icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
28. mar 2013

@willy_wonka a ja nemam ziadne take chute. Ked sa ma spytaju,co by som si dala,tak stale hovorim neviem.

delica
28. mar 2013

@willy_wonka boze, aj ja som teraz dostala chut na mak :D

willy_wonka
28. mar 2013

@kavaapalma tiez netrpim blaznivymi chutami, ba dokonca som poslednu dobu aj menej jedla, ale teraz prisiel jasny impulz - maku sa nam zachcelo :D

@delica este mame,mile rada ti pripravim mak s gulkami :D

delica
28. mar 2013

@willy_wonka ja som si prave nalozila spenatik, min. raz do tyzdna mam nieco spenatove - lasagne, polievku, halušky,,,som zvedava, ci maly tiez bude mat rad spenat. vraj babatka si zvykaju na chute uz v brusku.
inak uz som videla aj nektarinky a broskyne, tusim 40c kus, som si hned na teba spomenula.

willy_wonka
28. mar 2013

@delica kde????? Hovor ! netrap ma, prezrad ! Na obed som spenatovu pizzu 🙂 ked jeto tak ako hovoris, tak Samko bude lubit rajciny 🙂)

delica
28. mar 2013

@willy_wonka vcera som videla aj v kaufe, aj tescu 🙂 na kusy to predavaju

slavka_a_maros
28. mar 2013

@willy_wonka guleeeeeee! Jedlooooooo! Mnam! 😵

willy_wonka
28. mar 2013

@delica teraz mi mm hovori, ze v tescu videl nekrarinky, ale ze to nie su broskyne, tak mi ich nekupil :D skoro ma vykotilo... ale zajtra uz budem,mat🙂. Joj ako sa tesim...

slavka_a_maros
28. mar 2013

@willy_wonka @delica tak to vam teda pekne dakujem za taketo reci o jedle, teraz sa musim postavit a ist si nieco uvarit 🙂 a urcite to nebude zdrave ☹ ach jaj

willy_wonka
28. mar 2013

@slavka_a_maros nemas za co :D.aj nabuduce... uz kuchtis? Co to bude,ked to bude?

slavka_a_maros
28. mar 2013

@willy_wonka uz tlacim 😀 z biednych zasob som zvladla len cestoviny so syrovou omackou...

jankastubka
28. mar 2013

Mna dnes zdzubali na priprave, ze krem na bradavky baby love z dm mozem pouzivat akurat tak na ruky. Vraj aj ked na nom pisu, ze sa nemusi umyvat pred kojenim, ze vraj to nie je pravda. Tak ja uz neviem, ale kupovat si krem multimum 30 ml za 15-20 eur mi pride teda dost drahe. :(

anjelicek26
28. mar 2013

@jankastubka - ja som si davala kalciovu masticku, pomahalo to... ten z dm-ky by mal byt ale tiez dobry, ich produkty maju dobru kvalitu, tak neviem. Ale aj tak som si vzdy bradavky pred kojenim umyla, taky reflex dajako, aj tak sa mi na ne lepili prsne vlozky, mi to prislo cudne neoplachnut 😀

Ved pockaj a uvidis, mozno ziaden krem nebuds potrebovat, nie kazdej pri kojeni popraskaju bradavky... mozno budes mat babo, co si s teba nebude robit cumlik ;)

slavka_a_maros
28. mar 2013

@jankastubka ja mam tiez kupeny ten z dm, lebo mi ho maminy odporucali a tiez nam na priprave ospebovala multimam.... 😖 tak teraz neviem

anjelicek26
28. mar 2013

@willy_wonka - ty ale inak provokujes osoba, toto sa tehotnym nerobi 😀

misza1
28. mar 2013

@jajurka ahoj,chodim do Trencina do materskeho centra Srdiecko.je to kazdou stredu od 17 do 19.vede to porodni asistentka Duncova🙂

willy_wonka
28. mar 2013

@slavka_a_maros sikovnica, no nie su to makove gulky, ale.tak aj syove rezance postacia, z nudze cnost.. :D

@anjelicek26 toto iste si hovorim aj ja o mamickach, ktore na konika vycapia.svoje vytvory z kuchyne 😠 🙂

slavka_a_maros
28. mar 2013

@willy_wonka co cestoviny! Ale dnes som sa pokusala o velkonocnych kralickov, ale chudaci sa roztiekli a vyzeraju skor ako obezne macky 😅

danielle
28. mar 2013

@slavka_a_maros ved to je v poho, vyzeraju ako velkonocne vajcia 🙂

willy_wonka
28. mar 2013

@slavka_a_maros ono to malo mat tvar zajacikov?:D toto mi pripomina moje vianoce pecenie,mala som upiect take kvazi 3D gulky s dzemom a.boli z toho 2D placicky :D ale verim, ze tvoji obezni mackovia budu chutni 🙂

slavka_a_maros
28. mar 2013

@danielle vajicka s usami 😀 a tak trpezlivo som im ich strihala

slavka_a_maros
28. mar 2013

@willy_wonka to ano 🙂 v podstate su to maslove susienky (shortbread)

danielle
28. mar 2013

@slavka_a_maros ale vyzeraju chutne a to je dolezite... 😉

willy_wonka
28. mar 2013

@slavka_a_maros kazdy sa uci 🙂 ja sa tesim na obdobie, ked zacnem varit ,piect drobcovi, chudatko moje bude mi pokusnym kralikom 🙂

anicka.be
28. mar 2013

@willy_wonka mnam 🙂 az som aj ja dostala chut! Minulu nedelu som robila makovu strudlu a vyzeralo to presne takisto, mak s listkovym cestom v pomere 3:1 😀

anicka.be
28. mar 2013

@kavaapalma s tymi chutami to mam podobne 🙂

katkalubkova
28. mar 2013

@slavka_a_maros ale usi a oci maju ! 🙂

willy_wonka
28. mar 2013

@anicka.be tehulkam sa maku zachcelo 🙂 ja som jednu dobu jedavala len samotny mak s cukrom a maslom :Dhmm, ale taku ceresnovo makovu domacu babkinu strudlu, taku mokru, och, to by som si dala 🙂

anjelicek26
28. mar 2013

Vy tu stale o jedle, idem radsej het 😀 Na vahe osem kil v plus prosim pekne, ziadne prezieranie uz nehrozi, lebo ku koncu budem mat +15 a to realne.. a to by moje krize nezvladli 😝

willy_wonka
28. mar 2013

@anjelicek26 mamina ta starostlivo vypapkava?🙂 co som zachytila davnejsie,mala si problem s nizkym prirastkom hmotnosti....