icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
8. apr 2013

takze moj mm dnes isiel na sluzobku do Prahy. ked som sa ho pytala,co tam ide tak mi povedal,ze nevie.
no a teraz mi napisal,ze idu na koncert Erosa Ramacotiho 🙂
aj ja chcem mat takeho sefina 😅

misza1
8. apr 2013

uz se perooou uz se perooou ja to rikala ze si cumaky rozbijou😀
to by byla sou🙂
myslite ze Martinka bude rodit v BA? pritele ma z primestske casti Nove Dubnice, tak snad si nevybere Trencin a nepotkame se tam😀
jinak je to divne ze tam deti ukazujou pres okno... v TN je navstevni mistnost a na nadstandard muze kdokoli.

katuska54
8. apr 2013

@misza1 dufam,ze nepride rodit do Ba,lebo by som sa hanbila,ze nemam take fesi biele ponozky k nocnej kosielke 😀

jankastubka
8. apr 2013

@katuska54 toto som aj ja povedala mojmu mm. Mna sa tiez nikto nepyta ci chcem ist k porodu a musim.

delica
8. apr 2013

@katuska54 zasa si samica?
inak mne dnes doslo, ze toto leto nejdeme nikam na dovcu :D omg

misza1
8. apr 2013

@jankastubka
@katuska54 ja jsem ani jinou moznost nepripoustela, jedine co jsem se ho zeptala ci ma strach, ale o tom ze by tam nesel se mnou nepadlo ani slovo🙂
@delica ja doufam ze na podzim se nam podari vypadnout aspon nekam do tater... more si nechamne na pristi rok🙂

kavaapalma
8. apr 2013

Ja kukam dnes v tescu detsku kozmetiku konkretne mydla Bupi a tam,ze zaruka konci 31.3.2013 ja kukam dalej jak puk,reku ci dobre vidim a veru dobre vidim. Takze odtial kozmetiku ne-e!

katuska54
8. apr 2013

@delica hej zase som samica 🙂 teraz mi pisal,ze mame VIP listky a tlacim lososa 😀 hned som dostala chut na lososa,tak rano to isti obchod 🙂
my sa na jesen chystame niekam akoze na dovcu. tak som zvedava...aj ked mne sa nikam nechce este s takou malou prdelkou.
inak asi pred mesiacom som hovorila mm,ze kam pojdeme v lete na dovcu a on na mna pozeral,ze ty moja zlata kam chces ist? mne to ani neprislo,ze ja sa v lete budem morzovat v porodnici 😀

willy_wonka
8. apr 2013

Baby,baby,baby...ja som si pozrela porod na youtube....chyba prevelika... 😢 😢 😢 😢

katuska54
8. apr 2013

@willy_wonka moja naco to pozeras...zase budes depkovat 😠

katuska54
8. apr 2013

dnes idu Buckovci 😀 jupiiii to sa nasmejem 😵 😵

misza1
8. apr 2013

@willy_wonka ja jsem to taky udelala a od te doby to mam pred ocima...auu
ale kazda pise ze ta bolest se zapomene, tak snad nelzou😅

willy_wonka
8. apr 2013

@katuska54 to kvoli tebe/vam ...mm som hovorila, ze ostatne baby budu mat manzelov pri porode, a on ze, tak si najdime nejaky porod, aby vedel co.by ho cakalo a ci by to zvladol...tak som isla.hladat, no chcela som si to pozriet prva,.doteraz som revala..mm to ani neukazem, to by nezvladol :D

willy_wonka
8. apr 2013

@misza1 je to hroza, radsej nech ma mechom zemiakov ovalia....

delica
8. apr 2013

@willy_wonka ja som raz kukala taky domaci porod, bol tam aj kokrspaniel, nebolo to strasne......no pri cisarskom ma naplo.

willy_wonka
8. apr 2013

@delica ja neviem ako porodim ... bez epi ani nezacnem :D

delica
8. apr 2013

@willy_wonka neboj sa, porodis, nic ine ti neostane.

hobit
8. apr 2013

@delica @katuska54
@willy_wonka a mna ste kde zabudli? aj ja budem na Antolskej, nadstandardnu izbu vam nechma, ale o box sa aj pobijem kludne 😀

delica
8. apr 2013

@hobit joo, ked bude velky natresk, budeme 4 na izbe, 3 prvorodicky a jedna skúsená harcovníčka :D

typa
8. apr 2013

@willy_wonka ja ani epi nemozem...lebo si.picham fraxiparin. To je radost:-\:-\

hobit
8. apr 2013

@willy_wonka a ty nestresuj zas, normalne porodis...nemozes chodit na pripravu? ja som dnes bola 1x (mozno to nepotrebujem, ale minimalne dobry dovod preco vypadnut sama z domu minimalne 😀 ) a tak pekne nam tam rozpravala teta, ze je dolezite nepanikarit, ostat pokojna a nebojovat s kontakcami, ale spolupracovat...to je fakt zaklad uspechu 😉

hobit
8. apr 2013

@typa epi nie je az taka vyhra, nelutuj...

hobit
8. apr 2013

@delica no to by bola zurka teda, sestricky by mali radost 😀

typa
8. apr 2013

@hobit ved ja viem...to zvladneme aj bez. Ked to zvladlo tolko zien pred nami...

delica
8. apr 2013

@hobit v takom deviatom mesiaci aj telo chce rodit, nie? priroda by to mala zariadit nejak tak, ze by sa mali robit nejake hormony, co by robili, ze hurááá, rodím 😀. nemala si taky pocit?

hobit
8. apr 2013

@delica mala veru, najprv som to nechapala, preco to vsetky tehule hovria, mne bolo hrozne dobre v prvom tehu, uzivala som si to vyslovene a bola som aktivna az do konca (v den ked som isla do porodonice som bola objednana na aquaaerobic napr.), okrem opuchnutych noh ma nic netrapilo, ale posledne 2 tyzdne som sa doslova modlila, aby som uz porodila 😀

delica
8. apr 2013

@hobit logicky, takto by to malo byt. Ved na to sme na svete, aby sme sa mnozili. Takze to musime chciet. A musime mat z toho radost.
@willy_wonka precitaj si prispevok vyssie, dobré to bude 🙂. Zajtra daj vediet, ako pochodis na poradni.

anjelicek26
8. apr 2013

@typa - epi fakt neni nutne, ja by som si ani nedala... osobne poznam par bab, co im to pichli zle a mavali migreny a bolesti klbov od pasa dolu cele mesiace po porode, kym sa to unormalnilo, toto ja nerisknem, potrebujem pri troch detoch normalne fungovat... zvladla som to dva razy bez, zvladnem aj po treti...

zuzka444
8. apr 2013

baby aj vy.ste mali taky super den?kks normalne ako.aj slniecko vyslo aj moje telo sa uplne rozjasnilo :D...dnes ani jedno tvrdnutie bruska :D..co sice nemavam.casto ale ze ani raz super 🙂..to som.si az teraz vecer uvedomila.xi xi..

willy_wonka
8. apr 2013

@hobit praveze nemozem nikam chodit, musim lezat. Z postele vstavam iba na.wc sprcha a chladnicka,von vxjdem len ked mam poradnu,este dobre.ze mam antolsku 3 min od domu autom 🙂
no strasne ma chyta panika strach....viem, ze to budem musiet nejak zvladnut, ale to ze teraz neviem ako to zvladnem ma.desi....celkom neprijemny pocit.
@delica obavam sa, ze moje telo bude kricat pomooooc,ja nechceeem,alebo zabite ma..kazdopadne, sama som zvedava ako budem opisovat svoj porod ....