Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@simkarobkova je to jeste uplny zacatek, ve 12tt ti bude upravovat termin, me vratil o 2 tt, takze v 10 jsem byla v 8 🙂
zalezi od toho kdy jsi mela ovulku, ja ikdyz jsem mela pravidelny cyklus, tak jsem ovulku mela na konci cyklu.
hlavne se tes ze jsi tehu, modli se at nemas nevolnosti 😝
@slavka_a_maros ja si kazdy den musim otevrit kompot, mm je nadseny, protoze konecne nemusime rozdavat po rodine co jsme si zavarili🙂 do toho na ranajky mivam musli-zapekane takze sladke a behem dne jeste nejaka ta susenka musi byt🙂
jooo a jeste kdyz je v praci sladky obed... 😅
ja se bojim toho tepla v porodnici, ze tam byva kvuli miminek kolem 28 stupnu... ja nezvladam ani 20:( doma mame jako v ledaku, mm chodi spat v ponozkach a zababuseny je az po noc a ja spim odkryta a jeste mi je teplo.. 😅
@slavka_a_maros to nemyslis vazne ze 36 porodov kks...dobry extrem toto..no.asi to.bude v tom.ze mensie mesto menej rodiciek menej nakladov tak aj co to poskytnu..to sa inak ani nedivim.ze nic nedaju tam.u vas.bo sak keby mali dat kazdej rodicke tak dovidenia...skrachuju hned heh...inak.ja.rozmyslam.ze u nas su 2 porodne saly ze si vezmi ze pride 5 rodiciek.naraz rodit co urobia?porodia na posteli ci.co?to by ma zaujimalo asi sa v pondelok opytam.na cviceni ze co sa vtedy robi.
@zuzka444 no tych 36 bol naozaj extrem 🙂 to nebyva bezne, ale je tych porodov proste dost a nevyberies si, kedy to na teba pride 😅 citala som, ze na Antolskej bolo minuly rok takmer 3000 porodov
@slavka_a_maros pekne heh...ale tak zase velke mesto no.a urcite aj okolite dediny a tak...a ked je dobra porodnica tak neni co.riesit...ale.sak.hadam.to.dako dame 😀.nie?..ja sa uz neviem.dockat krpatej ze na.koho.sa bude podobat 🙂.joj nechbuz je juuuuun :D
proc vsechno na co se tesime trva tak kratko?🙂 od rana se tesim na obed a buch uz sedim zas za stolem po obeda.... :(
ale svickova byla mnamozni 😅
@misza1 na koze rodis nie?aspom.nam.to tak.hovorili xi a vzdycharen mame tiez malinky 2 postele jedna rebrina a ctg...to je vsetko malilinka.izba ani prechadzat nic :/..no.uvidime kks..som.si to uplne inak predstavovala...ale co.uz.no.no heh ale.vies ako vselijake vzliky place vreskanice no.nic pekne to neni ked.ty mas tiez rodit heh..ja by chcela klud heh.
@zuzka444 ano na koze se rodi, ale tusim ze tam te polozi az kdyz uz jde do tuheho🙂 ale neboj nic, kdyby vas tam bylo moc, tak oni si uz nejak poradi, neposlou te domu ze maji plno🙂
kamoska rikala ze to ji prave pomohlo kdyz vedle druha zenska jacela, ze ji to tak nastvalo, ze hucela taky a mala byla za chvilku venku🙂
@zuzka444 podle me te musi odrodit, ikdyby to meli udelat na chodbe🙂 to si asi zaden doktor nevezme na triko ze by rodici zenu poslali pric...
13/6, ale v Tn jsou 3+1 porodni saly a je to fakultni krajska nemocnice, tak hadam to bude ok🙂 ale dneska se na to schvalne zeptam na cviceni🙂
moj prvy chlebik sa pecie🙂 drzte palce
@slavka_a_maros peces v troube nebo mas domaci pekarnu?
@misza1 v trube🙂 super lahky recept bez hnetenia a uz sa aj dopiekol 😀 a ta korka normalne praska ako chladne
@misza1 nic menej pracne som v zivote nepiekla http://www.cuketka.cz/?p=788
@slavka_a_maros hmmmm vypada nadherne🙂 my si pekavame v domaci pekarne, ale asizkusim i toto🙂
dej pak info jak chutna
@misza1 jasne🙂 poreferujem...mne sa pacil recept, lebo je tam minimum kvasnic, on vlastne vykysne z tej muky a vody (kysne 18 hodin, takze ma dost casu). Taka som na seba pisna 😀 dame si s masielkom a jahodovym dzemom
@slavka_a_maros dalsia tyranka ...
:D vyzera bozsky,tusim byvas niekde poblizku,vsakze?🙂))
@willy_wonka tak tak🙂 kludne dobehni... vidim to tak, ze si idem kupit nejake dalsie muky a zacnem experimentovat
@misza1 no vsak v tn je najlepsia porodnica podla pozorovani heh..no ale tebe zamestnavatel musi povolit vsetky akcie co sa tykaju tehotenstva ak.mu to oznamis tak ti musi vsetko akceptovat takze nebala by som.sa neist tam xi xi...ale by si sa cudovala.kolko tam.chodi tehul heh aj zo 15 aj viac kolkokrat 😀
@slavka_a_maros vyzerá úžasne a aký je na chuť?
@slavka_a_maros ja nemozem dobehnut, ale ty v ramci nakupu muku dobehni na zehriansku aj s chlebom 🙂)
@slavka_a_maros vyzera super, tiez som uz po tomto recepte poskulovala tak ho asi skusim, ja peciem teraz v pekarnicke, ale miesam si vlastne zmesky, nekupujem hotove, Tobimu velmi chutia taketo chleby doma upecene a urcite su aj zlozenim lepsie ako z obchodu, staci si precitat etiketu na niektorych balenych chleboch 😖
@zuzka444 jj tn vyhrala podle hodnoceni, jeste jsem nemela odvahu tam jit na exkurzi🙂 ale zacatkem maja tusim bude, tak pujdu at vim do ceho jdu🙂
muj zamestnavatel obchazi vse co muze, tak verim ze kdybych si dovolila neco takove, tak bych si to tu odsedela dvojnasob... uz ted se mi vyhrazi ze chodim nejak casto k dr, ze mam narok na 7 PA a dost... pritom tehu maji neomezene. a to ze mi to plati jen na 5 hodin ani nerikam...:(

@misza1 ja som teda velmi prekvapena, ze nemam tu cukrovku, to moje dieta sa asi narodi so zavislostou na sladkom 🙂 normalne vcera padla cela kinder cokolada, ktoru inak neznasam, lebo je strasne sladka...