Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 jej, ten regal je super, akej farby chces sufliky? Tipujem - zeleno biele?
@anicka.be postielku ideme objednat z talianska, stoji tam polku ako v nemecku (rozumej rozdiel 400 evri), co je sialene.... dodacku ma dlhu, ale nevadi, aj tak maly bude prve tyzdne spavat v kosiku, keby sa nahodou vyliahol skor, ako dojde postel xixi Kocik este par tyzdnov cakania, objednany je, drobnosti chcem az ked budem na materskej zbierat, aspon budem mat co robit, oblecko mame,, prsia mam tiez, plienky by sme kupili, zvysok su v podstate hluposti 😀 😀
Inak drahemu je to tiez suma fuk, co budeme kupovat malemu, nechava mi volnu ruku, ono to tych chlapov fakt neberie tieto pripravy... ale co uz...
@anicka.be - asi dam vsetky zelene, nech ladi z izbickou 🙂 Pod touto stenou chcem regal biely a zelene tie zasuvky do toho
@anjelicek26 to bude rozpravkova izbicka!!! Si viem predstavit ako vsetky deti z ulice sa budu chciet v nej hrat 😀 Je to fakt nadherne. To aku postielku objednavas, ze je tam taky rozdiel??? Ja mam v rozpocte klasicku postielku cca 45 €. 😀
Čo sa deje v brušku v 32. týždni?
Dieťatko meria približne 45-49 cm a váži 1700g - 1 900 g. Jeho hlavička má priemer približne 8,2 cm a stupaj nôžky asi 6,3 cm. Priestor v maternici sa postupne, čím ďalej, tým viac zapĺňa, preto možností pohybu bude pomenej.
OMG, ved to je hotove babatko!?! Bambulka moja, uz sa na Teba tesim 😉
@anicka.be - v taliansku sedi vyrobca, tak asi preto je tam lacnejsia a poslu mi ju aj do nemecka, sice za 50 evri, ale stale paradne usetrim...polovicu!.... ja som kupila lacnejsi prebalovak, aj z ikey bude kopa veci do izby, tak preco nezainvestovat do postielky, ktoru bude zuzlat, obhryzat, lepsie ako nejaku boh vie cim nafarbenu, plus vidis ani madrac nemame 😖 A izbicka dufam, ze bude pekna, aspon taka, ako som si ju v hlave naplanovala xixi Ale uz tie steny same o sebe robia take male rozpravkovo 🙂
@anjelicek26 no nic, uz sa mi chce spat, lucim sa s tebou a prajem dobru nocku 🙂 Drzim palce, ze zpracujes manzela a pojdete do Ikei spolu!
@anjelicek26 mas pravdu, a zase nekupujes to len na 1 mesiac, tak nech nieco aj vydrzi! Posli potom foto 🙂
@anicka.be - jj ved tam bude spat dva roky 🙂 Max spi v 140-ke postielke doteraz... a na tej mojej sa da vybrat komplet bocnica, takze v nej tiez bude mozno do troch rokov... uvidime 🙂 Bru nocku, aj ja idem, je paradne neskoro...
@anjelicek26 no som si myslela, ze to bude na ten styl a aj vacsia 😎
Idem aj ja, dobru nocku 😅
ahojte tehule🙂 jak travite vikend?ja mam akci jehla😀 zasi se kde muzes... kamoska dokoncuje ornament,mm zapaji posledni zasuvky a me se taaaaak nic nechce😅
@misza1 som zvedava na ten ornament,nezabudni dat foto.
@anicka.be jaka jsi sikovnica,ja jsem se uracila dat vyprat a ted asi neco udelam na obed...
@kavaapalma uz se to rysuje,vypada to perfektne.uz jen obtahuje kraje aby to melo ostre hrany.vecer hodim foto😉
@dulkagabulka Lepšie si to napísať nemohla 🙂
Moj mechur prave prestal zvladat tehotenstvo( nie,nepocikavam sa,este viem udrzat :D ) ale nie je normalne, aby som sa vycikala a kym si umyjem ruky zas sa naplnil,tlacil ako blaznivy a potom ze cvrk...tod vsio 😠
@willy_wonka ja rozmyslam,ze ak pojdem ku kadernicke na melir,ci tam vydrzim bez cikania 🙂.
Jaj skoro som zabudla,ale uz neviem ktora zienka sa na kurze mala opytat na tu bolest klbov.
@willy_wonka ja a mechur sme na vojnovej nohe uz dobre dva mesiace, aj ked sa to posledne dva tyzdne hodne zlepsilo... ale aj tak sim na nervy, ked mame niekam dlhsie ist....
Ja dnes od rana upratujem, tan bordel mi tu uz tak ide krkom, detske.izby zapratane vystahovanymi vecami, fakt zle... ale uz sme to trochu sprehladnili...
@anjelicek26
@kavaapalma nechapte ma prosim zle, ale tesim sa, ze nie som sama 🙂)
@misza1 peknee 🙂
@willy_wonka Podla mna tym trpi kazda druha, ja mam okno 40 minut a musim cikat, den no , fakt to sranda nie je..
Inak baby spravila som si jahodovu zmrzlinu, taka je to dobrota, deti sa zalizuju az za usami xixi.. privolavame letooo
@anjelicek26 hmmm ja mam vytahnute maliny z mrazaku a chci si je udelat s kyslou smetanou... nam 😀
s tim curanim je to asi fakt "normalni". ja mivam takove stavy, kdy se nestihnu ani utrit po wc a uz me tlaci znova, jindy se mi nechce i 2 hodky.. asi to je podle toho jako drobec lezi.
@anjelicek26 to si na tom dobre s 40min intervalmi,.ja to mam ako
@misza1 niekedy hodinu - dve nic,inokedy sa vycikam a bum hned ma zas tlaci :D
mate chute 🙂) ja cakam kym mi mamina prinesie pekac plny francuzskych zemiakov, joj ako sa tesim 🙂
@misza1 hezounke to je 🙂, šikovná kamoška.
@willy_wonka ja cakam, co vymysli manzel na jedlo, tiez som nejedla

@anjelicek26 si to viem predstavit, aj moj manzel nechava vsetko / vyber okolo vybavicky na mna 🙂 Ale vo stvrtok ideme vyberat kocik, postielku a ostatny drobny tovar, veeelmi sa tesim 🙂