Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 no super, som vyhodne nakupila :D teda, tiez mas tie premium care?
@willy_wonka hej presne tie 🙂 tak si teda fasa nakupila 🙂 ja som tiez len tak nahodou bola v carefure a mali akciu,tak som kupila a dostala som k tomu 2 baliky jednorazovych podbradnickov 🙂
@katuska54 a to som si myslela, ze ako duper nakupim, ved na nete to je lacnejsie...hovno,hovno,zlata rybka :D
@willy_wonka ja som chcela ist plienky kupovat do AT,ale setra mi vravela,ze 1 pampersy tam vobec nedavaju do akcie a uz to maju tam inak balene...uz maju balene max po 35 ks v baleni...ale uz 2 byvaju v akcii,tak uz ostatne budeme chodit tam kupovat
@katuska54 aj ja som chcela, som citala, ze v AT maju z nemecka, u nas su zevraj z PL, tie co som objednala maju pisany dovoz nemecko(to bude asi ta cena navyse :D)
@willy_wonka jj, v AT su z nemecka a zevraj aj kvalita je lepsia...aj ja mam z nemecka 🙂 to som este v obchode hladala odkial su. keby boli z PL tak ich nekupim.
@katuska54 a mas aj drogeriu nakupenu(aku,znacky 🙂 ) ,mne doslo, ze absolutne nic,okrem sudocreamu, nemam... :-/
@willy_wonka mydlo este nemam,olej mam J&J,sudocrem,kalciovu mast. a pre mna mam 1bal.vlozky samu a 1bal.bella a jednorazove nohavicky
@katuska54
@willy_wonka
aj nasi znami chodia do At nakupovat snad vsetko pre maleho od mlieka, cez vyzivky, ovocie, zeleninu, kozmetiku.....ze vela usetria
solosnice,tani :D.preklepy
@willy_wonka hehe, ty si vedela, ze su dve dubnice?
@delica no, ano :D teda, po rozume mi nechodi kolko dubnic tu mame, ale po nazve viem, ze nieco take je :D
Baby ja som si kupila v lidli tie tehotenske biele rifle 44ku a su mi male. Ak ste niekto kupili tie rifle, bola vam vasa velkost dobra? Lebo teraz neviem ci som ja tak velmo pribrala, alebo co. Dufam, ze mi vratia peniaze aj ked to mam kupovane vo zvolene a vratit chcem v bb.
@willy_wonka vanicku mam pozicanu od sesternici...ruzovu 😀
@willy_wonka
@delica jsem rada ze jsem vam zadala tema na premysleni🙂. ale kdyz vas to potesi ja jdem z toho mela gulas ikdyz jsem tu zacala jezdit🙂 oni tu radi rikaji stara a niva dubnica a koho by napadlo ze dubnica nad vahom je ta stara?🙂
ape jinak kdyby jste chtely,dojedte a udelam vam i prohlidku🙂 novou projdeme za pul hodky a muzeme jet do dca;)
@willy_wonka
@misza1
@delica dievcatka ja Vas opustam...idem kukat to vino...normalne som dotoho zazrata ako nejaka dochodkyna 😀
urobim si ovocny salat a budem cumet.
a vy sa pekne ucte zemepis 😀 opraste globusy 😝
Dnes to mam za: "Coze je to 50-tka..."! 😀
@willy_wonka a este nieco pre Teba, od nas zo Zahoria 😉 To sesterka teraz niekde odfotila.
Moje dieta je uz teraz odchovane na sunare, uz chapem ako prichadzaju tie kila 🙂
ahojte kočky,krásny večer! 😉 Ale nám to odsýpa,že?
@willy_wonka mozno nejaka neskora bude kvitnut aj v maji 🙂
@janicka11 no odsypa to, kazdu chvilu nás to čaká :D

@willy_wonka 78ks 🙂 a mam este nejake co som dostala od sestry plienkovu tortu k narodkam 🙂