icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
11. apr 2013

@willy_wonka asi jsme fakt rozmaznani... ja bych v tech jejich podminkach dlouho nevydrzela... a to nemluvim o mojem mm, ktery se sprchuje 2x denne 😀

delica
11. apr 2013

@misza1 nepojde tadial, len ten zapal z mocovych ciest sa moze dostat do porodnych, mozu sa mi zapalit plodove obaly a teda porodit predcasne.

anjelicek26
11. apr 2013

@delica - ty sa drzkaj, hlavne vela vitaminu C, to robi prostredie v mocovych cestach pre bakterie dost neprijemne... a malo cukru ;)

misza1
11. apr 2013

@delica aha, zase jsem o neco moudrejsi🙂
a presne jako pise @anjelicek26 hodne vitaminu c, ja piju vodu s citronem, je to fajn i na paleni zahy 😉

misza1
11. apr 2013

@azmuk jsem se akorad koukala na tvoje foto a vam se taky zadarilo rychle po svatbe, co?🙂

misza1
11. apr 2013

jsem si tu tusim udelala soukromou pisatelnu😀

mam dotaz, kdy se "muze" chodit s miminkem ven? musi se s nim byt nejaky cas po porode doma?

delica
11. apr 2013

@misza1 inak na CT chodi taka uputavka na 4 v tom, nechces sa prihlasit? ako krásna Česka na Slovensku išla rodit......., bola by si hviezda 😎

katuska54
11. apr 2013

vysledok z dnesnej poradne...zamknuta na 100 zamkov, cervicek ma 1774g a uz mam vypisanu matersku 🙂 nastup mam 1.5. 😀 niekto bude manifestovat a ja si uzivat matersku 😀

delica
11. apr 2013

@katuska54 a ved si mozes zamanifestovat aj s bruchom :D

delica
11. apr 2013

@katuska54 tesim sa, ze ste v poriadku, kočky 🙂 aj mala, aj velka.

misza1
11. apr 2013

@delica 🙂 ja bych pro ne nebyla moc zajimava.. nekoukala jsi minule dily? byla tam kocka co cekala dite s nejakym cernochem z etiopie ci kde, pak jedna co zustala sama, bez penez nakonec bydlela u sve slepe a hluche babky, dalsi byla velmi ambiciozni podnikatelka, co si delili peci s manzelem jo a 4-ta byla takova co mela velke hospodarstvi starala se o kozy, kravy.... syna pak kojila v mastali..
takze o me by fakt zajem nemeli a kdyz si predstavim moje sousedy, kteri nas uz ted po te prerabke maji za atentatniky, asi bych si pak vyslechla co vsechno by rikali do kamery😀

katuska54
11. apr 2013

@delica moja teba co zas trapi? teraz Vas citam co ste toho popisali. normalne nestiham...nech ta pliaga rychlo utece od teba lebo bude zle nedobre 😠 zajtra ideme na zahorie,tak pojdeme okolo Vas 😉

delica
11. apr 2013

@katuska54 100% budete minat nas dom, tak potom trúb :D. A co zas tam idete, ved ste boli na velku noc a dosla si nejaka schvatena, tiez mas len jedny nervy.
Ja neviem :-/ ved si tak davam pozor a furt nieco.

@misza1 no sak práve, ja som to pozerala. A myslim, ze cesky narod ma pravo vidiet aj to, ako zije normalna zena :D:D:D:D. Nuda by s tebou nebola.

katuska54
11. apr 2013
misza1
11. apr 2013

@delica no to je otazne, ci zrovna ja jsem normalna zena 😀 ale ze srandy to skusim navrhnout mm, co na to povi, jsem zvedava na odpoved 😀
a neni uz pozde v 8 mesici se tam prihlasit?

katuska54
11. apr 2013

@delica teraz ideme na chatu oslavovat. nejdeme k svokrovcom 😀 tych obideme milovymi krokmi 😀 nepokazim si oslavu 😵
a kde to presne byvas,aby som netrubila niekde u nejakej babicky 😀

misza1
11. apr 2013

@katuska54 🙂 treba zacit troubit na zacatku zahori a skoncit az zaparkujete😀

willy_wonka
11. apr 2013

@katuska54 citam, citam... takze tie.zmeny nahlasi zamestnavatel to je fajn..k tym veciam po porode, mamina mi hovorila, ze na antolskej behaju nejake baby, ktore zbieraju tie potrebne veci o babatkach pre matriku a potom to naraz nosia na kutlikovu. Cize to by nam tiez malo odpadnut, akurat ockovia budu musiet vyzdvihnut rodne listy.

A co ty dnes?🙂 vidim, ze malinka sa.zagulacuje, peknu vahu ma 🙂

katuska54
11. apr 2013

@willy_wonka ja som dnes bola na tej poradni a ked som prisla domov,tak som kamosku odprevadila na autobus na kramare a isla za malym...tak teraz som tu na mk a sledujem co nove 🙂
no pekne nam rastie..a to som si myslela,ze bude prtava..teraz uz zacinam bobkovat ako ju vytlacim 😒

misza1
11. apr 2013

@katuska54 vcera na cviceni byla jedna kocka co ma termin na konci aprila, holcicku ma hlavickou hore, ma 4kg a ona je presvedcena ze to odrodi prirozene, obdivuju ji, za ty 2 tydny jeste muze povyrust, ale to ze se otoci je uplne minimalni pravdepodobnost...

delica
11. apr 2013

@misza1 hovorili ze cerven - cervenec porod, cerven je jun, nie?

katuska54
11. apr 2013

@misza1 my sme uz nastastie hlavickou dole..ved to aj citim ked ma kope do rebier 😒 dnes v noci som sa ani nevyspala ako ma kopala 😠
tak to je teda obdivujem holcinu...

misza1
11. apr 2013

@delica ano, to by vychazelo budeme mit cervnove miminko🙂 jinak to uz jsem dlouho nepouzila😀 bud rikam jun nebo 6-ty mesic😀

misza1
11. apr 2013

@katuska54 me dneska rozesmal, mel skitavku a do toho si kopkal nohou, chuda moje, to bude maly pazros, jak uz hlta plod. vodu, co bude delat s mlikem🙂

katuska54
11. apr 2013

papam ceresne a je mi dobre 😀

katuska54
11. apr 2013

@misza1 ja som sa tiez smiala ked mala stikutku 🙂 som volala mm nech sa ide pozriet a ten si skoro cvrkol 😀
a dnes na poradni mi dr. pustila aj zvuk,tak som pocula bit srdiecko 🙂 prvy krat a bolo to neskutocne pekne 🙂
a tie zvuky okolo...mi to pripomenulo ako ked v lete hadzes kamienky do vody...to tak zblnkalo. a raz bolo pocut ako keby niekto skocil pupkaca do vody 😀

misza1
11. apr 2013

@katuska54 ja mam doma doppler, tak si to poustim, je to perfektni zvuk, je tam slyset jeho srdicko, moje srdicko, plodova voda, jak se preliva a kdyz ma skitavku tak normalne skita jako dospely clovek🙂 musim si to nahrat, at si to pak muzu obcas pustit a co jsem cetla, je fajn to poustet krpcovi kdyz bude moc zly, ze se tim uklidni🙂

katuska54
11. apr 2013

@misza1 tak to je dobry napad si to nahrat..aspon casom mozes zaspominat 🙂
pocuj a ty kedy nastupujes na md?

misza1
11. apr 2013

@katuska54 1/5🙂 teda paiprove 2/5 ale 1 je svatek🙂

katuska54
11. apr 2013

@misza1 tak ty nastupujes tak ako ja 🙂 a preco koli sviatku az 2.5.?