icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
3. apr 2013

@delica no v podstate nič merať tlak v pondelok mám prìsť si to skontrolovať zatial nepuchnem ako nahle by mi začali puchnúť nohy mám hneď prísť
@kavaapalma dakujem

willy_wonka
3. apr 2013

Bozinku, neviem sa dozrat tych acidko jogurtov. Mnam!!! 🙂

katkalubkova
3. apr 2013

Ahojte dievcata, idem sa Vam pochvalit, dnesne sono v 31tyzdni ukazalo zdraveho chlapa 1600g, tak som stastna! 🙂

delica
3. apr 2013

@willy_wonka acidko ma jogurty? musim si vypytat, nech mi muz donesie. Ja som sa teraz zobudila.....ale keby sa mi nesnivalo, ze som hladná, tak asi dalej spim

willy_wonka
3. apr 2013

@delica hej,hej ma, a su vyborne. Najlepsi je jahodovy a brusnicovy 😉 to ta ten meeting v en jazyku po telefone tak vycerpal,ked si doteraz spala?🙂

anjelicek26
3. apr 2013

@katkalubkova - gratulujem, my mame este 1123g drobatko 😀 Aj ked velksotne vraj zodpoveda 29+1, co je tri dni viac, neviem, ako to meraju...

delica
3. apr 2013

@willy_wonka ani nie ta anglictina, skor ten obsah :((((, co sme sa bavili. Nic prijemne.

willy_wonka
3. apr 2013

Poculi ste to, zevraj po 15.4 mozu teploty vystupit az na-nad 20°C
🙂 Hezkyyyy

willy_wonka
3. apr 2013

@delica prepustanie z dovodu setrenia? Ty sa len nicim nestresuj,pohoda,klud,nohy v teple.... 🙂

delica
3. apr 2013

@willy_wonka tak nejak.
To fakt viac ako 20C, jaj to by bola parada

azalka22
3. apr 2013

@anjelicek26 prosim ta, ty si sila pre maleho fusak do kocika.
ake rozmery si mala na dlzku a sirku? dik

anjelicek26
3. apr 2013

@azalka22 - dlzku ma ako moja vanicka kocika xixi A sirku tiez 🙂 Skus sa podla toho orientovat... ja mam 36*80 🙂

azalka22
3. apr 2013

@anjelicek26 no som si myslela, to svokra chce sit, ja zatial nemam kocik. ale dik

willy_wonka
3. apr 2013

@delica no,blba situacia, u nas vo firme boli tiez cistky...
Aano, som to zachytila v spravach od uja meteorologa 🙂

katkalubkova
3. apr 2013

@anjelicek26 dakujeme 🙂, no tak predsa si o cca 2 tyzdne menej.. tak moze byt, ved to miminko v poslednom trimestri pribera najviac..... 😉 , hlavne, ze su OK

katkalubkova
3. apr 2013

@willy_wonka na 20 stupnov, ci - 20stupnov, tento rok je mozne vsetko 😀

willy_wonka
3. apr 2013

@katkalubkova ak som dobre pocula, tak bola rec o plusovych hodnotach 🙂 snad si uz zima da pokoj, uz som zacinala hladat teplejsie overaly pre krpca... 🙂

katkalubkova
3. apr 2013

@willy_wonka no, tento rok je to chore... Minuly mesiac som chcela dat vycistit kabaty, esteze som s tym pockala, uz je toho snehu a zimy po krk!

hobit
3. apr 2013

@slavka_a_maros feeel eco aj ja kupujem tiez 🙂
@delica vsetko najlepsie drobcovi 🙂

anjelicek26
3. apr 2013

@azalka22 - nemas vybraty, ci nemas kupeny? Ja som tiez zobrala rozmery z netu, nas kocik ma dlhu dodaciu dobu, este si pockame :(

@katkalubkova - o kabatoch ani nevrav, ja dopnem ltt poslednu bundu :( Ak bude viac ako tyzden zima este, asi zmrznem :(

hobit
3. apr 2013

@willy_wonka ja ficim na selskych cokoladovych, hollandia :D...a ktory meteorolog hovoril o tych teplotach? lebo jednemu neverim ani dobry den 🙂...ale urcite to tak bude, ziadna postupna jar, hned z 0 na 20, to bude tazka aklimatizacia 😅

anjelicek26
3. apr 2013

@hobit - u nas ma byt +8 uz v nedelu, uvidi sa... zatial rano mrzne a cez den 2-4 stupne, to je fakt o nicom :( Prikrmujeme vtaciky cely cas v zahrade, tak mi je ich luto, stale vsetko zamrznute :(

hobit
3. apr 2013

@anjelicek26 tu dnes cely den snezilo a fucalo 😖

willy_wonka
3. apr 2013

@hobit hej,hej, postupne, zevraj takato zma bude este tyzden, a potom po 15tom uz ma byt prijemna jar,tak tam je 5dni na plynuly prechod🙂 hovoril to ten panko co hlasi pocasie na jojke,taky postarsi... 🙂

delica
3. apr 2013

@hobit dakujem :D

willy_wonka
3. apr 2013

PN-karky buntosia:D @anjelicek26 ty uz dovolenkujes?

delica
3. apr 2013

@willy_wonka ja som sa zobudila o 7 vecer :D no ale rano mam byt uz u doktorky, budem ako omacka

misza1
4. apr 2013

@hobit zeby ten zahadny meteorolog byl Dr. Ilko? chudak ten se ani raz do roka netrefi🙂

misza1
4. apr 2013

dobre rano vsem🙂
dnes jsem si donesla fitloptu do prace🙂 jesteze mam preochotneho kolegu, ktery mi ji nafoukal, protoze ta original pumpicka je otresna.. doma jsme to foukali pumpou na bazen a bylo to za chvilenku, ale tu to pumpoval 20min🙂
vcera na cviceni jsme se bavili o 6-to nedeli, a rikala nam o vlozkach a kalkohtakch do porodky, a kdyz jsem se ptala ci s tim neni problem, kdyz budeme mit ty jednorazovky, tak rekla ze urcite at si je vezmeme, nejlepe sitkove, ze to vetra a pridrzujou tu vlozku. kdyz jsem rekla ze ne vsud je dovolujou, tak se usmala a rekla, no asi i proto vyhral Trencin jako nejlepsi porodnice🙂