Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
No dievčatá ked vás tak čítam tak si pripadam nieže stará mana Ale asi už prastará
@delica inak, aj moj dr dost rype do prvorodiciek po 30tke,podla mna tak 32 je taka hranica, ze by to prve babatko mohlo byt na ceste,.... snad nikoho neurazim 0🙂
@willy_wonka len nie kazdemu sa to uspesne podari ked si to aj naplanuje ze by to chcel tak stihnut, takze myslim ze pausalne sa to neda nastavovat
@willy_wonka vsak ano ale si vezmi te chuderky zeny co nemozu otehotniet ze sa im to podari ltt v 40...ako je to dost rokov na prve babo ale nikto nevie ze preco ho maju tak neskoro...
@willy_wonka nie, neurazila si ma :D ved vies ako ta mam rada 😲 😎
Ja si myslim, ze okolo tej 24-27 je naj mat prve babo, ale napr. ja som 11 rokov stravila s tym nepravym chlapom a praveho som stretla az v 29 rokoch, tak som nemala otca pre babatko 🙂.
A strasne zavisi na zene, aka je, napr. moja šuška v 18 nechápala, že by sa cez nu malo rozmožovať....hm...vtedy asi toho ešte všeobecne moc nechápala. A niektore kocky uz v tomto veku maju fakt silny materinsku tuzbu a chcu babatko. A je to normalne.
Mne sa tuzba po babatku zacala objaovat v tom 23 - 24 roku, ale az ako ked som mala 28 som si uvedomila, ze s tym muzom, co som bola, rodina je nemožná.
@delica berme to z toho biologickeho hladiska,kedy to je idealne..lebo situacne je straaasne vela faktorov o ktorych.moznodiskutovat 🙂
tani, poviem ti, ze 11 rokov byt pri nespravnom nie je ziadna vyhra. Ja som vydrzala najviac rok pri nespravnom, potom prisiel mm, a po 4rokoch(aky to rekord :D) sme sa vzali :D
Dufam, ze si to nemyslela ironicky... 😠
@willy_wonka ved to ze nikdy nevies.co.sa moze stat..ale tak je pravda ze no najlepsie je mat to babo do 32 ...ale tak no clovek nikdy nevie....ale my uz nase babatka cakame a je to supeeeer 😀..
@willy_wonka nemyslela. v dobrom som to myslela.
no to je tak, ze biologiu neoklames, neboj sa, neni mi vsetko jedno, ked si vezmem, ze druhe chceme co najskor do 2-3 rokov, to budem 35-36 rokov a uz mi budu robit aj amniocentezu....
No po 30 to ide rychlo vsetko, aj vo vztahu, my budeme mať Riška k našmu 4.vyrociu.
@zuzka444 presne tak.. nech len vsetko dobre dopadne a tie ukopane ustikutane drobce mame pri sebe 🙂
@willy_wonka heh to ano len ked sa narodia nemusia matvtak.casto.stikavky 🙂..bo mi malej.bude luto..aj teraz mi jej je luto ked tam.chuda tak nadskakuje heh
@delica a to je povinne od urciteho veku?
Teraz mi napadlo,bze bio je bio,.ale pozri, ja 3/4 tehotenstva lezim a mam obavu, ze to ani pri dalsom nebude inac..
To ste si dobry darecek dali, my to mame skoro k prvemu vyrociu svadby tej v kostole :D
a este sa musim pochvalit, od vcera mam doma BRIO GO, strazne sa z neho tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzka444 no aj mne sa zda, lebo @lenka1989 pisala svoju vahu a podla toho som usudila, ze aj 38/40 budu ok. Manzel je tam za 10 min, dufam, ze este daco bude kedze vsetky junovky uz vykupili hned od rano vsetko 😀 A co este maju? Tie leginy su dlhe, ci 3/4? a ake farby? Myslim, ze ste tu spominali ciernu a sivu.
@willy_wonka od 35 sa na to chodi, ale tak donutit ta asi nemozu
@zuzka444 tak neviem ako by to vyzeralo ale dala by si ju do travy a nebolo by ju vidno 😀 😀 to kolecko take ako maju skrecky ? jooj tak to by sa nadrela tak dookola krutit sa 😀 tak to tie veci budem aj ja potrebovat este po porode ale co vies mozno nam tak spadnu bruska jedna radost 😉
@willy_wonka no vidis a uz nemame do porodu daleko tak snad sa velmi nenalejeme 😀 😀
@janka_k wau, krasne... ty si bola nevesta?🙂
@willy_wonka ano ano aj nevesta som bola, aj dekoraterka, aj cukrarka, proste vsetko co sa da na mini svadbe 🙂 🙂 🙂

@delica som sa fakt pobavila, myslim ze tych starych mam je nas asi viac 🙂