icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

danielle
28. mar 2013
azmuk
28. mar 2013

@misza1 dik. no to mam presne aj ja, nadranom ked potrebujem ist na WC 😉 Dobry napad, spytam sa na joge, co to mam znamenat .
@danielle Magnezium sa bojim brat, lebo lekar ma upozornil, ze ked beriem zelezo, /lebo mam malo/, tak Mg nemam s tym kombinovat
😒

misza1
28. mar 2013

@danielle
@azmuk me to asi zpusobuje tehu cviceni🙂 nicim krom nevolnosti jsem netrpela, ale na cviceni probirame vselico a po tom co jsme se bavili o techto krecich, tak jsem tim zacala trpet, stejne jako tehu zacpa 😅

kavaapalma
28. mar 2013

@azmuk ja to mam tiez,ale davam si magnezko a v pohode. Dokonca mi aj prsty na nohach krutilo.

elen34
28. mar 2013

@danielle ahoj aj malu som rodila v Leviciach v novembri 2010. 🙂 🙂 🙂 🙂

elen34
28. mar 2013

@katkalubkova Ved aj ja sa tesim na sekciu lebo mam vysoky tlak.ako budem ukazovat 😀 😀 😀 😀

azalka22
28. mar 2013

ahojte, chcem sa spytat jednu vec - ked vam tvrdne brusko, ako to pocitujete? je to taky tlak na cele brucho - cca od pupka dole aj do sirky?

kavaapalma
28. mar 2013

@danielle
@azalka22 na palenie zahy som vycitala zeleny il da sa kupit v bio obchode,alebo aj v lekarni. Mne tiez troska tvrdne,ale len par sekund a komplet ako si to opisala. Aj dr.vravela,ze sa mam viac setrit a oddychovat,ked citim,ze som unavena.

katkalubkova
28. mar 2013

@azalka22 mne ked stvrdne brucho, tak je to asi zvlasne, ale ked si lahnem tak je makke!!! alebo teda makksie, nie az take ako ked stojim a povacsinou vtedy mi stvrdne, ked som nachodena, unavena, ze som vykonala urcity vykon s ktoreho som unavena, alebo dlhy nakup a ked dojdem domov, a mam dost, alebo ked som piekla a bola som dlho na nohach. 😒 - proste unavna, vycerpavajuca cinnost.

slavka_a_maros
28. mar 2013

Kojenecky vankus prisiel 😀 jupiiiii

willy_wonka
28. mar 2013

Dnesna poradna horsia...krcok mierne zmaknuty 😠 ,lekar sice nepanikaril, ale povedal, ze to nie je uplne idealne(co viem aj ja 🙂 ) takze zas lezat,lezat,lezat....9.4 kontrola a potom uz kazdy tyzden....

kavaapalma
28. mar 2013
delica
28. mar 2013

@willy_wonka no tak pekne lezkaj, este mate so Samkom dva mesiace pred sebou. Ale ked nepanikaril a nenechal ta rovno v nemocke, nebude to az tak zle, nie? Inak aj ja som ho uz mala polotuhy/polomakky, ale nikto nic mi nepovedal k tomu,tak neviem, ako to ma vyzerat.

willy_wonka
28. mar 2013

@delica ahoj🙂 ja budem spokojna,ked vydrzime do 36tt 🙂 snad sa to uz nebude zhorsovat... a ty lezis ?🙂

delica
28. mar 2013

@willy_wonka sedim a lezim, vcera som bola po lekarovi aj v obchode, zatial v pohode. Som sa chvalila, ze ako mi je dobre, potom taky hnusny krc do boku som dostala. Manzel ma dovolenku, bo si musel cerpat staru, tak je so mnou doma. Len dnes ma maly vystrasil, lebo som ho citila niekde pod pupkom, zvacsa ho citim ovela vyssie.
No a bola som u urologa, tiez to neni dobre, maly mi stale tlaci na oblicku, ta sa mi nejak naplna nejakou tekutinou a zakazal mi lezat na pravom boku, tak ja uz neviem, ako si mam lezat.

azalka22
28. mar 2013

@kavaapalma vies co mi vcera pomohlo na zahu? dala som si lyzicku citronovej stavy. najprv ma dobre striaslo, celu trubicu vystipalo, ale potom to preslo a nic.
ze klin a klinom vybija

jajurka
28. mar 2013

@misza1 ahoj, a mozem sa spytat, kam chodis na pripravu? ja som tiez z okresu Ilava a termin mam 3 dni po Tebe 🙂 este som vsak na to cvicenie nezacala chodit..

kavaapalma
28. mar 2013

@azalka22 jaj do kelu nejak mi nedoslo,ten zeleny il tehule nebars mozu.
@delica moj drobec je furt v rovnakej polohe nalavo a nizsie. Stale sa neotocil,ale tak ma este cas a nechce mamine sposobovat palenie zahy a kopance do rebier. A hore hlavkou mu je lepsie,mudre to moje drobatko.

delica
28. mar 2013

@kavaapalma a tiez citis ze sa mrvi na urovni pod pupkom?

kavaapalma
28. mar 2013

@delica odkedy ho citim kopka stale na rovnakom mieste nalavo a dole pod pupkom az uplne naspodku. Je to jeho oblubena poloha. Dokina povedala,ze krcok je ok na 0.

zuzka444
28. mar 2013

taaak a od dnes bereme uz aj my zelezo...co uz no vedela som.ze to raz pride 🙂..my sme inak uz dolu hlavickou pekne ale aj tak mam.v knizke napisanu polohu labilna heh...mame 35 cm a okolo 1300 g 🙂..laska moja rastie...vsetko mame ok aj krcok sa drzi heh je tuhy xi ledva ho nahmatal tak bol vysoko xi xi som.myslela ze mi ruka ustami vyde :D.a malinka dostala pochvalu ze je krasne babo 🙂.tak sme spokojny vsetci 🙂.len nech sa pekne drzka az do konca zabicka nasa 🙂xi a pocas sona sme mali stikavocku xi bola taka rozkosna heh jako skakala :D

willy_wonka
28. mar 2013

@delica ja som bola vcera na cca hodinku vonku,ale z toho som presedela 40min v aute...zeby mi to uskodilo? Radsej uz nebudem pokusat a prdel necham vylozenu na posteli este par tydnov.
Snad sa ti drobec otoci tak, aby netlacil🙂 mne zas hlavickou tlaci na mechur, v "svetlej"chvilke idem cikat aj 5x behom hodiny, a to len tak cvkrnem:D
To mas dobre, ze mas mm doma, teraz bude predlzeny vikend, tak sa tesim, ze tu aj ja budem mat mm. Ked som sama som taka nepokojna, bojim sa...asi mi to uz zacina liezt na mozog...

delica
28. mar 2013

@willy_wonka no to preto, ze nemame mozog niecim inym zamestnany. ja som si v tyzdni robila nejake veci do robotky, tak som sa vypla od tehotenstva sem tam, dneska sa furt skumam...a .potom si nieco precitam, a som si milion dvesto krat povedala, ze nebudem citat negativne veci, potom neviem. Dneska som zas studovala, ze ako to mam s tym mojim krckom, akoze z nemocnice ma prepustali, ze vsetko OK, ale nepaci sa mi to polotuhy - len teraz neviem, kde som to zas precitala....dnes som to uz nenasla. Dufam, ze som necitala inu lekarsku spravu,ale svoju.

willy_wonka
28. mar 2013

@delica presne !!! Ja si tiez kadeco citam,skumam porovnavm a potom mam take navaly stresu pri kazdom pichnuti,alebo nejakom inom zaboleni...uz som si diagnostikovala kadejake tiche infekcie,kt sposobuju predcasne porody...no psycho, preto som radsej s mm,vtedy nemam cas na citanie hluposti a citim sa pokojnejsia,ked.tu je 🙂 ale v ramci patrania info o zmaknutom krcku som narszila na nazor lekara, ze to nic neznamenadalej.som radsej nehladala 🙂

delica
28. mar 2013

@willy_wonka jj, presne, aj ja som rada, ked je pri mne manzel, hned je vsetko jednoduchsie.

willy_wonka
28. mar 2013

Vecera: Mak s gulkami :D

willy_wonka
28. mar 2013
delica
28. mar 2013

@willy_wonka tam je vela vápnika :D mnam. Moja maminka chcela robit taku makovu tortu bez muky a nezohnala v celych malackach dnes mak :(((( takk budeme bez torticky

kavaapalma
28. mar 2013

@willy_wonka toz ze fakt mak s gulami. 🙂

willy_wonka
28. mar 2013

@kavaapalma
@delica chut na mak bola neprekonatelna :D