icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
20. mar 2013

@martoska nooo u nas nedavaju mam.zoznam nemocnice co.si mam.vziat.ale podlozky pod.seba davaju aj ked mam kupenych 10 :D.a aj vlozky davaju na prve dni len neviem kolko.ale kamoska ide rodit teraz v aprili tak si od nej zistim bo.co boli baby teraz obe sli cisarakom.a to je ine ako sponntane ked ides.

slavka_a_maros
20. mar 2013

Dievcata, v 29tt cervix skore CS:2 body je este v pohode? Kolko mate vy?

misza1
20. mar 2013

@martoska
@zuzka444 v tn je to tak ze pokud si nedoneses svou na porod tak ti daji jejich, ja si radsi vyfasuju, bo ostudu s moji nejakou starou kosili si tam nehci delat a novou si na porod brat nechci.

ja si planuju brat 2, kdybych nejak protekla, spotila se nebo neco. a ten zupan, co ja vim, asi ho i pak vyuziju, mozna budu chodit doma cele dni v pyzamu, tak at muzu otevirat dvere🙂

misza1
20. mar 2013

@slavka_a_maros ten je roztomily🙂 ja jsem si objednavala stejne jako @delica takovou tu podkovu, vyuzivam to i ted, spavam s tim a nosim si to i do obyvky k tv 🙂

slavka_a_maros
20. mar 2013

@misza1 ja som zvazovala, mam aj taky dlhy vankus, ale moc mi to nevyhovuje. Teraz mam novu spaciu strategiu s dvomi perinami - cez jednu prehodim nohu, druhou sa zakryjem 😀 nevyhovovalo mi prekladat vankus z jednej na druhu stranu. No ale ked som uvidela kravicku, neodolala som 🙂 snad sa bude babatku pacit

misza1
20. mar 2013

@slavka_a_maros aji ja jsem tak chvili spala se 2 perinami, jen mm si stezoval ze mu je zima 😀 ja uz ted ten vankus neprekladam, usnu na jedne strane, kdyz jdu v noci na wc, tak uz lezim na druhem boku a kdyz se vratim z wc, tak jdu zas na stranu kde mam ten vankus🙂

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 no.ja.budem.rodit v banovciach no a tu nedavaju koselu...ja som si kupila taku za 3 ecka heh a ta mi nebude vadit ked sa znici...heh...no a ja.zupan doma malokedy pouzivam vynimocne situacie heh.k nam.chodi len postarka a ta ide hned hore do bytu a ked pojdem.dole otvorit tak.nepojdem aj tak.v zupane heh :D.preto ten.zupan.nejako neriesim.a.my mame doma.teplo bo mame slnecny byt kde nam.cez leto cely den svieti slnko takze tu aj tak.by.nechodila.v zupane 🙂..

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 heh ja sa budim.na.chrbate xi a aj nekedy.tak.zaspavam.ale mam.taky dlhy valcovy vankus z.gauca xi a ten si sem tam davam medzi nohy ked spim na.boku 🙂.

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 ja na zadech nemuzu dychat. asi mi Osky tlaci na tu dutou zilu ci co to tam mame🙂

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 no hej duta zila.je to heh a na to si treba davat velky pozor..moja krpana sa zdrziava furt dole takze ja nemam.zatial problem.heh s lezanim na.chrbate 🙂...len.vtedy sa.prehodim.a to vacsinou cez den ked mi tvrdne brusko ale to mlokedy vacsinou ked mam moc natiahnute nohy 🙂.ale rano sa budim s bruskom makkym.ako keby som.ani tehu nebola🙂.

dulkagabulka
20. mar 2013

aj takto sa da na Slovensku porodiť, želám vám taký pekný zážitok

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

katuska54
20. mar 2013

@delica tak co moja? uz si doma v pohodli alebo ta este trapia v nemocke?

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 aji me se obcas stane, ze mam mekke bricho, jako bych ani tehu nebyla🙂 ale zas naopak obcas mam pocit, ze se prekotim dopredu jak me taha brisko🙂

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 to hej xi xi..ale tak.uz to.dajako dotiahneme xi xi..my sme mali.cez vikend 3 predcasne porody.a jedna.bola z toho cca tak.ako my junovka abo majovka...dufam ze j tak.skoro nepojdem.:/...

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 kdo vy jste meli? delas v nemocke?
no ja verim ze to doklepeme minimalne do konce 8 mesice, pak uz je to ok,

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 nie nerobim.v nemocke len my tu mame jednu nemocku tak.ju berem tak ako ze tu u nas v nemocke heh vies?nam.to hovorila porodna asistentka na pondelkovom.cviceni 🙂.no jasne veru stacilo.by do konca 8 mesiaca heh..ale jedno.co nechcem je prenasat.sice u nas to nedovoluju lekari ale tak mala.by mohla ist von okolo.39 tyzdna ak.by uz mala vsetko tak ako ma byt 🙂

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 aha🙂 nam taky na cviceni vyklada prihody z nemocnice, jsem zvedava co nam povyklada dneska🙂

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 no my mavame kazdy pondelok takze ja si este pockam..ale mame taku super tetu co nam to vyklada ze sa aj smejeme a tak :D.a povie ti pravdu ze co a jako a to sa mi tiez paci ze ti netre med okolo huby ale povie ze ako to presne vsetko je 🙂

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 aji my mame porodni asistentku, snazi se nas na vsechno pripravit, ale zaroven aby nas nevystrasila, haluz je ze sama je bezdetna a asi "stara panna"🙂

martoska
20. mar 2013

@zuzka444 vidíš a u nás čo viem vložky a podložky nedávajú,teda vidíš ja sa držím toho čo bolo pred 6 rokmi..asi by som mala pozisťovať aktuálne info

zuzka444
20. mar 2013

@misza1 heh no pekne 🙂..aj ta nasa.hovori pravdu bo nam neodporucala tu nadatandartnu izbu ze su to zbytocne peniaze...a hovorila aj o tej pupocnikovej krvi ze je to dobra vec ale zbytocne predrazene je to a ze najhorsie je to ked je male babo a zena.ide cisarskym.ze to sa neoplati davat bo ze vtedy je malo.tej krvi a ze oni este z toho testy robia a ze malokedy ostane nieco pre to babo na uskladnenie..a musis to zaplatit tak.ci tak..a aj kes su vysledky negativne ze ta krv neni dobra..ty si to davas?ja nie.

zuzka444
20. mar 2013

@martoska ale vies co to su take lacne zalezistosti ze to si nemusis zistovat vezmi a hotovo ked neminies minies doma toho sa bat nemusis..ja aj ked.viem ze davaju berem.si pre istotu svoje te podlozky minies aj pri malom pri kupkani abo tak mozes na tom prebalovat a tak..to.sj take veci ze ich nezahodis 🙂

slavka_a_maros
20. mar 2013

Baby, idete s epiduralkou? Ja som zatial rozhodnuta, ze nie... Ale zda sa mi, ze si to davaju vsetci 😒

misza1
20. mar 2013

@zuzka444 nam o tech nadstandardnich rikala ze to je o tom jak komu co vyhovuje, ale ze abychom si nemysleli ze na tom nemocka ryzuje, ze vsechny ty penize co se za to vyberou se zas otoci, kupujou se za to povleceni, oblecko pro miminka, kremiky a co ja vim co vsechno tam maji, ted se zarizovala nova porodni sala a tak.... no ja nevim, pokud kamoska bude rodit zarovno se mnou tak si tu nadstandard nedam, ale kdyz ne, tak si o ni reknu a uvidim ci bude volna.
ta pupecnikova krev... ja jsem byla za, ale kdyz jsem se o tom bavila s dr, tak mi sama rekla ze ona si to nedala u deti, ze ted je to jen kseft se strachem rodicu, je malo tech nemoci, na ktere se to da pouzit, nikde neni napsane, ze to 100% pomuze a tak jsme se bavili s mm ze snad toho nebudeme jednou litovat, ale za ty penize dokazeme koupit neco duleziteho...

misza1
20. mar 2013

@slavka_a_maros ja ne, ja si zaplatim jen ten rajsky plyn ja mam apniku z jehel a bojim se sama sebe ze bych se skubla...

martoska
20. mar 2013

@zuzka444 to je pravda, ale zisťovať nemusím ďaleko, kamošky mi nedávno rodili v tej nemocnici 😉 .

Baby mne sa tak zhoršil ekzém že mám skoro fialové celé predlaktia, svrbí to do nepríčetnosti a už nepomáhajú žiadne osvedčené metódy, keď nepočítam hormonálne maste a tie nechcem riskovať na takú plochu.Asi s tým nemáte žiadna skúsenosti že?

martoska
20. mar 2013

@slavka_a_maros ja na to chcem byť pripravená ak by náhodou, teda viem že sa musí absolvovať nejaký krátky prípravný kurz ale určite len v krajnom prípade si ju dám, tak som bola rozhodnutá aj pri prvom a nepotrebovala som ju nakoniec.Ale viem určite zo skúseností známych že po jej aplikácii sa dosť spomaľuje pôrod

slavka_a_maros
20. mar 2013

@misza1 rajsky plyn? To je co? 🙂

slavka_a_maros
20. mar 2013

@martoska takto som rozmyslala, ale bojim sa, ze ked tam bude ta moznost, tak v zachvate bolesti sa neovladnem a dam si to pichnut... 🙂

willy_wonka
20. mar 2013

@slavka_a_maros ja si chcem dat epi 🙂 resp.urcite si ju zaplatim a ci stihnem vyuzit uvidime. Kazdopadne ako poistku ju chcem mat🙂