icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
22. apr 2013

strasne ma pali zaha 😠 je to uz fakt moc neprijemne...ani cola ani mlieko nepomaha 😢

anjelicek26
22. apr 2013

@katuska54 - mandlove mlieko alebo mandle by mali pomoct, poskusaj.

misza1
22. apr 2013

@katuska54 a nebo zkus vodu s citronem, to pomaha me🙂

willy_wonka
22. apr 2013

@katuska54 mna tiez pali zaha, pomaha mi(ako tak) soda bikarbona a mandle... skusala som aj.citronovu vodu, ale z toho ma uplne rozdrapilo,tak som skoncila nad misou. Treba skusat, nieco snad zaberie...a este mam hlavu vyssie podlozenu

silsil
22. apr 2013

@katuska54 ja mam kupene tak pastilky renie.. su super.. a zaberaju hned :p

willy_wonka
22. apr 2013

@katuska54 jaj, katka, skusala si svoj kocik.napchat do vytahu ?🙂 naozaj sa zmesti?🙂

katuska54
22. apr 2013

@anjelicek26 ja mandle nelubim a nema ich ani doma ☹ ale vdaka za radu..ked uz bude fakt na umretie tak zbehnem kupit.
@misza1 uz aj to skusam ale zatial nepomaha...dnes som si dala ryzovy nakyp a z toho mi je tak blbo 😠 asi mi nerobi dobre sladke 😕

katuska54
22. apr 2013

@willy_wonka este som neskusala? preco? tebe sa nezmesti?

anjelicek26
22. apr 2013

Inak babule my mame kocik tiez od vikendu doma, taka som happy 😵

katuska54
22. apr 2013

@silsil tak mna zaha pali raz zacas,ale dnes je to neznesitelne ☹

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka kolik jsi si dala toho citronu?🙂 ja si davam 1 do 1,7litra...
ale je fakt ze kazdemu neco jineho zabira a nekomu vubec nic...
@katuska54 aji me to zacne po sladkem, ale ani tak me to neodradi si dat... 😅

willy_wonka
22. apr 2013

@katuska54 este by ti mohol polstyren pomoct na tu zahu...alebo eskimo?: D
Neskusala som, ale.myslim, ze sa nezmesti, pri tom jane je relativne maly kocik...tak odskusaj 🙂 ja uz mam z toho depku ako budem chodit vencit , asi fakt necham kocik u maminy, ona byva oproti a maju aj velky vytah a maleho prenesiem vo vajicku :D no este sa nad tym zamyslim aj s mm 🙂

willy_wonka
22. apr 2013

@misza1 asi polovicku do takeho shakeroveho pohara, neviem aky to je objem 🙂 ale to som plakala ako mi vsetko vybehlo von ☹

anjelicek26
22. apr 2013

@willy_wonka - len vajicko je tazke + pridaj do toho dieta, co bude v pol roku mat aj 8 kilo a ruky ti odijdu 😖 Skor priviazat do satky a tak odniest do kocika 🙂

katuska54
22. apr 2013

@willy_wonka idem asi skusit narvat ten kocik do vytahu. susedov nemame doma,tak nebudu na mna kukat ked pojdem do vytahu s prazdnym kocikom 😀
sused si nasiel asi milenku 😝 tak sa pomaly stahuju.

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka tak to je mi lito... hold samko nema rad kysele🙂 ale se mu divim, takova citronada na plazi... 😀

k tomu kociku, nemate dole nejakou kocikaren? my sice ne🙂, mame velky vytah ale kamaradka co bydli v 5 patre a nemaji vytah si nechava kocar ve sklepe a hore jde jen s taskou-jako vanicka v kociku a dalsi si nechava kocar v garazi, tu maji dole vedne vchodu a jde do 2 patra taky s tou taskou...

misza1
22. apr 2013

@katuska54 zavidim takove sousedy, my mame 4 byty na patre, 2 sousedi jsou eno nuno a ti 3:( no neni nam treba ani kameru pred vchod, nikdo nas nema sanci vykrast, porad slidi poslouchaji za dvermi a podobne.

katuska54
22. apr 2013

@misza1 no my kocikaren nemame a keby som nechala kocar niekde v pivnici,tak neviem co by som v nom nasla..ako mame cisty vchod a na cip,ale nikdy nemozem vediet ci sa tam nenajde nejaka miska hryzka alebo nieco ine 😒
@willy_wonka a kocik sa v pohode zmesti 🙂 ani rukoved som nemusela davat dole 😀 takze klidecek...aj tebe sa zmesti 😉

katuska54
22. apr 2013

@misza1 ja sa nemozem stazovat...su o kusok starsi od nas ale bez deti. ale asi to sused prehnal,ked kazdy si odnasa veci zvlast...je mi to take divne 😒 aspon im kvety polievam co maju pri dverach,lebo minule boli take skapate..mi ich prislo luto.

misza1
22. apr 2013

@katuska54 no ja diky tem sousedum se taky nebudu bat nechat kocar na chodbe🙂 mame doma uzkou chodbu a tak to pres den budu nechavat venku a na noc to dame dovnitr.

misza1
22. apr 2013

@katuska54 my 3 byty spolu vychazime paradne, 1 jsou stejne stari jako my, navstevujeme se, delame spolecne party a pod. druzi jsou starsi, maji syny asi v mojem veku, ale kdyz se potkame, pokecame, kdyz mi nahodou neco chybi k vareni ta, vim ze tam muzu tuknout a pujcit si ale ti posledni... no stari jsou, maji 1 dceru co dela nekde na urade a syna co je zaostaly, takze ona s nim byla porad doma, pila krev uz i moji svokre (my jsme koupili od ni byt) a ted pokracuje. jednou jsem se s mm bavila v kuchyni a presla jsem ze pujdu ven, ona to asi neslysela, tak kdyz jsem otevrela tak mi tetuska vpadla do naruce... od te doby co mame psa, tak vime presne kdy tam je🙂

delica
22. apr 2013

baby, my mame ten miestny rozhlas, akoze ampliony po dedine a tam hlasia, ze ako lekari neordinuju a co dosli predavat :D a teraz hlásia, ze sa stratil jašter, ma na choste červenu stužku a ostne po bokoch :D
omg, ja len dufam, ze mi tu nejaky tyranosaurus rex nekukne cez terasu dovnutra 😀 😀 😀

misza1
22. apr 2013

@delica ze rozhlas na dedine, my to mame i ve meste😀
to je neci mazlicek, ze ma cervenou stuzku? 😀 az mi vyhrkly slzy do oci😀

katuska54
22. apr 2013

jupiiii, zacina zaberat citronova voda 😀 dala som viac citronu ako vody,takze mam prdelku stiahnutu ale pomaha mi to 😀

katuska54
22. apr 2013

@misza1
@delica alebo ked ma maslicku tak niekomu utiekol darcek 😕

misza1
22. apr 2013

@katuska54 ja uz ji piju preventivne a fakt me dlouho nepalila zaha🙂
ale jsem rada ze aspon nekomu zabira, kdyz @willi_wonka to vygrcala

misza1
22. apr 2013

@delica no ja jsem mrtva, jesteze sedim tak fajn, ze kdyz se otocim, neni mi videt do tvare, porad se uchechtavam na predstave, jak lezis na gauci a najednou kuk jester za dvermi😀

katuska54
22. apr 2013

@misza1 my kupujeme tu vodu Jana citron limetka..ta mi chuti a tiez ma zaha nepalila. ale dnes je to otras.. asi koli tomu,ze som bola u dr. a potom som sa hladna nahltala toho nakypu. ale uz je fajn.

delica
22. apr 2013

@misza1 no chudak jaster, teraz blúdi záhorím :D
ja som taky asocial, byvam tu 4 roky, poznam len jednych susedov odvedla,ale nic take, ze navstevy a tak,
manzel sa viac so susedom bavi, take chlapske veci riesia a ja ani neviem, ako vyzera ich druha dcerka, co sa narodila v lete, ako sme sa nastahovali.
No a suseda caka tretie babo v auguste, tak sa stretavame na poradni u zenskej a v nemocnici sme sa stretli :D.
Inak musim povedat, ze tusim sme si za posledne roky ani novych znamych nenasli a okruh znamych, co sa s nimi stretavame pravidelne je stale uzsi ... ktovie ako to bude s dietatom

delica
22. apr 2013

@misza1 aj mne to zabera, dokonca mi to chuti 🙂
inak mne sa raz stratila Vločka - bišon, tak som hned volala na urad, hned to vyhlasili a do hodiny mi uz aj volali, ze kde je. Som tam došla, Vločka ostrihana na potkana a okúpaná!!!! Podla mna aj toho jaštera uz niekto rieši