icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
27. mar 2013

taaak dnesne varovanie 21 mesacnej neterky je uz za mnou 🙂 teda riadna zaberacka....unavena som ako keby som bezala mataron 🙂
a baby ake mydlo kupujete pre prckov? tuhe alebo tekute? a este sa chcem opytat ako je to v porodnici s detickami..su s mamickami cely den a celu noc alebo ich nosia mamickam iba na papanie,kupanie atd..

danielle
27. mar 2013

@katuska54 no, ja som mala pri dcerke tuhe babacie mydlo a budem mat aj teraz. ked rodis normalne (nie cisarskym), tak mozes mat dietatko stale pri sebe. ale ak sestricky poprosis, zoberu ti babo, aby si si oddychla. aspon tak to bolo u nas v Levickej porodnici pred tromi rokmi 🙂

delica
27. mar 2013

@katuska54 tak si trénovala s neterkou, katuška? :D. Dúfam, ze vsetko OK. Aj mne by sa nejake dieťa na varovanie zišlo, naposledy som varovala asi svojho brata 😔.

anicka.be
27. mar 2013

@katuska54 Ahoj, po dlhsej odmlke som opat tu, nestihala som tempo s vami .-) ja som si kupila detske mydlo BUPI s lanolinom. Aj do porodnice aj domov. Z tej istej znacky som kupila aj tekuty praci gel BUPI Sensitive.

elen34
27. mar 2013

@katkalubkova mozno je ro kazdej nemocke inak v leviciach to bolo tak to. Ty to mozes mat inak 🙂 🙂

elen34
27. mar 2013

@danielle Ides rodit do levic? a mas skoro termin ked aj ja tak sa tam stretneme 😉 😎

katuska54
27. mar 2013

@danielle ja uvazujem,ze ako prve kupim tuhe a neskor uz budem pouzivat tekute 🙂

katuska54
27. mar 2013

@delica no moja trenovala 🙂 ale ked som ju prebalovala to bola aka komedia 🙂 najskor som jej dala naopak plienku a potom som sa cudovala,ze preco jej to neviem zapnut 🙂 ale prezili sme to obe v zdravy 🙂 ale kde beru tie deti tolko energie...ja by som spala a ona isla ako duracelka 🙂

katuska54
27. mar 2013

@anicka.be no vitaj po dlhej dobe 🙂 takze ty uz mas pre prcka bupi 🙂 asi aj ja to kupim..a ten tekuty praci gel si kde kupila? ten som este nevidela.

anicka.be
27. mar 2013

@zuzkad85 Mozem sa opytat koko Ta vysiel a odkial si kupovala? vyzera nadherne, Ja hladam ten styl, ale v cervenom 🙂

anicka.be
27. mar 2013

@katuska54 prasok som kupila normalne v drogerii, ale tiez mi vravela pani, ze ho maju prvy krat. Ja tu znacku poznam uz dlhsie, tak som nevahala, je bez parabenov.... a pekne jemne babatkovsky vonia. A cena bola 3,65 € / 1,5 L

katuska54
27. mar 2013

@anicka.be dakujem za tip..ja mam teraz dreft pre deti a skusim aj ten Bupi 🙂 a este nemas kocik kupeny? nas uz je doma v izbe poskladany a kazdy den si chodim kocikovat 🙂 keby ma niekto videl si mylsi,ze mi siblo 🙂

anicka.be
27. mar 2013

@katuska54 .-( kocik este nie, stale akosi niet casu ☹ No najneskor v aprili by som chcela urcite. To si viem zivo predstavit ako sa chodis na ten tvoj pozerat. Ja ked som kupila prasok, aj niekolko krat denne som chodila fetovat .-))))) A ktory kocik mas?

zuzkad85
27. mar 2013

@anicka.be kočík sme kúpili od sesternice za 250 E, používala ho len 3 mesiace, keďže s dieťaťom cestovali a tento bol záložný kočík, tak je úplne ako nový. Ona ho kúpila za 500 E v akcii....Ja som ho videla len raz, páčil sa mi hneď, je to taliansky výrobok, takže iné kočíky som neriešila.
Držím palce, nech sa Ti podarí nájsť vhodný kočík 🙂

anicka.be
27. mar 2013

@zuzkad85 tak tomu sa hovori super kupa!

danielle
27. mar 2013

@elen34 ahoj, ano, je mozne, ze sa stretneme 🙂

danielle
27. mar 2013

@katuska54 ano, aj ja som tak urobila pri Ninke, najprv tuhe a neskor sme pouzivali uz tekute 🙂 vlastne tekute mame stale, lebo ja mojej Ninke este stale kupujem babaciu kozmetiku 🙂

danielle
27. mar 2013

@elen34 aj prve si rodila v LV?

danielle
27. mar 2013

@katuska54 tak si vies predstavit, ake to mame my, co uz mame dietatko a cakame druhe... 😀 ja som kolko krat bez energie a moje dieta... 🙂

danielle
27. mar 2013

@anicka.be
@katuska54 baby, neviem ci aj u vas, ale u nas maju ten praci gel Bupi aj v Kauflande

anicka.be
27. mar 2013

@danielle sa mi zda, ze ano

katuska54
27. mar 2013

@anicka.be my sme kupili Concord fusion...bol v akcii tak som nevahala..a ked pojdem do kauflandu tak tam omrknet net gel Bupi 🙂

katuska54
27. mar 2013

@danielle no viem si predstavit ake to mate tazke...aj sestra ma dve deticky a ked som u nich tak to je cista psychiatria 🙂 ale nastastie Elka bola v skolke a ja som strazila iba Dominiku..ale aj to mi stacilo 🙂 takze dnes som si povedal,ze jedno baby nam staci 🙂

danielle
27. mar 2013

@katuska54 ale zase to nie je az take strasne...da sa na to zvyknut 🙂 a tvoje je tvoje, je to ine trosku... my sme chceli surodenca pre malu, urcite je lepsie, ked su dvaja 🙂 hlavne, ked my tu uz nebudeme, budu mat jeden druheho. moj mm nema surodencov...

katkalubkova
27. mar 2013

@elen34 no, tak to uvidim v juni, ak bude opat sekcia, ci budem ukazovat, alebo nie 😝

anjelicek26
27. mar 2013

@katuska54 - ja ziadne mydlo, len cista voda... spinu umyjes a nezbavis pokozku ochranneho filmu... ta koza sa totiz mydlom vysusi a zasa musis davat olej ci telove mlieko, takze vlastne na nieco, co stacila voda -vyrobis problem a riesis ho - a pouzivas dva kozmeticke vyrobky 😀

Jedine, co sme mali bol hipp sampon a to raz do tyzdna a az ked mal vlasy (co trvalo dost dlho 😅 )

Inak baby ja sa taaak tesim po dovci domov, v sobotu sa vraciame. Som unavena ako kon, deti rozbesnene, uz nam treba normalny rezim 😖 Nie, ze by ich nelubim, ale chyba mi ta minutka denne, co su s tatom 😅 😅

azmuk
28. mar 2013

Ahojte babule, uz 2 krat sa mi stalo ze som dostala krce do lytok, v noci. Asi to ma suvis s tehotenstvom. Mali ste neico podobne? Dakujem. K lekarovi idem az za 2 tyzdne.

misza1
28. mar 2013

@azmuk ahoj, ja to mam taky, vetinou kdyz se vzbudim ze musim jit curat tak chytim i krec do lytek. nevim s cim to ma souvislost, ale na tehu cviceni se zakazdym ptava ta porodni asistentka ze ci neco takove mame... ze je dobre to kazdy den cvicit, napinat svaly a podobne... no kdyby se mi tak chtelo😀

danielle
28. mar 2013

@azmuk ahoj, aj ja som malakrce v lytkach, ale kupila som si magnezium a uz nemam 🙂 vyskusaj, zabera... 🙂

slavka_a_maros
28. mar 2013

To nase dieta asi ostane bez mena :( uz sme mali vybratu Hanku a vcera ma pediatricka trochu odradila, ked povedala, ze je teraz vela Haniek. A doma sme si uvedomili, ze skrecka sme nedokazali pomenovat dva roky 😅 uz sme boli v stave, ze prve meno, ktore uvidime to bude, ale Beyonce sa moc nehodi k priezvisku 😀