icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
29. mar 2013

@delica hmmm na marlenku bych nervy nemela.delala jsem jidase-takove sladke slimaky a osi hnizda.
porad mi trpne ta ruka,ale jeste jsem nemela odvahu s tim jit k dr...

delica
29. mar 2013

@misza1 aj tak ti na to nic neda, povie, ze mas dojst po porode a potom ti da nejake relaxanty, pripadne ti to zoperuju. No ale nemala by si si ju presilovat :-/. Hm...jidáše, to znie tak velkonočne 🙂)).

jankastubka
29. mar 2013

My sme dnes dostali tolko kolacov a potom aby clovek nepriberal.

katkalubkova
29. mar 2013

@willy_wonka ja radsej nektarinky ako broskyne 😝 😝 😝

misza1
29. mar 2013

@delica vsak prave,nemyslim si ze mi pomuzou jinak nez operacne a to nechci...
jj jidase peceme jen na velikonoce,kdyz to stejne delame behem roku rikame tomu slimaky😀

willy_wonka
29. mar 2013

@katkalubkova v tomto case sa neda moc vyberat:D ...ale ono pride leto a vtedy nastane moj.cas:D

delica
29. mar 2013

@willy_wonka jj, aj moj cas nastane, uz sa neviem dockat....a este zeleneho hrasku mnamky mnam
@misza1 a ty to mas aj mimo tehotenstva?

hobit
29. mar 2013

@delica len ci ten hrasok nebude vadit drobcom na brusko 😖

delica
29. mar 2013

@hobit no fakt :( a spargla sa moze?

hobit
29. mar 2013

na pobavenie od mojho synatora za posledne 2 dni:
T: "Maminka, co to mas?" Ja (na brade j...k jak hovado): "Bolacku, taku vyrazku." T: "Aka kjaaasna."🙂

Tobi krici na 11mesacnu Sarinku, ktora mrnci: "Neplac, vsetko bude v pohode."🙂

hobit
29. mar 2013

@delica myslim, ze nie, mozno ani hrasok nebude, treba skusit 😉

willy_wonka
29. mar 2013

@delica ja sa tesim este na cerveny.taky mnam mnam sladucky melon🙂) ako dopadla marlenka, fotku 🙂

Citim sa ako vorvan, ja uz nic nevladzem robit, teraz som sa bola osprchovat.po celodennom lezani,umyla som si zuby a vitazoslavne zalahla opat do postele ufucana ako čuňa ....

delica
29. mar 2013

@hobit aky zlaťáčik 🙂)) všetko bude v pohode 🙂.
@willy_wonka chladi sa, rano odfotim, ale popravde, uz to robit nebudem, strasne dlho nam to trvalo, dufam, ze to bude aspon dobré
Nam sa doma zda, ze mi kazdy den narastie brucho o cm, uz mi vytrca aj zpod mikiny, co bola mega velka. Takze tiez mam ten vorvanie stavy. Len sa modlim rano vecer, ze nech sa nic nestane, ze vydrzim vsetko, len nech chlapcek vydrzi co najdlhsie v bruchu.

hobit
29. mar 2013

@willy_wonka mnam, melon, na tom som prezila prve tehotenstvo...a na zmrzke, tej sa uz tiez neviem dockat 🙂

kavaapalma
30. mar 2013

@hobit @delica @misza1 a ja chcem varenu kukuricu! Ta z plechovky ako nahrada je nic moc. Ja sa este citim v pohode,nepriberam inam,len do bruska,dokonca stale nosim rovnake cislo podprdy. Idem sa sfotit a hodim to sem.

kavaapalma
30. mar 2013
jajurka
30. mar 2013

@misza1 diky moc za info 🙂

pavuciatko
30. mar 2013

@kavaapalma to si fakt v 30 tt?ja tam mam namiesto brucha futbalovu loptu.taku gulu.

kavaapalma
30. mar 2013

@pavuciatko jasne ze som... mozno tym,ze mam vysku to az tak neukaze... a pred otehu som mala velkost 40.....

pavuciatko
30. mar 2013

Tak to bude tou vyskou.ja som nizka.predtym som mala velkost 36-38.no a hlavne som pribrala veeeelmi.mozno uz aj 15 kg. ale v podstate len do brucha.

delica
30. mar 2013

@kavaapalma ja som asi nejaka citlivka hormonalna, akoze cely modry konik je plny brusiek, ale jak som videla tvoje brusenecko, som az dojata 🙂. zlatucke, take fitnes brusenko :D oproti tomu mojmu trojickovskemu :D.
Ja som so v tescu kupila obrovske pyzamove gate ale dvoje-troje, nech si to mozem vytiahnut az na krize a teraz su mi tie gate akurat cez brucho :D.

milionova151
30. mar 2013

@kavaapalma ja si robim traumu z ttoho ake mam male brusko, ale moje oproti tvojmu je uz velike.. pribrala som uz 12kg... aspon ta nebolia tak krize 🙂

willy_wonka
30. mar 2013

@kavaapalma paradne brusko 🙂

willy_wonka
30. mar 2013

@delica marlenka 🙂

leus10
30. mar 2013

@kavaapalma no aspoň niesom sama mm mi včera povedal nech si tam strčím vankúš lebo,že nám nik neuverí

delica
30. mar 2013

@willy_wonka tak tu je pracovna verzia marlenky :D a cokoladovy pišinger, ta cokolada v skutocnosti vyzera lepsie

willy_wonka
30. mar 2013

@delica oooooooooo, oba su na zozratie,nepodelis sa?:D

delica
30. mar 2013

@willy_wonka ale ved nech sa páči 🙂)) este som dnes naparila tri knedle, uvarila silnu chrenovu omacku a domace udene, mame co jest :D.
Len muz oddnes uz pracuje, tak som sama doma :-/.

danielle
30. mar 2013

@kavaapalma teda ja oproti tebe vyzeram, ako keby som cakala minimalne dvojicky... 😀 naozaj mas fitnes brusko... 🙂

willy_wonka
30. mar 2013

@delica nevadilo by mi, ak by si zavitala aj s tovarom do petrzalky🙂)) zas vymyslam, budem musiet mm vyslat do tesca pre nejake.hotove zakusky... u nas na velku noc nic nie je, akurat co bude moja mamina a svokra.robit, tak donesu... 🙂
oj, to je skoda,.ze si sama, ale iba dnes nie?