icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
18. apr 2013

@delica som sa fakt pobavila, myslim ze tych starych mam je nas asi viac 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@janka_k ako vsak dobre ale ja mam 23 a nikdy by som.si nedovolila hento povedat ze v 30 je uz stara mama...to musela byt daka mrkva podla mna.

leus10
18. apr 2013

No dievčatá ked vás tak čítam tak si pripadam nieže stará mana Ale asi už prastará

willy_wonka
18. apr 2013

@delica inak, aj moj dr dost rype do prvorodiciek po 30tke,podla mna tak 32 je taka hranica, ze by to prve babatko mohlo byt na ceste,.... snad nikoho neurazim 0🙂

janka_k
18. apr 2013

@willy_wonka len nie kazdemu sa to uspesne podari ked si to aj naplanuje ze by to chcel tak stihnut, takze myslim ze pausalne sa to neda nastavovat

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka vsak ano ale si vezmi te chuderky zeny co nemozu otehotniet ze sa im to podari ltt v 40...ako je to dost rokov na prve babo ale nikto nevie ze preco ho maju tak neskoro...

janka_k
18. apr 2013

@zuzka444 ved jasne, to bola nejaka "chytracka", ale tak kazdemu to zivot inak prinesie 🙂 podla mna hlavne ze raz prinesie 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444
@janka_k to ano, mate pravdu, nie vzdy sa to zial podari ako by clovek chcel...:-/

anicka.be
18. apr 2013

@misza1 😀 😀 😀 az mne to teraz doslo, KSK!?! 😀 😎

delica
18. apr 2013

@willy_wonka nie, neurazila si ma :D ved vies ako ta mam rada 😲 😎
Ja si myslim, ze okolo tej 24-27 je naj mat prve babo, ale napr. ja som 11 rokov stravila s tym nepravym chlapom a praveho som stretla az v 29 rokoch, tak som nemala otca pre babatko 🙂.
A strasne zavisi na zene, aka je, napr. moja šuška v 18 nechápala, že by sa cez nu malo rozmožovať....hm...vtedy asi toho ešte všeobecne moc nechápala. A niektore kocky uz v tomto veku maju fakt silny materinsku tuzbu a chcu babatko. A je to normalne.
Mne sa tuzba po babatku zacala objaovat v tom 23 - 24 roku, ale az ako ked som mala 28 som si uvedomila, ze s tym muzom, co som bola, rodina je nemožná.

willy_wonka
18. apr 2013

@delica berme to z toho biologickeho hladiska,kedy to je idealne..lebo situacne je straaasne vela faktorov o ktorych.moznodiskutovat 🙂
tani, poviem ti, ze 11 rokov byt pri nespravnom nie je ziadna vyhra. Ja som vydrzala najviac rok pri nespravnom, potom prisiel mm, a po 4rokoch(aky to rekord :D) sme sa vzali :D

Dufam, ze si to nemyslela ironicky... 😠

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka ved to ze nikdy nevies.co.sa moze stat..ale tak je pravda ze no najlepsie je mat to babo do 32 ...ale tak no clovek nikdy nevie....ale my uz nase babatka cakame a je to supeeeer 😀..

zuzka444
18. apr 2013

@janka_k presne tak 😀..bo kazda zena by podla mna mala.zazit tento uzasny pocit cobje tehotenstvo...ja by to nevymenila za nic na svete...

anicka.be
18. apr 2013

@lenka1989 chcem sa opytat na tie leginy, myslis, ze mne by boli tie 40/42 (68,5kg, 168cm, 103 cm brusko), alebo stacili by 38/40? Manzel ide do Lidla, tak rozmyslam nad nimi. Dakujem 🙂

delica
18. apr 2013

@willy_wonka nemyslela. v dobrom som to myslela.
no to je tak, ze biologiu neoklames, neboj sa, neni mi vsetko jedno, ked si vezmem, ze druhe chceme co najskor do 2-3 rokov, to budem 35-36 rokov a uz mi budu robit aj amniocentezu....
No po 30 to ide rychlo vsetko, aj vo vztahu, my budeme mať Riška k našmu 4.vyrociu.

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444 presne tak.. nech len vsetko dobre dopadne a tie ukopane ustikutane drobce mame pri sebe 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@anicka.be ja si myslim ze aj te mensie ti budu xi ja mam 91 kg obvod.bruska okolo 115 cm 😀 a idem.si brat 40/42...bo mne su te 44/46 moc velke.neviem.vyskusaj daju sa vymenit ;).

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka heh to ano len ked sa narodia nemusia matvtak.casto.stikavky 🙂..bo mi malej.bude luto..aj teraz mi jej je luto ked tam.chuda tak nadskakuje heh

janka_k
18. apr 2013

baby trochu dost mimo temy ale posielam vam ochutnavku z nasej sobotnej svadby, vsetko som robila ja a moja sestra, ja hlavnu dvojposchodovu + jednu mensiu a cukrove pivonky a moja sestra uzasne cupcakes a zvysne torticky

willy_wonka
18. apr 2013

@delica a to je povinne od urciteho veku?
Teraz mi napadlo,bze bio je bio,.ale pozri, ja 3/4 tehotenstva lezim a mam obavu, ze to ani pri dalsom nebude inac..
To ste si dobry darecek dali, my to mame skoro k prvemu vyrociu svadby tej v kostole :D

janka_k
18. apr 2013

a este sa musim pochvalit, od vcera mam doma BRIO GO, strazne sa z neho tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anicka.be
18. apr 2013

@zuzka444 no aj mne sa zda, lebo @lenka1989 pisala svoju vahu a podla toho som usudila, ze aj 38/40 budu ok. Manzel je tam za 10 min, dufam, ze este daco bude kedze vsetky junovky uz vykupili hned od rano vsetko 😀 A co este maju? Tie leginy su dlhe, ci 3/4? a ake farby? Myslim, ze ste tu spominali ciernu a sivu.

janka_k
18. apr 2013

@willy_wonka od 35 sa na to chodi, ale tak donutit ta asi nemozu

zuzka444
18. apr 2013

@janka_k jeeeej jaka sikovna si 🙂..mnam asi ti dam moju adresu a mohla by si mi poslat ochutnavku 😀

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 tak neviem ako by to vyzeralo ale dala by si ju do travy a nebolo by ju vidno 😀 😀 to kolecko take ako maju skrecky ? jooj tak to by sa nadrela tak dookola krutit sa 😀 tak to tie veci budem aj ja potrebovat este po porode ale co vies mozno nam tak spadnu bruska jedna radost 😉

janka_k
18. apr 2013

@zuzka444 no uz ani ja nemam, vsetko hned zmizlo, tak si tu robim chute uz iba fotkami 🙂

lenka1989
18. apr 2013

@willy_wonka no vidis a uz nemame do porodu daleko tak snad sa velmi nenalejeme 😀 😀

willy_wonka
18. apr 2013

@janka_k wau, krasne... ty si bola nevesta?🙂

zuzka444
18. apr 2013

@anicka.be su dost elasticke takze sa nemusis bat 🙂...a hovorim daju sa vymenit ja si tiez idem.zajtra menit bo som si vzala te najvacsie a su mi velke..no su dlhe ale mohli dat 3/4...su este tehu tielka podprdy na kojenie teplaky a rifle 😀..

janka_k
18. apr 2013

@willy_wonka ano ano aj nevesta som bola, aj dekoraterka, aj cukrarka, proste vsetko co sa da na mini svadbe 🙂 🙂 🙂

lenka1989
18. apr 2013

@anicka.be joj moja neviem 36/38 sa mi zdali take male ale zase podla vysky si aj nizka tak by ti mozno boli aj dobre, nech manzel otvori a popozera ja som si tiez rozbalila pomerala 😉