icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
12. apr 2013
anicka.be
12. apr 2013

@anjelicek26 uz teraz ked je take minimalisticke, je to SUPER!!!

silsil
12. apr 2013

@zuzka444 nestihla som, predbehla ma @willy_wonka - dakujem : )

no ja mam konkretne tuto sadu: https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-postielk...
v zelenom - dinosaurikovu : )

silsil
12. apr 2013

@anjelicek26 no to vyzera paradne..tam bude jedna radost kojit :D

zuzka444
12. apr 2013

@silsil jj ja som si ju uz nasla cez google a uz si aj piseme heh :D..ale.dakujem 😉

zuzka444
12. apr 2013

@silsil aj mne sa paci ta sada.co mas ale ja potrebujem.fialovu :/..a fialovej nema bohvie aky vyber ale nasla som tam take kravicky s dudlom.fialovo zelena heh

jankastubka
12. apr 2013

V lidli idu mat od stvrtka nejake tehu veci aj veci pre deti. A budu mat aj kojenecku podprsenku, akurat ked som si kupila cez bazar dve bezsvove. ☹

jankastubka
12. apr 2013

Dnes som bola posledny den v praci. Este o sietej som skartovala papiere, ale uz je po huraaaa

anicka.be
12. apr 2013

@silsil aj ja dakujem za kontakt, uz sme v spojeni 🙂

anjelicek26
12. apr 2013

@jankastubka - no podprseniek kojo treba aspon zo 5, ono save vlozky vela zadrzia, ale nie vsetko, sem-tam na to nejaka kvapka padne a treba hned prat 😝

milionova151
12. apr 2013

Musim sa pochvalit dnesnym poslednym 3D 🙂. moja bambulka na 28/3tt ma 35 cm a 1428g 🙂 moja mala buchticka s dlhymi nozickami. len tvarickou sa nam neukazala, ale ukazala nam, ze je dievcatko 🙂

hobit
12. apr 2013

@anjelicek26 haha, aj tobi sa chysta na mliecko, ale on uz podla mna nevie ani sat

anjelicek26
12. apr 2013

@hobit - no Max veru sat este vie, nekoji sa len od novembra a dobre si to pamäta, takze sa mi obcas "skusobne" prisaje pri kupani alebo ked ma vidi nahu tak sa okamzite ide vraj len pomojkat no tudle ze len pomojkat 🙄 S nim to bude tazke, aby sa mi nedriapal na prsia, ked budem kojit drobceka, vseobecne bude ziarlivost asi velka prevelka 😖

danielle
12. apr 2013

@willy_wonka ahoj, moja sestra ma anglicana, on hovori s detmi len anglicky a segra len slovensky. deti hovoria uplne normalne aj aj... 🙂 uplna pohodicka

hobit
12. apr 2013

@anjelicek26 tak to bude asi aj u nas, Tobi je brutalne mamickovy, hlavne v noci 😝

anjelicek26
12. apr 2013

@hobit - no noc nastastie zmaknuta, tusim od zaciatku januara sme ho vystahovali a spi celu noc u seba klop klop bez kecov a vymyslania 😀 Ale zamaminkovany je riadne aj bez toho... hlavne ked sa stale chodi tulit a vyzlieka mi tricko, aby sa pritlacil k brusku zo sladkym ospravedlnenim, ze pocuva, ako bratcek rastie a ze ho mam nechat 😀 No skuste ho potom poslat prec 😀

danielle
12. apr 2013

baby, tak konečne som vás dočítala a môžem ísť rovno spať... 😀 dobrú noc 🙂

anicka.be
12. apr 2013

@danielle dobru noc 🙂

anicka.be
12. apr 2013

@zuzka444 @silsil ja som si vybrala medvedika s muchotravkou (ruzovo-biela-kremova kombinacia) a chcem hniezdo 360 cm.

zuzka444
12. apr 2013

@anicka.be tobje tiez pekne len dokelu ma.stve ze tej fialovej je tam malo :/...ach

anicka.be
12. apr 2013

@zuzka444 no ja som povodne chcela nieco v prirodnej farbe alebo zltej, vyberala som asi hodinu ked nie viac, stale dookola str 1-4 ☹ uff, dufam, ze som dobre vybrala 🙂

anicka.be
12. apr 2013

@anjelicek26 tie prve dve su peknucke, len tie ceny .-( Ja som povodne chcela nieco neutralne s minimalistickym vzorom, ale nakoniec som sa rozhodla, ze nech babo vnima obrazky a zvieratka 🙂

anjelicek26
12. apr 2013

@anicka.be - deti miluju farby xixi My mame kupene zabky, ale nie postielku, sibe nam pekne 😀 Ale zajtra uz musime objednat vazne 😀 😀

zuzka444
12. apr 2013

@anjelicek26 uf moja je to pekne ale te palky heh...a ja potrebujem skor neutral.ako len dievcenske bo doky sa este presne nevyjadril a keby nahodou to bude chlapec tak aby nemal.dievcensky motyv :D

zuzka444
12. apr 2013

@anjelicek26 zlatko a daco fialove by sa nenaslo?s nejakym neutralnym.motyvom :D

anicka.be
12. apr 2013

@zuzka444 moj mm skonstatoval ked sme isli z nakupu vybavicky, ze sa bude smiat az sa nam narodi chlapcek 😀 A to len par veci mam v typicky dievcenskej farbe, vacsinou sa snazim v zltej, bielej, cervenej

anjelicek26
12. apr 2013

@zuzka444 - tak fialova je fakt babska farba 😀 s toho co som poslala posledne ten treti link, to je tiez babske? Potom fakt neviem 😀

No dobre toto, ale chalanskejsie fialove uz fakt nebude

http://www.babyartikel.de/produkt/bettsets/alvi...