Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka boze, aj ja som teraz dostala chut na mak :D
@kavaapalma tiez netrpim blaznivymi chutami, ba dokonca som poslednu dobu aj menej jedla, ale teraz prisiel jasny impulz - maku sa nam zachcelo :D
@delica este mame,mile rada ti pripravim mak s gulkami :D
@willy_wonka ja som si prave nalozila spenatik, min. raz do tyzdna mam nieco spenatove - lasagne, polievku, halušky,,,som zvedava, ci maly tiez bude mat rad spenat. vraj babatka si zvykaju na chute uz v brusku.
inak uz som videla aj nektarinky a broskyne, tusim 40c kus, som si hned na teba spomenula.
@delica kde????? Hovor ! netrap ma, prezrad ! Na obed som spenatovu pizzu 🙂 ked jeto tak ako hovoris, tak Samko bude lubit rajciny 🙂)
@willy_wonka vcera som videla aj v kaufe, aj tescu 🙂 na kusy to predavaju
@willy_wonka guleeeeeee! Jedlooooooo! Mnam! 😵
@delica teraz mi mm hovori, ze v tescu videl nekrarinky, ale ze to nie su broskyne, tak mi ich nekupil :D skoro ma vykotilo... ale zajtra uz budem,mat🙂. Joj ako sa tesim...
@willy_wonka @delica tak to vam teda pekne dakujem za taketo reci o jedle, teraz sa musim postavit a ist si nieco uvarit 🙂 a urcite to nebude zdrave ☹ ach jaj
@slavka_a_maros nemas za co :D.aj nabuduce... uz kuchtis? Co to bude,ked to bude?
@willy_wonka uz tlacim 😀 z biednych zasob som zvladla len cestoviny so syrovou omackou...
Mna dnes zdzubali na priprave, ze krem na bradavky baby love z dm mozem pouzivat akurat tak na ruky. Vraj aj ked na nom pisu, ze sa nemusi umyvat pred kojenim, ze vraj to nie je pravda. Tak ja uz neviem, ale kupovat si krem multimum 30 ml za 15-20 eur mi pride teda dost drahe. :(
@jankastubka - ja som si davala kalciovu masticku, pomahalo to... ten z dm-ky by mal byt ale tiez dobry, ich produkty maju dobru kvalitu, tak neviem. Ale aj tak som si vzdy bradavky pred kojenim umyla, taky reflex dajako, aj tak sa mi na ne lepili prsne vlozky, mi to prislo cudne neoplachnut 😀
Ved pockaj a uvidis, mozno ziaden krem nebuds potrebovat, nie kazdej pri kojeni popraskaju bradavky... mozno budes mat babo, co si s teba nebude robit cumlik ;)
@jankastubka ja mam tiez kupeny ten z dm, lebo mi ho maminy odporucali a tiez nam na priprave ospebovala multimam.... 😖 tak teraz neviem
@willy_wonka - ty ale inak provokujes osoba, toto sa tehotnym nerobi 😀
@slavka_a_maros sikovnica, no nie su to makove gulky, ale.tak aj syove rezance postacia, z nudze cnost.. :D
@anjelicek26 toto iste si hovorim aj ja o mamickach, ktore na konika vycapia.svoje vytvory z kuchyne 😠 🙂
@willy_wonka co cestoviny! Ale dnes som sa pokusala o velkonocnych kralickov, ale chudaci sa roztiekli a vyzeraju skor ako obezne macky 😅
@slavka_a_maros ved to je v poho, vyzeraju ako velkonocne vajcia 🙂
@slavka_a_maros ono to malo mat tvar zajacikov?:D toto mi pripomina moje vianoce pecenie,mala som upiect take kvazi 3D gulky s dzemom a.boli z toho 2D placicky :D ale verim, ze tvoji obezni mackovia budu chutni 🙂
@danielle vajicka s usami 😀 a tak trpezlivo som im ich strihala
@willy_wonka to ano 🙂 v podstate su to maslove susienky (shortbread)
@slavka_a_maros ale vyzeraju chutne a to je dolezite... 😉
@slavka_a_maros kazdy sa uci 🙂 ja sa tesim na obdobie, ked zacnem varit ,piect drobcovi, chudatko moje bude mi pokusnym kralikom 🙂
@willy_wonka mnam 🙂 az som aj ja dostala chut! Minulu nedelu som robila makovu strudlu a vyzeralo to presne takisto, mak s listkovym cestom v pomere 3:1 😀
@kavaapalma s tymi chutami to mam podobne 🙂
@slavka_a_maros ale usi a oci maju ! 🙂
@anicka.be tehulkam sa maku zachcelo 🙂 ja som jednu dobu jedavala len samotny mak s cukrom a maslom :Dhmm, ale taku ceresnovo makovu domacu babkinu strudlu, taku mokru, och, to by som si dala 🙂
Vy tu stale o jedle, idem radsej het 😀 Na vahe osem kil v plus prosim pekne, ziadne prezieranie uz nehrozi, lebo ku koncu budem mat +15 a to realne.. a to by moje krize nezvladli 😝
@anjelicek26 mamina ta starostlivo vypapkava?🙂 co som zachytila davnejsie,mala si problem s nizkym prirastkom hmotnosti....

@willy_wonka a ja nemam ziadne take chute. Ked sa ma spytaju,co by som si dala,tak stale hovorim neviem.