Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
bola som v Lidli a kupila som si leginy 🙂 ked ste tam vsetky boli vcera a tak ste to ospevovali tak som neodolala 🙂
inak u nas mali vsetko a vo vstekych velkostiach 😀 tu je asi malo tehuliek 😕
@misza1 ano nakoniec len brada a trocha asi bude modrina na čele od prilbi a to ju ešte pred odchodom kamarátka spracovávala že načo sú jej chrániče no dúfam,že sa aspon poučila a bude ich poctivo nosiť aj na dalej.Len ja som ostala taká vyplašená ,že mám strach ju pustit dnes aj na gymnastikuviem že kto nešportuje tomu sa nič nestane ale teraz sa budem ešte viac o nu báť a o tú malú v brušku duplom
@leus10 no ja kdyz to vezmu podle sebe, tak chudak Oskar, do 12 jsem nemela krom modrin nic, ale pak to zacalo, zlomeny prst na ruce(basketball), pak na noze(fotbal), zapesti(hokejbal), kotnik(hazena), rozbita brada+ zlomena celist a 4 stichy(jizda na kole).... no kolem 20 jsem to uz vzdala a prestala jsem nejak aktivne sportovat, od te doby klop klop klop jen 1x nalomeny prst na ruce kdyz jsem se zdrbala na schodech a tusim to je vse, nevzpominam si ted na dalsi🙂
ale na chirurgii v Tesine mi uz tykali😀
@delica naša včera po tej našej príhode tiež riadne vyvádzala vytŕčala chrbátik až som mala tak smiešne brucho na krivo a predtým ako vravíš aj ty bolesť v podbrušku ako pri m,v krížoch a vystrelovalo to do bedrových klbov nakoniec som si dala magnézko radšej aj ked už pár dni si ho nedávam a prešlo v noci som spala celkom ok aj teraz je dobre tak asi to bolo len zo šoku alebo ten poslíček
@misza1 no športovkina riadna si bola ja som práveže drevo maximálne a ešte aj dosť pri sebe tak ma doteray tešilo,že malá neni taká ako ja začala v škôlke tancom,potom v prvej triede chodila na pohybové hry,čo bolo priamo v škole a nemuseli sme riešiť ako sa tam dostane ale to boli prevažne loptové hry a to má asi po mne schovávala sa pred učitelkou aby tam nemusela ísť potom začala v zime korčulovanie platili sme jej trénerku celkom jej to išlo a ked klzisko skončilo začala chodiťk tej istej trénerke na gymnastiku a tej sa drží tento rok sme klzisko vynechali kôli mne kedže som pn tak s nou muž začal lyžovať a yatial žiadny vážny úraz no dúfam že to takto pôjde aj dalej
Aká som už dementná? Som si dala do hodiny dva razy antibiotika.......normalne prve som si dala na budik a nieco som si robila do prace, dvihla som sa a dala som si zas atb, vratila sa ako namesacna naspat a potom utekam sa kuknut, co som si to dala. No uz som volala kamoske lekarnicke, najlepsej kamoske intertnistke, tie ma upokojili, ze aj sa dava vacsia davka toho atb co mam, ze mam si dat dalsie neskor. Ach joooooo
@katuska54 jo prazdniny, to mi pripomelo roztristeny loket, na tabore jsme natajnasa fajcili a jsem spadla z pudy to jsem mela obrovskou sadru od ramene po prsty 4 mesice, fuj ja to smrdelo, cele leto zabite.
@delica ja jsem byla za kazdy sport🙂 a z demence si nic nedelej, ja jsem se v noci vybrala na wc, pak jsem sla spat, akorad jsem se spletla nesla jsem spat do "nove" loznice ale do puvodni🙂 jsem se lekla ze proc nam tam vysi vyprane pradlo😀
Dobre ranko :D
@misza1 ty vyzeras naozaj mlado, kolko mas vlastne rokov?🙂
@willy_wonka 28 😀
@misza1 no, to teda nevyzeras na 28 :D
@willy_wonka to umi tak krasne potesit🙂
@willy_wonka
@misza1
vidíš, hovorila som to :D.
@delica tani, i bistu... dobra fotka... 🙂 idem sa asi aj ja pohrabat v pc :D
@willy_wonka nerozebiras pc na soucastky, ze?🙂

@misza1 no tak budete mat prekvapko, ked je u vas vsetko mozne 🙂 mozno sa stretnu tie dominantne geny, co mate s muzom a bude blondacik alebo sa stretnu geny, co si nesiete po vasich mamach a bude tmavy.
ja to vidim u nas na tmave dieta, keby sme mali blondaka tak .... no bolo by to prinajmensom zvlastne....i ked ja som bola najprv plesata, potom rysava, potom plesata a ostala som cernovlasa