Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 uz teraz ked je take minimalisticke, je to SUPER!!!
@zuzka444 nestihla som, predbehla ma @willy_wonka - dakujem : )
no ja mam konkretne tuto sadu: https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-postielk...
v zelenom - dinosaurikovu : )
@anjelicek26 no to vyzera paradne..tam bude jedna radost kojit :D
V lidli idu mat od stvrtka nejake tehu veci aj veci pre deti. A budu mat aj kojenecku podprsenku, akurat ked som si kupila cez bazar dve bezsvove. ☹
Dnes som bola posledny den v praci. Este o sietej som skartovala papiere, ale uz je po huraaaa
@jankastubka - no podprseniek kojo treba aspon zo 5, ono save vlozky vela zadrzia, ale nie vsetko, sem-tam na to nejaka kvapka padne a treba hned prat 😝
Musim sa pochvalit dnesnym poslednym 3D 🙂. moja bambulka na 28/3tt ma 35 cm a 1428g 🙂 moja mala buchticka s dlhymi nozickami. len tvarickou sa nam neukazala, ale ukazala nam, ze je dievcatko 🙂
@anjelicek26 haha, aj tobi sa chysta na mliecko, ale on uz podla mna nevie ani sat
@hobit - no Max veru sat este vie, nekoji sa len od novembra a dobre si to pamäta, takze sa mi obcas "skusobne" prisaje pri kupani alebo ked ma vidi nahu tak sa okamzite ide vraj len pomojkat no tudle ze len pomojkat 🙄 S nim to bude tazke, aby sa mi nedriapal na prsia, ked budem kojit drobceka, vseobecne bude ziarlivost asi velka prevelka 😖
@willy_wonka ahoj, moja sestra ma anglicana, on hovori s detmi len anglicky a segra len slovensky. deti hovoria uplne normalne aj aj... 🙂 uplna pohodicka
@anjelicek26 tak to bude asi aj u nas, Tobi je brutalne mamickovy, hlavne v noci 😝
@hobit - no noc nastastie zmaknuta, tusim od zaciatku januara sme ho vystahovali a spi celu noc u seba klop klop bez kecov a vymyslania 😀 Ale zamaminkovany je riadne aj bez toho... hlavne ked sa stale chodi tulit a vyzlieka mi tricko, aby sa pritlacil k brusku zo sladkym ospravedlnenim, ze pocuva, ako bratcek rastie a ze ho mam nechat 😀 No skuste ho potom poslat prec 😀
baby, tak konečne som vás dočítala a môžem ísť rovno spať... 😀 dobrú noc 🙂
@anjelicek26 tie prve dve su peknucke, len tie ceny .-( Ja som povodne chcela nieco neutralne s minimalistickym vzorom, ale nakoniec som sa rozhodla, ze nech babo vnima obrazky a zvieratka 🙂
@anicka.be - deti miluju farby xixi My mame kupene zabky, ale nie postielku, sibe nam pekne 😀 Ale zajtra uz musime objednat vazne 😀 😀
@anjelicek26 uf moja je to pekne ale te palky heh...a ja potrebujem skor neutral.ako len dievcenske bo doky sa este presne nevyjadril a keby nahodou to bude chlapec tak aby nemal.dievcensky motyv :D
@anjelicek26 zlatko a daco fialove by sa nenaslo?s nejakym neutralnym.motyvom :D
@zuzka444 - tak fialova je fakt babska farba 😀 s toho co som poslala posledne ten treti link, to je tiez babske? Potom fakt neviem 😀
No dobre toto, ale chalanskejsie fialove uz fakt nebude

@silsil - toto 🙂 Ale v bielej 🙂
http://www.kika.com/at/katalog/m/baby-kind/klei...