Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 no, ja som mala pri dcerke tuhe babacie mydlo a budem mat aj teraz. ked rodis normalne (nie cisarskym), tak mozes mat dietatko stale pri sebe. ale ak sestricky poprosis, zoberu ti babo, aby si si oddychla. aspon tak to bolo u nas v Levickej porodnici pred tromi rokmi 🙂
@katkalubkova mozno je ro kazdej nemocke inak v leviciach to bolo tak to. Ty to mozes mat inak 🙂 🙂
@delica no moja trenovala 🙂 ale ked som ju prebalovala to bola aka komedia 🙂 najskor som jej dala naopak plienku a potom som sa cudovala,ze preco jej to neviem zapnut 🙂 ale prezili sme to obe v zdravy 🙂 ale kde beru tie deti tolko energie...ja by som spala a ona isla ako duracelka 🙂
@anicka.be kočík sme kúpili od sesternice za 250 E, používala ho len 3 mesiace, keďže s dieťaťom cestovali a tento bol záložný kočík, tak je úplne ako nový. Ona ho kúpila za 500 E v akcii....Ja som ho videla len raz, páčil sa mi hneď, je to taliansky výrobok, takže iné kočíky som neriešila.
Držím palce, nech sa Ti podarí nájsť vhodný kočík 🙂
@elen34 no, tak to uvidim v juni, ak bude opat sekcia, ci budem ukazovat, alebo nie 😝
@katuska54 - ja ziadne mydlo, len cista voda... spinu umyjes a nezbavis pokozku ochranneho filmu... ta koza sa totiz mydlom vysusi a zasa musis davat olej ci telove mlieko, takze vlastne na nieco, co stacila voda -vyrobis problem a riesis ho - a pouzivas dva kozmeticke vyrobky 😀
Jedine, co sme mali bol hipp sampon a to raz do tyzdna a az ked mal vlasy (co trvalo dost dlho 😅 )
Inak baby ja sa taaak tesim po dovci domov, v sobotu sa vraciame. Som unavena ako kon, deti rozbesnene, uz nam treba normalny rezim 😖 Nie, ze by ich nelubim, ale chyba mi ta minutka denne, co su s tatom 😅 😅
Ahojte babule, uz 2 krat sa mi stalo ze som dostala krce do lytok, v noci. Asi to ma suvis s tehotenstvom. Mali ste neico podobne? Dakujem. K lekarovi idem az za 2 tyzdne.
@azmuk ahoj, ja to mam taky, vetinou kdyz se vzbudim ze musim jit curat tak chytim i krec do lytek. nevim s cim to ma souvislost, ale na tehu cviceni se zakazdym ptava ta porodni asistentka ze ci neco takove mame... ze je dobre to kazdy den cvicit, napinat svaly a podobne... no kdyby se mi tak chtelo😀
To nase dieta asi ostane bez mena :( uz sme mali vybratu Hanku a vcera ma pediatricka trochu odradila, ked povedala, ze je teraz vela Haniek. A doma sme si uvedomili, ze skrecka sme nedokazali pomenovat dva roky 😅 uz sme boli v stave, ze prve meno, ktore uvidime to bude, ale Beyonce sa moc nehodi k priezvisku 😀

taaak dnesne varovanie 21 mesacnej neterky je uz za mnou 🙂 teda riadna zaberacka....unavena som ako keby som bezala mataron 🙂
a baby ake mydlo kupujete pre prckov? tuhe alebo tekute? a este sa chcem opytat ako je to v porodnici s detickami..su s mamickami cely den a celu noc alebo ich nosia mamickam iba na papanie,kupanie atd..