Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Dobre rano, Part ll.
nejaka som roztrasena, tento dodatocny spanok mi nerobi dobre....
@delica ja som niekde pocula, ze na antolskej moc netrvaju na tych pasoch... 🙂 co mi naozaj vyhovuje 🙂
Ahojte babulky, musím sa pochváliť, tak od včera som konečne na materskeééééj 😀 ......sa vytešujem, pomaličky periem a žehlím vecičky pre drobčeka....už aby sme to mali všetko úspešne za sebou a boli tu drobci medzi nami 🙂
@willy_wonka ako myslis, ze netrvaju? ze len pred porodom sa to dava?
@anjelicek26 presne si vystihla moj nazor na odber pupocnikovej krvi, uz len si ustrazit to dotepanie...
@hobit - Maxovi dotepaval pupocnik dobre vyse pol hodiny, sa nechcela odlucit placenta 😅 Ale pekne pockali 🙂
@delica - ja som dostala od kolegov strom prosim pekne 😅 😅 😅 Skoro mi zabehlo ked som to videla 😅 😅
@delica ano, ano tak nejak. dufam, ze to tak je, navyse,ked som bola minuly pondelok u dr. Scholza,tak pre pokoj duse ma poslal aj na pasy, ale stroj na 1p bol nefunkcny,tak som musela ist hore na odd.rizikovky, si neviem predstavit tie cakacky,ked by to bola taka nutnost.
@anjelicek26 akoze si mas pre maleho zasadit do zahrady??
no, to je celkom originalne, esteze mas zahradu :D.
@delica tak si myslim, ze pokial nebudes mat problemy s nadmernym tvrdnutim brusko, prevencne len na zaklad tyzdna tehotnosti ta nebude posielat na pasy.
@delica - hej, ze pre maleho, je to jablonka xixi
@anjelicek26 aspon jablon?:D to by som chapala ako ze si "urodna" :D
@willy_wonka jáj, to je super 🙂 nech su tvoje slova svate a pravdive! Ked budem uplne mega gula, tak sa mi nebude chciet chodit do BA, sak to uz ani sama neodsoferujem.
@willy_wonka ved aj celkom je plodná :D, však @anjelicek26 ? Mne prvorodicke po 30 by dali tak tuju :D tam mozu aspon vrabce byvat.
@willy_wonka - do zahrady ju niekam este vopchame, aj ked ju nejaku velku nemame 😅 Ja som taky zahradny antitalent, ze dufam, ze ju nezabijeme 😀
@delica - ty si trdlo, ze tuju 😅 😅 😅 😅
@delica myslim,ze mam pravdu 🙂
@anjelicek26 to sme dve.. mamina mi doniesla taku bytovu palmu,ze ona je trvacna, neumre tak rychlo,len ju raz za tyzden treba poliat..neviem ci zle polievam, ale uz kape... 😖
@willy_wonka - u mna prezivaju len orchidee, tie zabit je fakt umenie 😅
@delica hej hej ja som tiez povodne uvazovala nad darcovstvom, ale ked som sa dozvedela, ze pre tie ucely by som musela ist rodit do Martina, lebo v BB to nerobia, a dieta by malo mat min. 4 kg, tak som si to velmi skoro rozmyslela.
@delica ja som si zazelala ako darcek to vibracne lehatko, co som sem minule pridavala aj fotku. 🙂
@jankastubka aj ja som si vypytala lehatko alebo hrazdicku 🙂

aji u vas je takove peklicko? u nas je ve stinu 29° vcelku bych si to i uzivala, jen kdybych nesedela v kancli bez klimatizace a neopuchaly mi tak nohy... 😨