Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 tady to taky tak bylo, ale nekdy v septembri ci oktobri dosel tento novy a cele to tu po... v kancli je nam fajn, tu si pokecame, zabavime se, zanadavame, ale celkova atmoska ve firme je dost husta :( ale kaslu na nej, jemu se to jednou vsechno vrati 😅
@misza1 - no niekedy staci jeden blb a cela atmosfera je v tahu 😖 Nasa firma je origos z japonska a to su tie struktury cele ine, ani ked u nas bol najvyssi sef celej spolocnosti ( a ten ma pod sebou dobre 50000 ludi), si ho clovek ani nevsimol, sme si pokecali v kuchyni a potom sa pytam, ze kto to bol kolegyn a tie s usmevom, ze to bol ten a ten, v ZIVOTE by si to nepovedala...proste ina mentalita..
@anjelicek26 no je to tu na prd, smutne na tom je ze ten sisi sef je slovak, kdyby se to aspon dalo svest na jinou kulturu, ale neda:(
no nebudu si kazit naladu🙂 uz se tesim domu, dneska ma Osky chut na palacinky🙂 jen jeste musim vymyslet s jakou plnkou by si je dal🙂
@misza1 - my sme mali palacinky vcera 🙂 jaaaj leniva som dnes, vonku je uuuzasne slnko, tak si lezim v deke na terase, konecne je JAR. Trvalooo jej to dlho, ale uz je tu 🙂
@anjelicek26 tady je 12° tak uz se tesim az pujdu domu, tak to si asi udelam zachazku kdyz pujdu z prace🙂
@misza1 - ja idem o pol hodku pre drobce, nech si este tiez uziju slniecko 🙂
taaak a dnesna prechadza uz je za mno 😎 krasne nam svieti slniecko a je teplucko 😎
@willy_wonka ahoj Kikus, uz si sa objednavala na tu EPI?
@katuska54 ahoj Katka, ty si sa.cely vikend macala v detskych bublinkach? ako sa oslavovalo?
este nie, zajtra mam poradnu, tak snad sa uz so srandstom pozhovaram, aj ked mam obavy, lebo zajtra ma ambulanciu rano a vtedy tam ma vela zien,...len nerada by som absolvovala kontrolu a'la supky dupky na kozu,z kozy a von 🙂 aj to zazmluvnenie musim vybavit...Neviem ci radsej s mamou nepojdem, s nou je.viac zhovorcivy...
@willy_wonka no v sobotu sme oslavovali a v nedelu sme lenosili pri telke 😀 ja som bola taka leniva,ze sa mi nechcelo ani varit,tak to bol taky rychly nedelny obed...inak dostala som ze nealkoholicke sampanske 🙂 som zvedava aky to bude h.mus 😒 tento vikend zase oslavujeme na chate zase kamoskine narodky,tak si dam bubli,bubli do hlavicky 😀
ja idem zajtra k zubarke konecne,tak sa tam hned pokukam aj po detskych dr. a vo stvtrok idem na poradnu a potom asi uz konecne zavola na tu Epi.
a co ty aky bol vikend?
@katuska54 ty si stale taka ciperna :( nechapem, pred tehu som neobsedela,behavala som,cvicila, cinky zdvihala,.no skoro ako chlapisko,.a teraz ma 10min na nohach co sa sprchujem uplne znici,musim chodit prehnuta a rychlo do postele :( este teraz slnko vyslo, uz motorky vonku behaju, tak mi je trocha smutno, ale mm povedal, ze ked.sa samko narodi a budem sa na to citit, tak sa on ho postara a budem sa moct ist previest na.hodku-dve...nastastie aspon on je tolkej empatie a zatial este neplanuje vytiahnut motorku, je to odo mna detinske ale rozculuje ma ze ostatni mozu a ja nie :D
Inak vikend,samozrejme ako vzdy, v posteli...
Este som sa docitala, ze na antolskej nepustaju oteckov k babatkam na sestonedeli, ale na nadstandar ano tak ak bude.volny na den-dva tam pojdem,kedze mm nebude pri porode a 5dni cakat, aby si mohol pomojkat syna je dlho...
@willy_wonka to vazne 😕 to pocujem 1x,ze tatinkov nepustaju k babatkam 😠 a preco mm nebude pri porode? ja som sa vcera mojho pytala ci chce byt pri porode a este nieje rozhodnuty..ale ja som mu hned povedala,ze pojde a hotovo. kto ma bude masirovat a povzbudzovat 😝 nech trpy aj on trochu,nemusim len ja 🙂
inak nemysli si,ze aj ja vydrzim moc na nohach...dnes ked som prisla z vychadzky tak si musela hned sadnut,lebo ma tak boleli nohy a krize..ze dovi-dopo 😠
@katuska54 no my sme sa o tom bavili len velmi lahko,kedze ja ho tam ani nechcem a aj tak, jemu je zle aj pri odberoch krvi, takze tam nie je o com :D
Ale aspon sa vydrzis prechadzat, ja ked.dlhsie stojim tak mi otazie podbrusko a pomoze iba to, ze sa prehnem :D a uz si sa rozhodla ku komu budes chodit posledny mesiac? bude to srandista? ak by si chcela zenu, tak ti odporucam dr. Niznansku.
no veru, ja som bola tiez zaskocena,baby v teme porodnica antolska to posledne dni rozoberaju
@willy_wonka prave som to tam citala...som dost prekvapena. este neviem ku komu pojdem..skusim srandistu a ked ma nezoberie tak to uz mi bude asi jedno 😒
a koho budes mat pri porode? bude mamina? inak do porodnice nemusis brat sobasny list. dnes som sa nato pytala kamosky co rodila na antolskej. sice to pisu,ze mas si so sebou zobrat,ale nikto to od nich nepytal...takze nemusis stresovat 😉
@katuska54 a super, to si ma potesila 🙂)
nie, ani mamina...ja chudatko nikoho nebudem mat... :D.este sme s mm rozmyslali, ze ak by v den D bol volny nadstandar porodny box, tak by sme ho zobrali a bol tam so mnou.az kym nezacnem rodit,potom by odcupital prec:D len nevieme ci bysa to tak dalo...
a planujes si aj zazmluvnovat?
@willy_wonka
@katuska54
ja by som chcela tu nadstandart izbu, tak dufam, ze bude volna. A rodit budem sama, aj keby som normalne, nechcem tam mat nikoho.
@delica tak dufam, ze nebudeme rodit spolu,inak bude boj 🙂))
No babule v lete sa rodi nenormalne vela deti a tie nadstandardne izby byvaju plne, ze rodicky maju rozlozene aj po chodbe 😖 Aspon to tak bolo minule roky, nechcem nikomu brat iluzie o tej nadstandardnej izbe, viem, ze kamosky s tym mali velky problem 😖
@anjelicek26 hadam na niektoru stastie padne 🙂) mne je to v podstate jedno, ja to chcem len kvoli mm, lebo ten interny system stoji za... tak uznaj, aby sa otecko len cez sklo 5-6 dni pozeral? to je trocha prinajmensom blbe...:-/
@willy_wonka - fuha to hej.. ja som rodila u Kocha a maly bol s nami na izbe cely cas, aj tam spal 😀 No a teraz z porodnice idem po 24h domov ak bude mimi zdrave, co by som tam tyzden robila??
@willy_wonka nie zazmluvnovat nebudem nikoho...kto bude mat sluzbu ma odrodi 😀
@delica aj ty chces byt sama ako willy_wonka? ja tam chcem mat niekoho,ale este neviem ci bude mm alebo aspon kamoska 😒
inak si vas viem predstavit ako bojujete o tu izbu 😀 ako v slunce,seno a par faciek to bude? 😕
@anjelicek26 na Slovensku je to tak :D mne nevadi, ze tam budem dlhsie, aspon ako taky navod k babatku dostanem, ale to s ocinom ze maju tak na ..... je.fakt zle.nevadi, vybavime vsetko,ked bude treba ....
@katuska54 ty sa len nesmej, aby si si tiez nezmyslela, a bude trojboj!!!! :D no verim, ze v v takej nelichotivej situacii nebudeme a keby je nahoda blbec a predsa by sa to stalo, tak budete aspon vymudre a prenechate mi ju 🙂)
@katuska54
@willy_wonka
no uvidite, urcite bude rodit nejaka "celebrita" a pojde na nadstandard a my tri skoncime spolu 😎
mna dnes tak zabolel zlcnik, mozno aj mala dako do neho sa natahovala.... kamoska mi hovorila, ze "pockaj, ked ti tak kopne do pecene, to je bolest"....tak uz si to viem trocha predstavit
@delica neviem o ziadnej "celebritnej" tehulke v nasom termine... na druhej strane by mi vobec nevadilo,ked by sme skoncili spolu,aspon by muda nebola,team zaciatocnicok... 🙂 no to by som musela Samka poriadne drzat v sebe :D
@willy_wonka ty nevies o ziadnej celebtite? no predsa Martinka z Turca je tiez junivka 😀
@katuska54
@willy_wonka
no podla mna ten posledny mesiac, tam je vsetko mozne, niekto moze predcasne, niekto prenasat

@hobit ahoj,ďakujem aj švagrinka mi túto stránku spominala ze jej pomohli rozbehnúť znova kojenie..