icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
15. apr 2013

@willy_wonka ja som raz skoro videla @katuska54, ked sme boli na morfologickom - len ona bola skorej a my sme trošku meškali, tak sme sa minuli :D.

willy_wonka
15. apr 2013

@delica ano, ano to som zachytila... vtedy som zistila, ze vas.ultrazvukoval p.j 🙂 musime to vychxtat tak, aby sme.mali poradnu v rovnaky den 🙂

delica
15. apr 2013

@willy_wonka no, aby sme nevychytali my dve nakoniec tu izbu spolu. Dnes doktorka povedala, ze este mesiac musim vydržať a potom uz mozeme ist na to, maly je dosť veľky,,,,,ach jo, keby som aspon este tych 6 tyzdnov vydrzala

willy_wonka
15. apr 2013

@delica v kutiku duse.dufam, ze tam budes ci uz ty.alebo katka :D le je realna sanca, ze sa stihneme 🙂)) mozno aj ty si.viac tehotna :D

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no ja ked som vychádzala, tak som volala jednu babu po mene dnu 🙂)

delica
15. apr 2013

@willy_wonka neboj nič, subjektívne sa cítim až príliš tehotná :D

grelu
15. apr 2013

@delica no ten net je hotové nešťastie 🙂))...a odkiaľ si si ten zázrak doniesla? Z nemocnice z cievkovania?...inak som sa smiala, lebo aj mňa tam zase cievkovali... a potom poslali domov bez kompletnych výsledkov
No malý sa mrvi, ale aj kvôli tomu sa stresujem, lebo ma dni kedy ho cítim každú chvíľu a potom dni, kedy o nom ani neviem, no des ....proste najkrajšie obdobie v živote ženy 🙂)

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu ano, to si volala mna :D

willy_wonka
15. apr 2013

@delica :D to si dnes mm robil srandu, ked sme cakali na monitor, tak isla predomnou dievcina, mohla byt v 5-6 mesiaci,ona tam lezala, a mm, ze "ty.si viac tehotna,nemas ist prva?"🙂.ma to pobavilo :D

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no vidíš 🙂))....mala som taky cyklamenovy sveter...inak ten budem nosiť asi stale, lebo nič iné na seba nemám 🙂)))

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu dakujem za zavolanie 🙂

@delica no na cievkovanie na.rizikovke veru nemam dobre spomienky. Cievkovali ma "cievkou"hrubou ako plynova.rura a den potom som curala krv 😠 som to hovorila p.j a tak sa zatvaril, ze no jasne, to ciekovanie.....

delica
15. apr 2013

@grelu ale ved v tvojom tyzdni je to normalne, ze to necitis stale, dokonca aj ked ho zatrasies, necitis hned - pockaj dva - tri tyzdne, to budu kopy a potom neskor ti budu nohy chodit po bruchu a bude sa vypučovať.

grelu
15. apr 2013

No baby nebudem vám tu uz prznit tému...držte sa 🙂...ja si idem odpocitavat dni k augustovkam 🙂

Inak ja som v nemocke chytila strašnú depku, ked ma prehodili na rizikové a tam vsetky baby pred pôrodom 🙂

grelu
15. apr 2013

@delica no ved trasiem tukmi a ani ho nehne...slak ma ide vtedy trafiť 🙂)

delica
15. apr 2013

@willy_wonka my sme mali s @grelu taky insidersky postreh, ze ked neposluchaš, tak ta zacievkuju. Jednoducho, ked uz nic ine, aspon do teba narvu tu hadičku.
Tá kočka, čo som s nou ležala, dostala nie moc rozumný nápad, a som jej hovorila, že nie, nerob to, lebo Ťa zacievkujú :D a šup,na druhý deň o 6 už išla na cievkovanie.

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu ja som ockom na teba pozrela,A viem ze si vyssia ako ja :D

willy_wonka
15. apr 2013

@delica ale ja som bola poslusna, ako vzdy 🙂... mozno sa hnevali na mamu a vyzurili sa na mne... navyse som kvoli tomu musela vstavat o piatej rano 😠

delica
15. apr 2013

@willy_wonka tak aj ja som asi vyššia než ty :D.
No to nikdy nevieš, čím ich nahneváš :D

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no neviem...ja mám len 165 cm 🙂...ja som si ta všimla, lebo sa mi zdalo, že tam tak bezradne chodíš 🙂...inak celkom dost bab tam bolo...ja som chodila predtým na 25 a vzdy tam sedelo kopec bab a na 26 len pár 🙂

grelu
15. apr 2013

@delica
@willy_wonka podľa mňa tam majú kvóty, koľko bab musia denne cievkovat a potom robia náhodný výber 🙂)))...ale kultivaciu z posvy mi nerobil nik 🙂

willy_wonka
15. apr 2013

@delica
@grelu tak potom som zle mrkla ockom, mam 167..alebo mam velmi zly odhad, sice sedela som... :D

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu tak ja som u p.j nezazila malo cakateliek. Minule hovoril, ze to takto nejde, ze bude brat len objednane do poradne...🙂

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no ja mám veľa kíl na sebe, tak možno vyzerám väčšia 🙂)

No väčšina lekárov si objednávať baby...uz si si ho zazmluvnovala?

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu uz by mohol aj on. Minule som dosla,rano, bab tam bolo asi 8-9, vysiel p.j ze ktora ma poradnu, obzerali sa jedna po druhej, sedeli,nikto nic, kedze som bola objednana, tak som isla, v podstate hned ako som prisla. Potom mi len mm hovoril ako sa stazovali.... :/
Na poradni toho 9.4 mi uz konecne prislubil, ze ma odrodi, a 23.4 vybavime papiere. on vie o tom, ze "budeme spolu rodit" uz od 14tt,.ale ked som nadhodila temu zazmluvnenia al poznamky typu ze nie je nevolnik, alebo, ze on nevie ci ma chce odrodit a kva kva..srandicky 🙂)

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no mňa sa rovno pýtal, či chcem aj uňho rodiť...ale to sa pýtal asi kvoli morfologickemu uzv, lebo ked som povedala že áno, tak ma hneď objednal na morfologicky k sebe

willy_wonka
15. apr 2013

@grelu presne takto to zacalo aj u nas... pred tymi testami na d.s co a robi aj ten utz sa ma spytal ci budeme spolu rodit, a ze mi utz teda bude robit on... drzi sa asi nejakych svojich osnov 🙂) uz mas aj meno pre drobca?🙂

hobit
15. apr 2013

@delica to si pis, ze sme sa vyhrievali, najvacsia vyhrievacka je detske ihrisko za auparkom, tam som dnes bola v tielku, potom pojdeme niekedy 🙂

kavaapalma
15. apr 2013

@delica to sa tesim,ze sa ti to nezhorsilo... je to super... a tie zle veci na nete necitaj,ja to nerobim... a aj ked mi niekto hovori svoje zazitky z porodu a pod. o ktore ani nestojim,tak jednym uchom dnu a druhym von a nenecham sa ovplyvnit...

@willy_wonka neboj to potiahnes dokedy treba,chlapcekom je u maminy vynikajuco...
@dulkagabulka ja si brusko hladkam furt a ziadne take,ze tvrdnutie alebo co ma od toho neodhovoria... a moj maly je uz akcny,uz sa pohybuje po celom brusku... a paradne reaguje na tata... na jeho hlas aj dotyky...
zajtra idem na poradnu,som zvedava kolko teraz vazi... ja som od poslednej poradne pred tromi tyzdnami pribrala dva kila... mozno mi tiez dokina povie,ze som viac tehotna 😀 ked na poslednej podla ult.mi povedala,ze mozno to pride aj koncom maja...

hobit
15. apr 2013

baby, uz mate papier od lekara na matersku? kedy sa to dava? viem, ze som druhorodicka, ale vobec si to nepamatam, nemala mi to uz dat? a ostatne druho a viacrodicky, aky je postup? musim ist na USVPAR zrusit rodicovsku a na socialku prihlasit novu matersku ci ako? dik

grelu
15. apr 2013

@willy_wonka no máme pár mien vybratých, ale este sme sa nerozhodli