icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
12. apr 2013

@pavuciatko - Max je zlaticko, ak sa pytas, ake je to znamenie, kludas, flegmos na pohladanie, bol uzasne spave dieta a dodnes si ho kazdy chvali, kiez by vsetky boli take, konco junove deti su nespave potvorky, toho sa treba obavat viac, hlavne mesiac na nich vplyva, ked je spln, tak sodoma-gomora, to sa nespi vobec 😖 To mozem porovnat, kedze jedno dietko zaciatok juna a druhe koniec, uvidime, co si vyberie c.3

delica
12. apr 2013

@zuzka444 uz som zabudla odkedy deti mozu byt na vankusi a mat aj paplonik, ale viem, ze novorodenci nemozu byt, to mi hovorila detska sestra. preto mam vak do postielky a dečku. No a sadu do kolisky som kupila aj s vankusikom, takym tenkym, lebo co som chcela taku s baldachynom, tak to nemali bez vankusa.

anjelicek26
12. apr 2013

@delica - ja som to v kosiku na spanie mala tiez, ale vybrala som ho a hotovka... vankus ma az ked siel do postielky, niekedy po roku... teraz mame v kosiku len madrac a bude vo fusaciku na spanie spinkat...

silsil
12. apr 2013

@zuzka444 ved aj cena je fajn, a ked sa ti to paci tak si ju zober - kúp 😝

misza1
12. apr 2013

@zuzka444 ja myslim ze vyuzijes vsechno, jedine asi ten baldachyn bude jen na ozdobu, ale zas kdyby bylo nejak moc komaru nebo jine haveti, tak i ten bude mit prakticke vyuziti🙂 ja ten vreckar budu davat na prebalovak, a rovnou si od te pani v te sade objednam rychlozavinovacku.

zuzka444
12. apr 2013

@delica heh no to viem ze novorodeniatka nemozu byt ani prikryte paplonom.ani spinkat na vankusi..ale dokedy 😀..heh bo ze tam sa jedna o chrbticku aby nemali krivu ci co...

zuzka444
12. apr 2013

@silsil vsak hej 🙂

misza1
12. apr 2013

@delica nekde jsem cetla ze se dava na vankus kdyz ma to grckani (reflux?), ale to se nepodklada hlavidka, ale cely se da jako na plosinu.

anjelicek26
12. apr 2013

@zuzka444 - no paplon aby sa nepridusilo, ked sa pod to zosuchne, vankusik kvoli chrbtici a dychaniu... lepsi je ten fusacik...

@misza1 - baldachyn je pre mnohych fakt lapac prachu, ale ja ked vidim, kolko ho je za mesiac na baldachyne - a tolko proste nenapadalo do postielky, tak som rada, ze tam je... hodim do pracky a operiem, to je taky lahky material, ze je to hned suche, neni problem...

anjelicek26
12. apr 2013

@misza1 - proti refluxu je taky klin penovy, co sa dava pod madrac a polohujes vlastne cele dieta na tom madraci ;)

zuzka444
12. apr 2013

@misza1 no ja neviem kam dam vreckar este bo mame maly bytik a na postielku mame akurat miesto tak uvidim....jedine na celo upevnit ale zas mame postielku na cele s obrazkom a kupujem ju koly tomu heh ja neviem kks...potrebovala by som prefackat aby sa mi myslienky v hlave usporiadali 😀..inak to nevidim heh...

misza1
12. apr 2013

kocky a jak je to s tim chozenim ven? vcera jste me odignorovali🙂

misza1
12. apr 2013

@anjelicek26 jj ale kdyz si ho das treba na gauc, tak se muze vankusem podlozit🙂
ja jsem rozhodnuta pro tu sadu, me se ten baldachyn paci, je to takove chutne🙂 a tim ze budu mit chlapecka si takove cackanice moc neuziju,tak aspon timto si to vynahradim🙂

misza1
12. apr 2013

@zuzka444 😀 😀 😀 tak to jsem dve, at resim cokoli, najdu tam tooolik problemu...
my budeme mit nejdrive v loznici kosik pro mimi, pak snad kolibku- tu mam slibenou a az pak postylku, ta bude zatim stat v budoucim detskem pokoji na denni spani, abych ho mela pod dozorem, kdyz budu v "denni" casti naseho bytu. loznici totiz mame tak, ze je tam jen chodba, wc koupelna a spajza, druha cast bytu je obyvak kuchyn a detska.

delica
12. apr 2013

@zuzka444 kukla som do knizky, co mam o miminach, tam pisu, ze paplon a vankus az po roku, odporucaju spaci vak a davat do postielky nohy k noham.

silvianm
12. apr 2013

@misza1 a nebolo by dobre to magnezko? Ja som sa iba prevalovala na druhy bok..zostala mi prazdna postel..tak ma to zobudilo..ale potom sa v nej ponatahujem..poviem malemu ze cele je to nase zamavam rukami a nohami a spime dalej 🙂 myslim ze ked som spokojna ja je aj on..

anjelicek26
12. apr 2013

@misza1 - ja na gauci budem davat male aj tak oblozene kojacim vankusom velkym a ak ho bude treba podlozit, tak ho tam tiez napolohujem 😀 😀 😀

silvianm
12. apr 2013

@misza1 hm..asi sa nedozvieme kedy je fajn zacat chodit s babom von 🙂 no patrala som na nete a ze sa odporuca az ked ti to odobri detsky lekar..ze kazde dieta je ine..ale co sa tyka prechadzok v lete tak kludne aj hned..ale odporuca sa poradit s lekarom..

misza1
12. apr 2013

@silvianm musim to zkusit, nevim proc, nejak se mi to magnezko nechce brat, ale ted v noci to fakt byla hruza...
ja mu zas rikam, ze kolik nas v te posteli je, psa musim posunout, abych si mohla natahnout nohy (ani se na to nevzbudi🙂) , mm otocit na bok, aby mi tam nechrapal kdyz lezi na zadech(zakazdym zamrmle nejaky nesmysl🙂) tak s usmevem na tvari zaspavam, jen ted to byla sila:(

misza1
12. apr 2013

@silvianm normalne na me kaslou🙂 nebo vsechny ted studujou moudre knihy🙂
mozna ani nam se nebude chtit vylezt z domu🙂

misza1
12. apr 2013

@anjelicek26 ja ho asi budu porad drzet na rukach🙂 uz ted mam separacni syndrom a to se jeste nenarodil🙂

zuzka444
12. apr 2013

@misza1 no vsak to ze vsade nieco najdem 🙂..co uz no...hadam si to dam dajako dokopy v tej mojej hlavicke heh...bo my mame jednoizbak taky maly cize si moct vyberat nemozem 😀...a drahy ma nepocuval ked sme kupovali skrinu tak mame take hebedo co zabera tolko miesta ze az a ja som chcela rohovu a tym padom.by bolo viaceh miesta..ale co narobis uz...nejako zvladneme 🙂..neskor chceme kupit vacsi len musime dosetrit heh..

zuzka444
12. apr 2013

@delica no my budeme mat hlavy pri sebe bo postielka bude pri cele velkej postele nemozem ju mat vedla lebo by sa nedalo vychadzat z postele heh...no hej spaci vak je super ale ten kupim neskor aj tak najprv bude aj tak spinkavat v zavinovacke ked sa narodi...

anjelicek26
12. apr 2013

@misza1 - ten separacny syndrom ta neprejde ani po rokoch, ver mi 😀 😀 Ale stale na rukach nebude, to by mi chrbat odisiel 😝

misza1
12. apr 2013

@zuzka444 my mame 3-izbak a porad nam je malo🙂 je to i tim ze postel mame 2x2metry, vsak na co bychom si kupovali normalni velikost🙂 skrin mame tak ooobr, v detske mame rozkladaci maly gauc pro navstevy a dalsi skrin... no proste hamouni😀

misza1
12. apr 2013

@anjelicek26 je mi to uz ted jasne ze budu na nem zavisla🙂 nebudu s nim jen chodit, aji pri sezeni si ho budu drzet 😀

kavaapalma
12. apr 2013

@misza1 ak je pekne,tak urco je babu lepsie vonku v kociariku ako dnu. Ja vankus a perinku poriesim neskor. Teraz mi staci len ten mantinel,ci hniezdo s celom a dost.

anjelicek26
12. apr 2013

@misza1 - zabudas na faktor totalnej unavy 😀 😀 😀 V urcitom momente ti telo povie spat a tu malu skriekajucu a vecne nacucnutu potvorku rada das na hodku-dve manzelovi 😀 😀

misza1
12. apr 2013

@anjelicek26 ach, to mi bude trhat srdce😀

delica
12. apr 2013

@misza1 prinutila si ma otvorit knihu a kapitolu "pobyt vonku" a je tam vsetko mozne, ale kedy zacat tam nepisu :D

zuzka444
12. apr 2013

@misza1 no aj my mame mega postel.heh...ale uz ju neriesim.bo ked mala.bude starsia tak jej spalnu nechame a my budeme v obyvacke...to pocitame tak od 3 rokov by sme chceli...ja som tiez chcela vacsi byt ale ked tolko penazi stoji ze to je az hroza a brali sme uver a nechceli sme velky presne skrz toto ze ked bude mimco tak.aby vladali splacat hypo a stale si zili normalne a este aj setrili na vacsi byt vies?..neradi sa zadlzujeme ani na splatky nic nebereme..bo si vzdy povieme ze radsej pockame a kupime ked nasetrime...