Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hobit - ja som ho dostala pred 10 dnami a poslala na personalne, co sa tyka zdravotky, to este musim poriesit, neviem presne, ake papiere budem potrebovat, je to predsalen uz tri roky dozadu...
@silvianm tak to jsi sikovna🙂 ja jsem se vcera prochazela se psem, nez mm dosel z prace a chodila jsem jako debil, asi jsem mela nozicku zarazenou do zeber, tak me to vcelku bolelo, ale neodradilo me to od prochazeni🙂 a dala jsem si zmrzku🙂 konecne otevreli cukrarnu🙂
tak dneska vyrazim znova 😉
@delica proc vas cievkovali? pochopila jsem ze tam meli nejake pravidla, ze kdo zlobi, nebo denni limit, ale co vam bylo ze vas museli nacievkovat?
@willy_wonka
@delica
no dievcata,uz sa Vam mozem venovat. kamoska uz isla domov aj s malym..
Kristinka ty nam este nerod,ved musis pockat na mna a Tanicku...som tu nieco postrehla,ze uz mas poslickov 😒
A Tanicka ty si ako natom? vsetko zatial ok?
Nam uz pridu tie dvere,tak budeme mat zase bordel v celom byte 😠 ale aspon ked pojdem rodit uz bude doma cistucko a vsetko nachystane...
@misza1 my sme byt prerabali pred 3 rokmi ked sme ho kupili,len na dvere nam uz neostalo tak sme museli nasetrit 🙂
tak teraz uz sme to zacali riesit ked som tehu,lebo potom uz by sme to neriesili...tak ked uz bude mala na svete tak uz sa budeme iba jej venovat a nebudeme riesit prerabku 🙂
no ja nemam kam dat malej veci...do skrine sa to nezmesti,tak to tiez musim nejak vymysliet
Ahojte baby.tak dnes sme mali poradnu,vsetko v poriadku,sestricka zobrala krv a moc a popocuvali sme srdiecko 🙂 a uz som objednana aj na prietoky 29.4. a poradna uz kazde 2 tyzdne 🙂
@misza1 no to sme si len robili srandu, ze maju denné kvóty na zacievkované. Pravda je taká, ze ked sa predcasne rodí, alebo zena sa otvára, tak moze byt prícinou zápal a infekcia, pocas porodu sa moze nakazit aj nedonoseny novorodonec a aj ked bol dovtedy OK, tak moze zomrieť alebo byt nenávratne poškodený. No a preto sa vzdy snazia vylucit zápal v močovych ciest a pôrodných ciest. Takze to robia preventívne vacsinou, sem tam, ako u mna sa im potvrdilo, ze ten zapal tam je.
No a ked aj zistia v krvi ze je nejaky zapal, potrebuju vediet, ktora bakteria ho sposobuje, preto beru cievkovany moč, lebo ten nie je znečisteny inymi bakteriami, ktore sa tam mozu dostat, ked sa vycikas do poharika.
@katuska54 tak to jsem se sekla, s nejakou katkou jsem si psala ze jsou na tom stejne jako my, ze maji vsechno v 1 izbe, no mam tu ve vas devcata gulas🙂
my se chystame koupit komodu, ale jak vidim tu moji skrin, tak tam asi dam svoje veci🙂 a normalne jsem s tehu chytla ten sysli syndrom🙂 mam problem protridit veci a povyhazovat takove co opravdu nenosim a nebudu uz nosit🙂
Ranecko babule, ako sa mate? Ja som v praci, ale tak ze na pol oka, zakaz chytat robotu, len dozorovat, co robi moja nastupkyna, ze pekne... tu padnem nudou 😖 Babulko v brusku si robi rodeo, tak aspon s nim sa tu mojkam + teda surfujem po nete a vyberam tu lepsiu porodnicu, zatial sa neviem rozhodnut, budem to musiet ist obzriet osobne.
@anjelicek26 ja uz to tu mam 3 mesice🙂 sem tam se mi najde nejaka robota- kdyz je nejaky pruser, tak to musim zachranovat, ale jinak tezka nudaaaaaaaa
Ahojte 🙂 ja tak trochu mimo temy, ale neviete mi poradit nejake dobre kadernictvo v BA?
Ranko zeny 🙂)
@katuska54 serus Katka, boze chran ved ja sa ani nechystam rodit 🙂) a kamaratkin syncek je uz ok?
Co porabate ?
@willy_wonka no ahoj 🙂 vyhajana? kamoska uz vcera isla domov aj s malym...ale este pred odchodom domov nam matko skoro urobil z bytu kulnicku na drevo 😕 to je taky maly satan 😝
konecne sme po tyzdni s mm sami doma...uz som ako nejaka starka,musim mat svoj pokoj doma 🙂
na Jednotke hovoria o flaskach detskych.. mrkajteee 🙂
Baby,kto chce Epiduralku tak prednasky sa robia kazdy den do 13:30 na antolskej bez objednania. staci prist,zobrat si cislo a cakat 🙂 teraz som tam volala....
ctu si clanek o 32tt a toto me zaujalo🙂
"Výskumy ukázali, že bábätká v ôsmom mesiaci tehotenstva už dokážu mať počas spánku aj sny. Neuveriteľné! O čom asi tak snívajú naši drobčekovia?"
@misza1 tak ten moj drobec stopercentne v noci nesniva.....kedze sa len prevaluje , tancuje, kotrmelcuje.....a nespim ani ja....
ked to bude takto dalej pokracovat ...o nocnu zabavu mam co chvila postarane....

@hobit to bolo tak teplo, ze si bola v tielku? Mne manzel este zakuril, ked dnes odchadzal do BA.