icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
31. mar 2013

@delica ano ano vlozky sa ukazuju to.viem no a teda asi aj ta stolica...no ja ked bola po slepaku tak sa ma pytali ze ci som mala.stolicu.ale mne prisla.hned ako son dala.prve jedlo :D.rozok a kakao :D..

jankastubka
31. mar 2013

@zuzka444 tak to ja si asi v nemocke pobudnem dost dlho. Ja mam problem sa vykakat v cudzom prosredi aj bez tehotnosti a porodu, na dovolenke sa stava, ze aj tyzden nejdem. Aj doma chodim tak raz za dva tri dni, aj ked je vsetko ok. Asi si do nemocky zoberiem kilo susenych sliviek

zuzka444
31. mar 2013

@jankastubka heh ale neboj sa to bude ine ked budes chcet ist s drobcekom.domkov a vypytaj si glycerinove cipky to by ta malo prehnat cize by si mala ist na wecko..tie mozes aj teraz pocas tehotenstva aj pocas dojcenia..nemusis sa bat ich vypytat v nemocke...🙂 ja mam problem ist na velku bo mna teraz nekedy dost zapeka takze ja asi budem na cipkoch :D

anicka.be
31. mar 2013

@katkalubkova ved to, ze ano, priamo z ich stranky Anthony. Tak som sa tomu oblecku vytesovala, no asi som len zle natrafila, kedze aj ja kazdemu odporucam oblecenie od nich, aj kamoska je velmi spokojna. Este mam nejake vecicky od nich, tak to pustim uz len na 30 C a uvidim .-(

katkalubkova
31. mar 2013

@jankastubka a uz si skusala Hello jablkovu presnidavku? to ma velmi rychle ucinky 🙂

katkalubkova
31. mar 2013

@anicka.be ale 40tka, teda nie je moc. No, ja som tam uz dlhsie nic nekupila, teda no asi cca 2 roky, tak moze byt, ze sa pokazili....,ale dufam, ze si mala len nahodnu, zlu skusenost. Potom preferovat veci od nich, ak by to tak bolo, len klasika jednofarebne oblecenie.

hobit
31. mar 2013

@jankastubka na susenych slivkach som aj ja ficala po porode v nemocnici 😀

hobit
31. mar 2013

baby, musim sa postazovat, mna tak hrozne bolia krize, hlavne v noci, ako pri prvom tyzden pred porodom...a to nie som nejaka velka, pribrala som 6,5 kg...co s tym? 😖

kavaapalma
31. mar 2013

@anicka.be potom daj vediet jak ti plienky pridu,ci si spokojna... pojdem pozriet co tam maju...

delica
31. mar 2013

@hobit suche teplo ti na to nepomaha? nahriaty uterak alebo termofor

katkalubkova
31. mar 2013

@anicka.be pozrela som tie puppy, su naozaj pekne, biele si si objednala, alebo inu farbu? Ak mas nahodou biele, ci ti to cervene srdiecko nepustilo farbu? Mne sa to raz stalo na pyzamku... 😒 , ale tak chybicka jse vloudi

lulupopo
31. mar 2013

@zuzka444 nechcem strasit, ale ja som nemala stolicu v porodke a ani cipky glycerinove nezabrali, v porodnici som bola 9 dni, maly mal zltacku, cca 2 dni pred odchodom som klamala, ze som mala stolicu,..a to som jedla slivky, acidka, probiotika a nic... , kupila som v lekarni fruktolax ani ten nezabral...nakoniec som volala svojmu gynekologovi a ten mi predpisal sirup duphalac....nechcem popispvat hrozy, ake som zazivala na wc, ale sirup nakoniec pomohol... stolica bola mojim druhym porodom....

katkalubkova
31. mar 2013

@lulupopo podobne bolesti su aj po sekcii pri stolici...., ale na stastie ja som nemala problem ist na wc, ale kym to preslo svojou cestou, tak som skoro urvala stupacku na riadiatore vo wcku, co som sa tak drzala!!!

zuzka444
31. mar 2013

@lulupopo jooj chuda...no to je najhorsie rozhybat tie creva aby spravne pracovali a ked si vezmes kolko si za tie dni pojedla a muselo to ist predsa nejako.von.vtedy by to asi riesila len polievkami a riedkou stravou asi..no a to vacsina hovori ze druhy porod na zachode :/..ale tak zvladneme nejako...ked tak popripade ranna kava a cigareta :D.aj ked to vobec neni zdrave a urcite pomoze ;).

jankastubka
31. mar 2013

@katkalubkova tym, ze som nechodila pravidelne ani pred tehotenstvom, tak som to zatial nejak neriesila. Ale je dobre ze v nemocke vedia dat ten cipok, lebo u mna by sa nacakali. 🙂

jankastubka
31. mar 2013

@lulupopo no tak som zvedava ako to bude u mna. ☹

azalka22
31. mar 2013

baby, co presne balite do porodnice? jedna taska -pre mna, druha pre male? a co v nich?
nechcela by som brat celu skrinu...

katkalubkova
31. mar 2013

@azalka22 my sa pobalime do jednej 😀

bebuska1
31. mar 2013

@azalka22 Ahoj Azalka,čítala som tu už nejaké diskusie na túto tému.Ja som si urobila zoznam, podľa ktorého aj priebežne nakupujem.Pošlem Ti ho v správe.Snáď pomôže.Ale pokiaľ viem,pre bábätko toho veľa netreba,lebo ho aj prebalia,aj oblečú - majú k dispozícii nejaké erárne košieľky,no len potom ak máš rooming in,tak by som si brala vlastné veci.No záleží na Tebe 🙂

lulupopo
31. mar 2013

@jankastubka nespoliehala by som sa velmi na ten cipok, lebo ja mam v cudzom prostredi proste problem a presne, ako pisala jedn z vas riesila som to aj ridkou stravou, tekutin na miliardu a nic.... ja uz preventivne pojdem do porodnice s tym sirupom a ked to nepojde tak si dam, ved ja som mala velky problem aj ten cipok dat, kedze som bola zasita az po konecnik skoro... preto mozno aj ta obava zo stolice....

lulupopo
31. mar 2013

@azalka22 ja som si zbalila vsetko do jedneho kufra

delica
31. mar 2013

ja zeny moje, moj syn neznasa pečenu kačicu; prvy raz som vracala v tehotenstve v oktobri po hodovom obede u nasich a dnes mi je tiez tazko...joooj

katkalubkova
31. mar 2013

@delica aj kapustu si mala? k tomu... Mozno si to z chuti zjedla! Mne zase zacina chytat zlcnik, uz sa ani brucha nemozem nemozem chytit, no len vydrzat!!! ( presne ako v prvom tehot. )

kavaapalma
31. mar 2013

@delica len vydrz nejako to rozchod. Ja ked citim zaludok,tak chodim po izbe,po von hlavne,ze sa hybem a pomaha. Ja by tiez zrala a zrala tie velkonocne dobroty,ale mam klapku a ta ked sa uzavrie,tak viem,ze dalej nesmiem,inak mi bude zle.

delica
31. mar 2013

@kavaapalma praveze som mala iba trosku, ale je mi uz lepsie, som si dala kamilkovy caj

anicka.be
31. mar 2013

@katkalubkova zobrala som cca 7 veci, 4 cisto biele a 3 s cervenym lemom. Srdiecko nepusta farbu, je to nazehlovacka. Skor som mala obavy o ten cerveny lem, preto som to nedavala naraz a dobre som urobila. Tie uz pustim len na 30 C.

anicka.be
31. mar 2013

@kavaapalma ok, dam vediet 🙂

anjelicek26
31. mar 2013

@azalka22 - ja planujem ist po 24h s porodnice domov, takze moj zoznam bude asi trosku iny...

dvoje dupky, bodynka, jednu bavlnenu ciapocku, deku, jedno balenie jednotiek plienok - to pre krpca
cumel
autosedacku drahy dovezie ako pojde po nas
Darcek pre starsie dieta (!!!!) - teda pre oboch ked nas dojdu pozriet

Pre seba
poporodne vlozky
peruansky balzam
Oblecko, co mi pasovalo v 5.mesiaci
1 pyzamo
vlozky do podprsenky
podprsenku na kojenie
kozmeticku tasku
papuce
vlastny uterak a zupan
fen
komplet doklady a nejake peniaze
fotak a nabijacku na fotak, mobil a nabijacku na mobil, notas neberiem, rok tam travit nehodlam 😀 😀 😀

anjelicek26
31. mar 2013

Plus inak babule mna dnes skoro prekotilo - obvod bruska 95cm - na porovnanie - s 96cm som ja sla rodit Sasku!! Co toto bude 😖

willy_wonka
31. mar 2013

Ja toho mladeho Kukacku zboznujem :D