Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
no nic, jdu domu, vsak jsem se tu nejak zapomela 😀
@delica aj my sme mali raz problem s nasim hafanom. mali sme vlcieho spica- fenku.. ked mala cca pol roka nam ju ukradli cigani a zafarbili nam ju total nacierno. asi preto aby zapadla medzi nich. to bolo cez letne prazdniny a povonku chodili mestky policajti,tak sme to nahlasili a oni nam ju nasli do par minut 🙂 lebo deti vonku hadzali petardy a ich sa policajti pytali ci nevideli psika a hned ich nasmerovali k tym ciganom...a odmena pre detska bola,ze im vratili petardy a mohli ich trieskat.
@willy_wonka uz som si nasla pediatricku...este k nej musim zbehnut ci ma zoberie.
@anjelicek26 ja vjem.ze su nepresne ale iba par gramov hore dole...heh...no.vsak.uvidime
@katuska54 kde si nakoniec nasla?🙂
@willy_wonka na strecnianskej..stretla som sesternicu v bille,ze ide s detmi k dr. tak som opytala ku komu chodi.. to je jej spoluziacka tak ju pozna velmi dobre..aspon viem,ze nieje moc stara 🙂
je nieco take ako zmizik na vecne pero?
@zuzka444 - mne tipovali malej 3500g (preto mala ist von cisarskym) a nakoniec sa narodilo spontanne 2920g zabiatko 😉 Trosku dost nepresny odhad 🙂
@kavaapalma asi len zatieratko alebo este bola taka guma
@anjelicek26 600g zo skoro 3kg, ved to je okolo 20%, fu dost velky rozdeil
@delica - jj je to veliky rozdiel. Tak sa na to nespolieham, u väcsiny kamosiek boli uplne mimo, u jednych smerom nahor, u inych nadol xixi Ja ocakavam max. 3 kilove bambino 😀
@delica dnes mam daku maniu s perami,bol tu na vikend stryko z Prahy a doniesol blikajuce pera,to pre moje krsna,ten ale bude mat obrovitansku radost... pero ho ani tak nezaujima ako ta blikacia gula na konci... 😀
dnes som citala prispevok jednej maminky,ze pozehlila cca 75ks bodyniek a 88ks dupaciek... ze nemam slov,podla mna je toho mooooooooooooooc vela... ale sak nevadiiiiiiiii...
@kavaapalma tak to ja sa vobec nechytam na take mnozstvo, ja mam ledva naplnenu taku minikomodu.
@kavaapalma - aj my toho mame hodne, ale tolko 😕 😕 😕 No ale ked podedila po 3-4 clenoch rodiny, tak sa nedivim, ze tolko 😀
@delica ja taky tak 😅 mamina mi dala decku,co este pouzivala jak sme boli babatka... krasna oranzova,hebka,so strapcami a hlavne kvalitna........
@anjelicek26 sak hej som jej tam aj pisala,ci ma vsetko v jednej velkosti , ci uz kupene do roka... ale tak ako nemala by som nervy tolkoto zehlenia... ma moj obdiv...lebo ja zehlenie nemusim,mam nato figel,ze vyvesim pekne rovno a potom uz len skladam a rovno sup do skrine... samozrejme na drobca vsetko zehlit...
@kavaapalma - ja rovnako vesiam slusacky a nezehlim... ani drobcom som nikdy nezehlila, nepochopila som totiz, na co to ako ma byt dobre 🤐 Latkovky v pracke neperieme, raz do mesiaca ju komplet cistime - octom a na 90 stupnov dlhy program, co by malo byt s pradlom? Vobec nic.. zbytocna robota.. rovnako ako prevaranie vody, sterilizovanie cumlov, dezinfekcia dlazky a podobne 🤐 🙄 😅
@kavaapalma tak neikto ma zehlenie ako relax; my mame kamošku, co pravidelne v nedelu vecer zehli pre celu rodinu - aj rodicov a brata, byvaju v jednom dvore a o tu radost by ju asi nikto nepripravil :D
Mne zehlenie nevadi, ale zas sa ani z neho netesim.
Inak som si uvedomila, ako tie elektrispotrebice nam ulahcuju pracu - ja si bez pracky, umyvacky neviem ani predstavit, ze by som bola.
Dobre rano kocky!
Dnes vynimocne prva 😀 a to len preto, ze idem do poradne, tak potom dam info 🙂

@delica to se zmeni, je fakt ze ja jsem opak asociala, a tim ze jsem sem prisla za mm a znala jsem jen jeho, tak jsem si tu vybudovala okruh znamych🙂 pak kdyz jsem si porodili psa, tak to uz bylo o jinem, kdyz jsem ji vencila, kazdy se pristavil, pokecal a znam lidi jen podle jmen jejich psu🙂 s kocarkem si zas udelam dalsi skupinku lidi🙂