodit na antolsku 🙂))

janicka11
19. mar 2013

@zuzka_1985 suuper,tesim sa!!tak sa možno vidíme:🙂

katuska54
19. mar 2013

@silsil aj ja uz mam kolotoc...ja som dostala od sestry 🙂

jankastubka
19. mar 2013

@martoska aj ja som objednavala cez vikend z perinbaby kopec veci. Predpokladany termin dodavky je 11.4.. Ako to bolo s kurierom, ked mi to donesie len pred barak neviem ako to donesiem domov, ked som objednavala aj postielku, matrac a pod...

kavaapalma
19. mar 2013

@jankastubka ja sa tiez chystam obj.buduci tyzden postielku a matrac. A mozno sa este daco najde. Pre seba okrem tamponov do podprdy nic nemam.

martoska
19. mar 2013

@jankastubka ja síce bývam v dome, ale keď videl aké brušisko tlačím pred sebou priniesol mi to bez komentára až dnu, ja myslím že keď ho poprosíš problém nebude 😉
@kavaapalma tak držím palce nech to tentoraz dôjde OK, lebo ja som si až potom všimla keďže som objednávala veľa vecí že mi nedošla ani plachta, volala som tam teda ešte raz a to medzitým vraj už ten druhý matrac poslali a dodatočne mi pošlú aj plachtu..no comment

bombulka200
19. mar 2013

@misza1 no to hej je to biely prášok tak trošku to pripomína nejake tie drogy 😀 a s herpesmi mam skusenost... mávam ich už od malička, zaujímave je že v prvom tehotenstve sa mi neobjavil ani raz a tiež som bola chorá vtedy mi hlavne vychádza... a teraz čo som bola pred 2 mesiacmi chorá tak mi vyšli až 2 herpesy...ale pokial zena mala herpeesy už aj preddtým tak ze to je v poriadku lebo má protilátky ale ked este nemala a v tehotenstve dostane 1x herpes tak vtedy to môže ale aj nemusí byt problem.... ale viem ze herpesy v tehotenstve má dost vela žien... najhorsie je ze ked to raz dostanes tak sa toho uz nezbavís 🙄 ... a ked malá bola na svete som tiez mala hepresy a nastastie to odo mna nedostala ... som sa snazila ju velmi nebozkávat...aj ked to bolo pre mna utrpenie nebozkavat svoje bábo 😅

@danielle juj tak ja dufam dnes poobede som zbehla k dr. tak ze mám ist zajtra na krčne nech ma pozre krčná aby mi zbytocne nedavala atb... tak verím ze tie chorobyx uz pominu a napokon ani to počasie tomu nepomáha velmi 😖 už chcem jar ... naša už šantí ale stále ju pobolieva hrdlo ale spieevat bude celý den aj ked ju bolí hrdlo nedá sa ničim zastavit ani angínou 😀

hobit
19. mar 2013

@silsil my sme kolotoc mali, aj ho mame odlozeny pre druhe teraz a bola to super vec, kupovali sme ho v Iidli a stal tusim nejako do 15 euro 🙂

alibabaa
19. mar 2013

@kavaapalma ja som sice julovka, ale tak ako aj ty. ... nic ine ako tampony do podprdy pre seba nemam 😀

kocky, dufam, ze vam neprekaza, ze vas citam. a sem tam prispejem..

zuzka444
19. mar 2013

ahojte tehulky :D.tak.a.uz sa zacinam.balit do tasky pekne 🙂..dnes mi dorazila.aj plienocka disney na.kocik.peknucka.heh...

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 ty brdo, tak to me nenapadlo ze nemam zadnou tasku do ktere se zbalim 😀
tak na svuj seznam na prvni misto si to musim napsat 😅

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 jeeeej no.vidis este ze ma mas 🙂...pripomeniem vsetko :D.no lebo ja si tonuz pomalicky chystam a ako budem vkladat do tasky tak na.zozname budem ciarkat co tam.uz mam a co nie 🙂.ja mam taku strednu cestovku bo vlozky a.plienky dam do takej prirucnej tasky bo s tym domov nepojdem.to tam.isto miniem 🙂..a zupan.mi dost zabere miesta ja mam taky hunaty 🙂..ale sak to aj tak.len.ked pojdem.do a zo sprchy max ked pride navsteva 🙂.

michaelamia1902
20. mar 2013

ahojte kocky ja cas tiez rada citam som julovka sle termin mam uz 2.7. a tak viem co ma caka lebo kocky u nas v teme to este len budu riesit a Ella sa narodila o mesiac skor tak sk to bude aj teraz tak.... radsej nech je vsetko pripravene @alibabaa 😎 som ta odhalila 🙂

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 ja se zacnu balit, resp. nakuopvat tak za 2 tydny, pomalu jsme zacali s prerabkou 2 pokoju a asi by uz mm praskli nervy, kdybych si jeste balila veci do porodnice🙂
ja si planuju koupit nejaky letni zupan, mam takovy hunaty bily, nevim ci zrovna to je dobre do porodnice v juni🙂

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 no.ved jasne ked pretabate je to.ine..ani ja nemam este vsetko.rozmyslam.ci si mam kupit este jednu nocnu koselu alebo nie :/..bo mam jednu na porod a.druhu tu kojenecku.ale co mi baby vraveli.im.jedna stacila tak neviem.sa rozhodnut :/.ja som.tiez rozmyslala ze si kupim.tenky ale.potom.ze naco tych par krat.co.ho.oblecem.vydrzim.aj v hentom hunatom.🙂.v posteli.v nom spat nebudem.:D.

kavaapalma
20. mar 2013

@alibabaa ale nevadi,mozno sa trafis aj do juna. @martoska dik,asi toho fakt maju vela a nestihacka. Ale ked som si to prepocitala financne ci z obchodu ,alebo z netu,tak mi vyslo vyhodnejsie aj s kurierom z netu.

martoska
20. mar 2013

@zuzka444 na pôrod by nemali dávať nemocničnú? ja si pamätám že som mala od nich, až po pôrode som sa prezliekla do svojej

martoska
20. mar 2013

@kavaapalma ako jasne vyjde to lacnejšie, ale som trošku naštvaná lebo napr.tá preb.podložka má teda hroznú farbu ale keď mne sa ju nechce zas baliť aby som ju poslala naspäť..

slavka_a_maros
20. mar 2013

A uz mam objednany vankus na kojenie http://www.sashe.sk/HEDERVIGA/detail/johanky-zv... 😀