icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
22. apr 2013

@delica to se zmeni, je fakt ze ja jsem opak asociala, a tim ze jsem sem prisla za mm a znala jsem jen jeho, tak jsem si tu vybudovala okruh znamych🙂 pak kdyz jsem si porodili psa, tak to uz bylo o jinem, kdyz jsem ji vencila, kazdy se pristavil, pokecal a znam lidi jen podle jmen jejich psu🙂 s kocarkem si zas udelam dalsi skupinku lidi🙂

misza1
22. apr 2013

@delica to uz si Vlocku chtel nekdo nechat? no me nekdo Bellu ostrihat na potkana, tak to oplacu, my ji nechavame strihat nuzkami na cca 2cm chlupy, takovy ledni medvidek🙂
jestera si asi nedovoli ostrihat🙂

misza1
22. apr 2013

no nic, jdu domu, vsak jsem se tu nejak zapomela 😀

katuska54
22. apr 2013

@delica aj my sme mali raz problem s nasim hafanom. mali sme vlcieho spica- fenku.. ked mala cca pol roka nam ju ukradli cigani a zafarbili nam ju total nacierno. asi preto aby zapadla medzi nich. to bolo cez letne prazdniny a povonku chodili mestky policajti,tak sme to nahlasili a oni nam ju nasli do par minut 🙂 lebo deti vonku hadzali petardy a ich sa policajti pytali ci nevideli psika a hned ich nasmerovali k tym ciganom...a odmena pre detska bola,ze im vratili petardy a mohli ich trieskat.

delica
22. apr 2013

@katuska54
@misza1
a potom ste ju aj odfarbili?
nie, ten ujo si ju nechcel nechat, ved aj volal, ze ju nasiel. Ale on bol taky nejaky cudzinec, tak som nechapala, preco ju strihal, ze chcel vidiet, ci ju nezrazilo auto alebo nieco...

willy_wonka
22. apr 2013

@katuska54 no parada, tak dufam, ze aj mne sa zmesti 🙂

@misza1 kocikaren som tu nevidela, len pivnice ale.tam su asi potkany,kedze je na dverach upozornenie o cervenych granulkach na zemi ;) katka byva v takom istom dome, tak snad,ked sa zmestil jej, zmesti sa aj mne 🙂

katuska54
22. apr 2013

@delica museli sme ju kazdy den kupat,aby sa ta farba zmyla 🙂 a odvtedy ked videla tmavsich spoluobcanov,tak vrcala a chcela ich zozrat..

katuska54
22. apr 2013

@willy_wonka uz som si nasla pediatricku...este k nej musim zbehnut ci ma zoberie.

zuzka444
22. apr 2013

@anjelicek26 ja vjem.ze su nepresne ale iba par gramov hore dole...heh...no.vsak.uvidime

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 aaale co sa bojis xi obujes sa uvidis 😉..no.ja nemam clenky opuchnute dnes mibich aj doky kukal takze pohoda nic nehovoril..mam max opuchle prsty ale to len rano cez den nie..take pohodicka 😉..

willy_wonka
22. apr 2013

@katuska54 kde si nakoniec nasla?🙂

katuska54
22. apr 2013

@willy_wonka na strecnianskej..stretla som sesternicu v bille,ze ide s detmi k dr. tak som opytala ku komu chodi.. to je jej spoluziacka tak ju pozna velmi dobre..aspon viem,ze nieje moc stara 🙂

kavaapalma
22. apr 2013

je nieco take ako zmizik na vecne pero?

anjelicek26
22. apr 2013

@zuzka444 - mne tipovali malej 3500g (preto mala ist von cisarskym) a nakoniec sa narodilo spontanne 2920g zabiatko 😉 Trosku dost nepresny odhad 🙂

delica
22. apr 2013

@kavaapalma asi len zatieratko alebo este bola taka guma

delica
22. apr 2013

@anjelicek26 600g zo skoro 3kg, ved to je okolo 20%, fu dost velky rozdeil

anjelicek26
22. apr 2013

@delica - jj je to veliky rozdiel. Tak sa na to nespolieham, u väcsiny kamosiek boli uplne mimo, u jednych smerom nahor, u inych nadol xixi Ja ocakavam max. 3 kilove bambino 😀

kavaapalma
22. apr 2013

@delica dnes mam daku maniu s perami,bol tu na vikend stryko z Prahy a doniesol blikajuce pera,to pre moje krsna,ten ale bude mat obrovitansku radost... pero ho ani tak nezaujima ako ta blikacia gula na konci... 😀
dnes som citala prispevok jednej maminky,ze pozehlila cca 75ks bodyniek a 88ks dupaciek... ze nemam slov,podla mna je toho mooooooooooooooc vela... ale sak nevadiiiiiiiii...

delica
22. apr 2013

@anicka.be Anička, davala si tu take krásne perinky, som to pozerala vtedy len cez telefon. kde si take krasne zohnala?

delica
22. apr 2013

@kavaapalma tak to ja sa vobec nechytam na take mnozstvo, ja mam ledva naplnenu taku minikomodu.

anjelicek26
22. apr 2013

@kavaapalma - aj my toho mame hodne, ale tolko 😕 😕 😕 No ale ked podedila po 3-4 clenoch rodiny, tak sa nedivim, ze tolko 😀

kavaapalma
22. apr 2013

@delica ja taky tak 😅 mamina mi dala decku,co este pouzivala jak sme boli babatka... krasna oranzova,hebka,so strapcami a hlavne kvalitna........

kavaapalma
22. apr 2013

@anjelicek26 sak hej som jej tam aj pisala,ci ma vsetko v jednej velkosti , ci uz kupene do roka... ale tak ako nemala by som nervy tolkoto zehlenia... ma moj obdiv...lebo ja zehlenie nemusim,mam nato figel,ze vyvesim pekne rovno a potom uz len skladam a rovno sup do skrine... samozrejme na drobca vsetko zehlit...

anjelicek26
22. apr 2013

@kavaapalma - ja rovnako vesiam slusacky a nezehlim... ani drobcom som nikdy nezehlila, nepochopila som totiz, na co to ako ma byt dobre 🤐 Latkovky v pracke neperieme, raz do mesiaca ju komplet cistime - octom a na 90 stupnov dlhy program, co by malo byt s pradlom? Vobec nic.. zbytocna robota.. rovnako ako prevaranie vody, sterilizovanie cumlov, dezinfekcia dlazky a podobne 🤐 🙄 😅

delica
22. apr 2013

@kavaapalma tak neikto ma zehlenie ako relax; my mame kamošku, co pravidelne v nedelu vecer zehli pre celu rodinu - aj rodicov a brata, byvaju v jednom dvore a o tu radost by ju asi nikto nepripravil :D
Mne zehlenie nevadi, ale zas sa ani z neho netesim.
Inak som si uvedomila, ako tie elektrispotrebice nam ulahcuju pracu - ja si bez pracky, umyvacky neviem ani predstavit, ze by som bola.

anicka.be
22. apr 2013

@delica objednala som si ich na mieru od "tiramiska"

hobit
22. apr 2013

@katuska54 aj my mame pediatricku na Strecnianskej, koho si si vybrala?

anicka.be
23. apr 2013

Dobre rano kocky!
Dnes vynimocne prva 😀 a to len preto, ze idem do poradne, tak potom dam info 🙂

misza1
23. apr 2013

@anicka.be dobre rano🙂
at ti dopadne dobre poradna 😉

misza1
23. apr 2013

@anicka.be kolik vysla ta zavinovacka? 😵