Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica oooo tak toto mi nerob :D.mnaaaam heh oblizovala by som aj monitor :D.sikulka si jednoducho heh..a ze nezer cica to isto ked vsade same dobroty ma mna vykukaju ;/..este ze ja nic nepeciem.bo drahy sladke nelubi (ticho mu zavidim ).tak.vzdy to musim.zjest ja 🙂.aj ja som skusala marlenku uz velmi velmi davno robit a naozaj je s tym.babracka ako hovado.ale bola vynikajuca heh..:D
@zuzka444 zuzi, musim priznat, ze na marlenku som spravila cestu a plnku, valkanie a plnenie zvladol manzel, to som nechcela pri tom tolko stat, ale trvalo to dlho :-/. podla odrezkov bude ale dobrá.
Dnes som robila aj knedle, ale tie neviem ako chutia, vyzeraju pekne, nadychane, lahke, ale zas ja knedlu do ust nedam :D.
@danielle
@delica
@milionova151
@willy_wonka
@leus10
@danielle dakujem velmi krasne zienky moje... to ma ani nenapadlo,ze fitnes brusko... ja som sa tiez dokiny pytala,ze kazdy mi hovori,ze mam male brusko a ona,ze pohodicka vsetko je ako ma byt a malemu je tam vynikajuco. Ja mam vysku 178cm a pribrala som zatial 8kg. @delica tvoje slova ma velmi dojali a potesili... je jedno ake mame bruska hlavna vec,ze nasim najvacsim pokladikom je tam vyborne... kazda z nas je nadherna a bruskata 😉 ...
@delica heh no co dodat sikovnica nasa 🙂..ale ja si myslim ze bude vyborna marlenka na nej v podstate neni nic zle :D.a aj knedlicky budu vyborne uvidis len sa tak po nich zaprasi :D.ja som veru doma knedlik este neskusala..chystam sa nan ale ked pride na lamanie chleba nechce sa mi a u nas predavaju vybornu domacu knedlu este je vzdy tepla ked ju kupujem :D.vidis asi spravim.v blizkej dobe knedlik masko a koprovu omacku.mnaaaam xi xi.ja by som.aj vypekala od rana do vecera aj vyvarala heh len keby to mal kto jest :D.
@zuzka444 no tiez to mam zjednodusene, nahadzem suroviny do pekarnicky, ta urobi cesto, necha ho vykysnut a ja uz len s cestom nieco robim. ak by som to mala rukou miesit, asi to nerobim. my s muzom velmi radi varime, hlavne spolu 🙂 a mame radi aj hosti, ked im mozeme nieco nachystat.
@kavaapalma jj, a kazde brusko ma svoj pribeh v pozadi 🙂 a niektore su fakt zazračné 😉
@delica jeeej to je pekne 🙂...moj drahy bohuzial nevie skoro nic navarit (svokra ho moc rozmaznavala )..ale tak dufam ze casom odomna nieco pochyti 🙂...heh uvidim.ako bude na tom ked budem.rodit a bude doma sam :D...ak.svokricka nepride na reviziu a nepoprehadzuje mi cely byt :/..coho je schopna.som.zboznovala kontroly chladnicky ked sme.zacali spolu byvat to mala.v zalube zase jeho sestra...heh chvalabohubuz ich to preslo :D.
@zuzka444 akoze kontroly chladnicky? ti dosli nieco vyjest?? ci kontrolovali take, ze ci ma tvoj drahy co jest? No to aj moj brat, ked pride k nam, uz kuka, co mame dobre, on to furt berie, ze co moje, je aj jeho a moze si zobrat, pozicat, ale som mu to vysvetlila, ze muzovi by to mohlo vadit. No ale uz si na seba zvykli, tak ani muzovi to nevadi po rokoch. Ja s nasimi nebyvam 7 rokov a ani ma nenapadne ist do ladnicky, aj ked mama povie, ze zober si, naloz si...uz je mi to čudné.
@delica heh keby vyjest pohoda ale ze ci sa dobre staram o draheho vies?ale to nikdo nevidi ze som.s nim zacala.chodit mal 67 kg a od kedy mu aj u nas doma varila a tak pribral na 85-88 kg...moj oco sa ani nepyta a doplna chladnicku masom.a tak ale svokrovci nic...ani ja nechodim.do chladnicky heh ani segre ani tak xi je mi to blbe heh aj ked viem ze by to ani jej priatelovi nevadilo 🙂..ja ho berem ako brata ktoreho som.nikdy nemala.:D.ale tak kazdy je iny no nie?..:D.
@zuzka444 no tak ho pekne krmis 🙂)) to aj moj tatko po svadbe pribral hned 15kg, co mu maminka zacala varit. Mojmu manzelovi staci, ze ma trochu viac stresu a chudne, on je velmi racionalny a stabilny chlap, takze na spravani alebo prezivani nevidiet, ked ma stresy a trapenia, ale skor na tej fyzickej stranke :-/. No pritom je to papkáč a gurmán. Tak raz ked budeme mat dceru, dufam, ze to zdedi po nom a bude stíhla a nie po mne, ze vsetko sa nalepi 😀 😀
@delica no jasne sak sa musim o neho starat 🙂..ved to je moj chlap jediny heh..ani mi nehovor o tom.ze sa na teba lepi na mna tiez kks.dam.viacej sladkeho abo tak a uz to vidiet :/...aj moj drahy ma dobry metabolizmus a to lubi mastne a tak.kks..jemu staci ist pod trosku vacsim.stresom.do.prace a uz sup 2 kilecka dolu...no.ja som.zvedava po kom.budr nasa krpana 🙂..xi ale tak este neni ani na svete a uz ma zenichov :D.
@delica ty mas teda riadnu zasobaren, aj vies co s tym?ako to pouzit?🙂
@willy_wonka teoreticky viem, prakticky natrenujem na malom :D
@milionova151
@kavaapalma kocky ja mam teda pocit, ze v porovnani s Vami mam mega brucho, i ked som pribrala cca 8,5kg, co sa mi zda byt v norme, bude to asi tym, ze mam len 160cm...
@milionova151
@kavaapalma vravi sa, ze dievcatka idu do bokov a chlapci, tak do predu... uvidime, ja tiez este neviem co budeme mat, snad sa to v stredu dozvieme! Dufam! A pri synovi som mala brucho do predu, take spicatejsie, ( tak cosi na tom bude ) teraz sa mi az take spicate nezda ako prvy krat, ale ked to porovna s Vami.... 🙂 , no uvidime!
@katkalubkova tak ja mam 167cm a pribrala som uz 12kil... neni ich na mne nejak vidno, vsetko mi ide nejak do brucha aj do bokov.. ale tie brucha sa nam este zagulatia, mam este 3mesiace pred sebov, a este dalsie priberanie je predo mnou :/ a cakam dievcatko.. tak moje brusko vyzera s predu dost gulato 🙂
@milionova151 daleko odomna neutekas 😉 tie posledne tyzdne asi naberieme najviac... nevadiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀
@delica ja sa priznam,ja nemam kupenu ani jedinu plienku-latkovu,ani osusku a deku. A tie farebne co tam mas na foto oranzova,zelena a zlta to su bavlnene,ci?
@katkalubkova myslim,ze tvar bruska o tom vobec nerozhoduje... co ty citis podvedome,ze je to chlapcek,alebo dievcatko? Ja som to vedela od zaciatku.
@kavaapalma tie farebne su bambusove
@delica a to su lepsie jak bavlnene? nemam vobec prehlad...ja by som chcela len zopar a dve vacsie pouzit aj ako osusky... no vsetky mi v obchode pripadaju priesvitne a drsne... a cez net po tvojich skusenostiach objednavat nechcem...
@kavaapalma hej, tie su viac save a maksie
@delica potom si zaobstaram aj z tych...dakujem
dievcata, pozeram sa aj tu na MK na slovenske vyrobky a nasla som aj tu: https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/ikeash...
@kavaapalma no, chcela by som chlapca, ale fakt neviem. Prveho som chcela chlapca a bol chlapec, tak uvidime, az budem vediet, pochvalim sa 🙂 a Vy co cakate? ak sa smiem spytat?
@katkalubkova - nechcem ta sklamat, ale ja mam brucho stale to iste a 1x baba a 2x chalan... ale kuk, teraz je tam chlapcek, ta fotka je s pred tyzdna, prestavam chut sa fotit, som ako slon...

@willy_wonka hej, zajtra uz bude doma. teraz uz chvilku odpocivam, zapla som umyvacku a ako mame prepojenu kuchynu s obyvackou, tak ma to vzdy uspi