icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

dulkagabulka
15. apr 2013

@misza1
velmi dolezite pri SIDS je prave to krmenie..sposob krmenia..ono totiž pri piti z flaše dieta inak dycha,ako pri dojčeni..

dulkagabulka
15. apr 2013

@delica
neboj sa dotykat bruška...babatko to vnima 😉

misza1
15. apr 2013

@delica jj barvicky jsou krasne jen ta tmavofialova je skoro jak cerna v reali. ty jeste nemas favorita? ted maji ten xlander nekde s tou veletrzni slevou.jedna kocka tu psalal na mk ze v praze byla vystava a dostali stejnou cenu jako my 551 v 2-kombinaci s adaptery na maxicosi.

willy_wonka
15. apr 2013

@delica tak si davaj pozor..inak ja vsetko riesim predklonom, z podrepu by.som sa uz nepostavila :D
wau, tak to ma kulturisticky krcok...aj ja som tu na MK natrafila na baby, co od 15-20tt mali minikrcky, otvorene a prenasali... no je to pripad od pripadu. Ja sa stale modlim, aby sme vydrzali aspon do toho 12.5 ...este.27dni, takto to vyzera,ze ako malo, ale ked sa.zas naskytne nejake nepohodlie uz skuvinam,ze toto nevydrzim :D

delica
15. apr 2013

@dulkagabulka aj ja mám taký pocit, že vníma, aj ked sa ráno zobudí, akoby ručičkami rozhadzoval, ked sa mu prihováram. Aj ked sa vypučí a bolí to, tak len tuknem a uz sa stiahne. Len či si to nenahováram 🙂).
A ešte sa mi zdá, že sa "teší" aj z manžela a môjho brata, ale keď nanho hovoria iní, robí sa, že on v tom bruchu nie je :D, to sa prestane hýbať.

grelu
15. apr 2013

@delica zlata dievčina? 🙂)))

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu ty si ta zlata dievcina ? :D

delica
15. apr 2013

@grelu nakoniec uz bola zlatá, ked som si na nu zvykla :D, čo ty tu tu u nás? :D.

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka nie...ja som bola s del v nemocke a poznám tu dievčinu 🙂))

delica
15. apr 2013

@willy_wonka jj, aj @grelu je zlatá dievčina :D najzlatejšia, tiež spoluležiaca z antolskej

grelu
15. apr 2013

@delica inak uz ju pustili? Mne sa zdalo, že pred veľkou nocou chodila aj na jedlo von, ale potom som si uz nebola istá, či je to ona, lebo sa veľmi nebavila

Ja sa len brutálne nudim, tak smirujem kade tade....celé dni len lezim pre istotu a uz mi to pekne lezie na mozog...tak som vám sem prišla závidieť týždne 🙂

grelu
15. apr 2013

@delica no hej...cajicky z automatu 🙂)

delica
15. apr 2013

@grelu inak máte spoločného lekára s @willy_wonka, tak si môžete diskrétne poreferovať.
Ale treba podotknúť, že sme známe aspoň 5-6 rokov, nech to nevyzerá, že som asociál a chodím si hladať kamošky do nemocnice.
Inak dnes som mala hodinu pravdy, či zas idem do nemocky alebo nie, ale nechali ma doma, tak som tak spokojná, akoby mi povedali, že malý má tri kilo a idem zajtra rodiť :D.

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu a ty si stale v nemocnici? tusim sme si pisali,ked som tam lezala aj ja,vo februari, len ty si bola na gynekologii,ja na rizikovom.... 🙂

delica
15. apr 2013

@willy_wonka už je doma

silvianm
15. apr 2013

@misza1 ajoj..no suche hej ale nemam kedy zehlit 🙂 az v stredu.. Inak som sa dnes nezastavila zase.. Bola som na nakupoch, hadzala som cely den do pracky..ale som si aj posedela na slniecku.. 🙂 a zrelaxovala trochu..bol to blaznovy den..aj so zimnou obuvou som robila poriadky..

willy_wonka
15. apr 2013

@delica esteze tak 🙂)
Takze @grelu ma tiez srandistu? teda. Mudr. P. J 🙂)?

dulkagabulka
15. apr 2013

@delica mam doma knihu, v ktorej su už veci, ktore hovoriš dokazane vedecky 😉
je to pravda..
dietatko intenzivne vnima matku, citi to iste čo ona a tiez vnima otca a blizkych

delica
15. apr 2013

@willy_wonka hehe, som ju tuším vyplašila, že jej tu robím hovorkyňu

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no vyhodili ma z nemocky pred sviatkami...ale nechcela som ísť 🙂))

Hej chodím k j. Bola som aj 9.4. a sa mi zdá, že si vtedy aj ty písala, že si bola....ma celkom pobavil, lebo odkazal mojmu muzovi, ze nech si na sex hľadá niekoho iného a nie mňa 🙂)

grelu
15. apr 2013

@delica ale čoby...len som diktovala Durimu, čo ma kúpiť 🙂

grelu
15. apr 2013

@delica inak aj my budeme mať chlapca 🙂)

delica
15. apr 2013

@grelu dobre, to som rada. lebo ja ked sa rozkokoším, nepoznám mieru :D a dnes mám dobrú náladu, by som si tak rada zavtipkovala,ale Fil je v BA. ostava mi len modry kon a @willy_wonka, lebo ostatne junovky su mobilné a urcite sa vyhrievaju na slnku vonku.
Inak my sme sa tu tak oplotili, že nevidim, co sa deje pred domom, ale aspon vidim do školky. A som dnes rozmyslala, ze pre maleho aka to bude morda, ked bude zo skolskeho dvoru alebo zo skolky stale pozerat na barak.

delica
15. apr 2013

@grelu jeeeeeeej, no super 🙂)) sme vsetky nejake počarované tuším. No takže vše OK? Teším sa moc moc a gratulujem. A pozdravuj Ďuriho ;).

grelu
15. apr 2013

@delica no to máte super...bude to brať ako ihrisko a nebude taký uplakany ako ostatné deti 🙂)

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu ano, ano.. rano okolo 9tej som tam bola, vychadxala som z.ambulancie vysmiata ze v maji mozem rodit, to som bola jaa 🙂)
aj si ho zazmluvnujes? A gratulujem k chlapakovi, aj my cakame chlapca 🙂)

@delica aspon bude moct na obedy chodit domov 🙂)

grelu
15. apr 2013

@delica no dufam, že všetko ok...sa im na sone nezdalo množstvo vody, že menej, ale potom ju našli...krpec si ju vytlail...ale že to este lekár skontroluje, tak dúfam, že bude všetko ok...to vieš, aby som si doma mohla vymýšľať kadejaké teórie, ked lezim, tak preto vzdy niečo nájdu :-/

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka si tam bola aj s manželom ?...v takých satach upletovych ? ...ja som tam tiež tak nejak bola 🙂)

delica
15. apr 2013

@grelu jj, to poznam, mne dosli minulu stredu zle vysledky, mam taku bakteriu, ze na slovenskych strankach o nej ani nic nepisu, tak som isla na anglicky pisane, tam som si precitala, ako sposobuje zapal, ktory vie putovat cez krvny obeh hocikam, uz som videla ako mi infekcia napadne dieťa. Nastastie som v tych vysledkoch bolo aj to, ze ktore atb na to zaberajú, uz som aj kamosku lekarku hned kontaktovala, nech sa pyta urologov a gynekologov, co s tym.......a uz som si povedala, ze NIC zlé na tom nete čitať nebudem.

A už aj kopká? Ako často chodis do poradne, kazde 2 tyzdne?

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu s manzelom som bola, ale saty ee... take dlhe tricko,riflovu bundu a leginy 🙂 dnu ma zavolali po mene....ale videla om tam aj dievca s manzelom, on sedel, a ja som mrncala mm do ucha, ze ten chlap sedi a ja stojim :D