icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
31. mar 2013

@delica nic...skusim spat posediacky 😀

katkalubkova
31. mar 2013

@anjelicek26 109cm...

anjelicek26
31. mar 2013

@katkalubkova - xixi dobre to sa nechytam, ale ked to porovnavam s prvymi tehu, asi budeme mat slona 🙄 Ale vaha sa zastavila, 7,3kg v pluse, to este take hrozne nie je, som sa bala po dovci a prejedani postavit na vahu 😅

katkalubkova
31. mar 2013

@anjelicek26 tak ja ratam s tym, ze budem mat asi vacsie mimi, no pri prvom som sa myslim ani nemerala.....

anjelicek26
31. mar 2013

@katkalubkova - ja som oba razy nepresla rozmerovo nad stovku, ale teraz sa bojim, ze to veru tak bude 😅

Este varim na zajtra, o pol hodku to mozem vypnut a do postele, unavena som strasne a to som na obed s malym dala trojhodinovy spanok, nechapem :( Zelezo mam asi zasa dolu, lebo mi tecie krv z nosa aj tri razy denne a ta unava :( Buduci tyzden mam poradnu, tak som zvedava, aka ta hodnota bude :(

delica
1. apr 2013

@willy_wonka kto je mladý Kukučka? 😅

silsil
1. apr 2013

@delica zo superstar🙂

delica
1. apr 2013

@delica
@silsil
hehe, ja ze je to nejaky pôrodník :D

A inak dúfam,že máte veselý velkonočný pondelok a chlapi Vás šetria, tehulky :D

anjelicek26
1. apr 2013

Babule kedy si idete prvy raz omrknut porodnicu? Ja som rozmyslala uz buduci tyzden,robia prehliaky a stale nie som rozhodnuta pre jednu z tych dvoch, co tu mame blizko...

kavaapalma
1. apr 2013

@delica u nas sa tehule neoblievaju,len ked trosku s vonavkou.

willy_wonka
1. apr 2013

@delica ako silsil hovori, taky mlady chlapec zo superstsr:D vcera som to pozerala, a je podareny:D.A inak ako sviatkujes? Vysibana,vyoblievana si bola?🙂
Ja som dlho spala, tak mm si spravil full servis sam,prisiel ku mne,odkryl paplon,vysibal ma, ked som sa.zacala preberat na mna frkol vodu a spokojne odisiel🙂)

@katuska54 Draha, a co je s tebou?🙂

delica
1. apr 2013

@willy_wonka ja som navarila taky minutkovy obed - pecene zemiaky, panenku opecenu a hribovo-syrovu omacku, popravde sme vstali 11:50. Mam tu brata, sme pozerali do noci filmy, potom som nespala, lebo maly vyvadzal celu noc.
A teraz budem len lezat, zajtra idem na kontrolu, tak nech sa mi tam nic neobjavi.
Inak mam pocit, ze bude zlotár po mne :( v noci vobec nespáva.

katuska54
1. apr 2013

@willy_wonka moja teraz sme sa vratili od svokrovcov...sviatky cele na h.vno....ked sa z toho spamatam tak sem pridem a napisem Vam

delica
1. apr 2013

@katuska54 :((( no tak to som rada, ze si uz doma. nech sa ti rychle zlepsi nalada <3 <3

willy_wonka
1. apr 2013

@delica chutny obedik🙂 no, veru to vecerne vystrajanie doverne poznam, popravde, niekedy mi to je az neprijemne, potom si nadavam ze co za negativne pocity mam... :/

@katuska54 oj, moja, to mi je strasne luto...na co tam vobec chodis, ked ti tam dobre nie je:(hlavne, ze si u doma, zabudni na to a my ta tu rozveselime😉

delica
1. apr 2013

@willy_wonka ja mam z toho zasa strach, ze nech sa mi neomota snurou
dievcence, ze 1.april, uz sa nam to dobre kráti 🙂

silsil
1. apr 2013

@anjelicek26 ja si pojdem pozriet porodnicu vtedy ked nam tam zacina predporodny kurz..takze 30aprila 🙂

kavaapalma
1. apr 2013

@katuska54 jaj poniektorí ludia ale vedia byt napisem to slusne sprostí. A svokrovci duplom. Nechod tam a basta,mas svoju rodinku. Im to casom dojde.

katkalubkova
1. apr 2013

@anjelicek26 a nejdes rodit, tam kde pred tym... Ja hej, ak ma to nechyti niekde inde! U nas bola vynovena a este ju vynovovali, akurat po mojom porode, tak verim, ze tam budem fajn! - uz len dufat 😀

My sme dnes ziadne sibaky nemali, maly je chory, zajtra ku detskej, ja v stredu na sono, mam to kus!!!
A zlcnik ma chyta, takze fajn.... 😖 brutal!

anjelicek26
1. apr 2013

@katkalubkova no to asi nie, mala sa narodila na slovensku, maly v anglicku, teraz budem rodit v nemecku xixi

silvianm
2. apr 2013

tak kontrola v 30 tt dopadla super.. maly vazi 1650 g..hlavickou sme dolu, prdelkou mi tlaci na rebra 🙂 vraj sme o tyzden popredu..

misza1
2. apr 2013

ahojte🙂
to nam ty svatky rychle utekly, co?
musim se pochlubit jak se nase havina tuli ke me🙂
jen si prosim nevsimat outfitu je to home moda 😅

delica
2. apr 2013

@misza1 jooj, to je zlaté 🙂), ktovie, ci ju Osky aj nejako vníma 🙂. Ale havoške zjave vyhovuje brušenko, nech sa má kde vyvaliť.

slavka_a_maros
2. apr 2013

@misza1 ja som nad tym akurat minule rozmyslala, ci to psik citi, ze si tehotna? 😕 citi?

misza1
2. apr 2013

@delica ona tak vydrzi lehavat strasne dlouho, jen kdyby nemela prumernou teplotu 38-39... me je porad teplo, tu mikinu jsem mela jen proto ze jsem prisla z venku a nestihla jsem si ji sundat🙂
to by i me zajimalo ci ji Osky vnima, ona jeho urco ano, ale ci i on... vetsinou spi kdyz ona takto na me lezi.

misza1
2. apr 2013

@slavka_a_maros 100% citi, diky tomu chytla falesnou brezost🙂normalne ma nalite ciciky a dr ji dokonce i mliko vytlacil 🙂

zuzka444
2. apr 2013

ahojte babulky..no co ake ste velkonocovali?🙂...ja super nic som nechystala ani nepiekla a pekne sme sa s drahym zobrali do kina na rozpravku :D.super bolo heh...aspom.som.si pekne oddychla xi xi..

delica
2. apr 2013

@slavka_a_maros ja som čítala, ževraj cítia. My mame fenku, ale ta si mojho brucha nevsima, skor je v poslednej fixovana na muza. Ako som dosla z nemocnice, ani ku mne nechcela ist chvilocku, stale len za ním. Brat ma argentinsku dogu a ta mi vzdy vycuchava brucho a obtiera sa papulkou.

slavka_a_maros
2. apr 2013

@misza1 chudatko:( to bude urcite velky ochranca, ked sa maly narodi 😉 inak aj moja fenka to kedysi mala, brala aj nejake lieky na to

delica
2. apr 2013

@misza1 no Richardovi robi dobre, ked sa s nasou maznam, ale to asi preto, ze mne to robi dobre, ked ju hladkam a skrabkam, mne sa vylucuje oxytocin, tak sa to paci aj malemu :D. A tiez sa s nou bavim takym tonom ako s nim :D.