Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica tani, ty zena cinu :D bolo odo mna naivne si mysliet, ze to nechas tak a odignorujes to ... ale teda, aspon, ze mas pokoj🙂
Nehovor o prechladnuti, zacinam mat bobky,.dnes ma cca.hodinu pichalo pri lavej oblicke....teraz ma pre.zmenu boli chrbat ako taky... 🙂) mna tieto kadejake bolacky uz tak strasne otravuju.
@katuska54 skusim nadhodit debatu na temu MD. Len srandista je taky, ze on si ide svoje, ja sem tam nieco zastebocem, on mi odpovie rychlo..vidiet na nom, ze mava naponahlo,tak to je obtiazne 🙂
@willy_wonka nene, ja musim mat vsetko doriesene.
Tiez je taky speedy gonzales? A to som ho mojej kamaratke vychvalila, ze ako sa pekne o teba stara :D, ze tiez by som k nemu isla, keby ma nechcela moja lekarka, alebo by nemala tie rizikove pacientky.
Ja som bola teda pozitivne z neho naladena, co som ho mala na morfologickom.
@delica ako on sa stara, co sa.zdravotneho stavu tyka, ked mam nejake tazkosti hnedu to poviem medzi dverami, ale citit z neho ze nie je na klabosenie,najma ak ma plnu cakaren tehuliek 🙂 a ked ma dobry den je aj zabavny 🙂 este ma caka boj podpisat s nim zazmluvnenie... 🙂
@willy_wonka preco boj?
@delica 🙂 ked mi robil v 29tt utz tak som mu to spomenula stylom, ze treba podpisovat papiere, aby ma odrodil, (tak sme celkovo srandovali) a on, ze to si este.musi premysliet ci ma chce rodit, ze on nie je nevolnik , ale potom podotkol, ze vie, zemamina to chce, no odvtedy sme sa o tom nebavili, tak ho musim uz donutit k podpisu ... ale je fakt, ze chudak ma toho strasne vela a uz musel aj odmietnut... :-/
@delica ale ak by sa nahodou z jeho strany naozaj nedalo, tak mam plan B, dr. Niznansku...ona bola moja prva.gyn este za mladi :D
@willy_wonka za mladi :D ty starena :D
@willy_wonka jaj, ale kto tam neni chudak, co toho nema vela...ved vsetci tam behaju ako splaseni, teda ja som mala ten dojem, ked som tam lezala.
@delica dakujem, ze podciarkujes skutocnost, ze som na tomto svete uz stvrtstorocia;)
Ja som lezala od piatku do utorka a musim zas povedat, ze na oddeleni to bolo kludne,ziadne patalogicke.pacientky, praveze naopak,.tam vacsina zien uz len cakala na porod🙂 no ked som isla do casti poliklinika na utz tak tam je.vecny natresk...urcite vies o.com hovorim... vzdy ma dojme srandistov vyraz tvare,ked ma pred ambulanciou plno 😀
@willy_wonka akoze na oddeleni to bolo kludne, pokial by som sa nepytala domov, lezim tam asi dodnes :D dva dni mi nemal kto napisat prepustaciu spravu
Hmm, kde su ostatne tehulky ? @katuska54 sa isto detskymi bublinkami opija .... Tani, to len my mame papuckovu kulturu?
@delica presne, ja som sa tiez musela pripomenut :D
@willy_wonka - ale ja som tu, surfujem nabytok, uz som objednovala prebalovak a regal k nemu, tesim sa 🙂
@anjelicek26 jaaaj, tak ty mas online hniezdenie 🙂) pekny pultik...a ako postupujete s prerabkou?
@willy_wonka jj, ja len lezim, muz pozera nejaky film a odpocivam. dufam, ze sa konecne vyspim.
@willy_wonka - no chyta ma to riadne, izbu chcem mat proste hotovu, tak vnutorne, chapes... konecne domalovane, buduci piatok hadam dokoncia uplne vsetko.. tento tyzden hore vsetko vystierkovali, pondelok-utorok vymaluju a uz len koberece a elektrikar zastrcky a zavesi lampy a HOTOVO konecne spraceme vsetok ten bordel a budeme normalne fungovat... lebo ten bordel a prach mi lezie pekne krkom 😖
@anjelicek26 aj tak vam to ale sikovne spravili, to by sa tu nestalo asi 😝
@hobit - rychlo, ale nie lacno, co ti poviem, uspory v tahu... takze poctivo budeme kojit a kakat len raz za 10 dni, som sa rozhodla, usetrime plienky 😅 😅 😅 😅 Si srandu robim, ale mala mi fakt kakala prve tyzdne tak 😅 😅 😅 😅 Vsetko stravila xixi
@katuska54 my mame border teriera, mimochodom ked som bola v 3 mes. bola som s nim na medzinarodnej vystave a vyhrala som s nim Sampionat Slovenska, takze mame doma Sampiona a je to nas milacik!!!! Ja ked som s nim, vobec sa nenudim, bud sa salime, alebo ho len tak hladkam, ideme vonku, je to proste clen rodiny. A vobec si nemyslim, ze ked pride babatko, tak uz nebudem mat na nho cas. Aj kocikovat pojde so mnou 😀
@willy_wonka ja som zase mala navstevu, uz som aj ja tu a pre zmenu nikto viac 😀
@anjelicek26 tak ma napadlo, pozerala si na ten link, co som ti poslala minule? ked som videla tie zabky, hned som si na teba spomenula 🙂
@anicka.be - link? Neviem :( Posli prosim este raz, asi som to prehliadla 🤐
Babule, dnes som dokupila zvysok hygienickych veci do porodnice, nohavicky, vlozky, prsne tampony, olejcek 🙂
Este ma napadlo, kamoska mi poradila, aby som si kupila glycerinove cipky, jeden si dat pred odchodom do porodnice, cize sa vyprazdnim doma a predidem klistyru a potom, ze sa mi zidu po porode, stolica bez urputneho boja so strachom z popraskania stehov.
@anjelicek26 idem pohladat, sekunda
@anicka.be - zlatunke ♥ Ja chcem zajtra presvedcit draheho ist so mnou do ikey, to bude teda nadludsky vykon, on ten obchod vyslovene neznasa 😖 Ale chcem trofast regal pre malinkeho do izby a ten sa cez net proste objednat neda, plus garnizu a zavesy by to chcelo tiez...

@delica tak hlavne,ze uz si si to vyjasnila. ved mate zahradu,nie? tak asi preto sa mu nechce ist von na vychadzku.
co by som dala zato teraz mat hafana...ked sme ho mali,bola som leniva chodit s nim von a teraz by som tak rada s nim chodila ked som cele dni sama doma..aj by som sa s nim asi rozpravala 🙂