icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka no ver mi ze ten rizek byl lepsi jako ta kasa, byl to kureci v takovem syrovem testicku, kasa byla dost slana:/
jsem hrdinka, nevycerpam si ani den🙂 puvodne jsem chtela, ale musi mi to na konci roku proplatit (konci mi smlouva) tak si necham 23 dnu proplatit, co bude vcelku fajn bonus k vanocum🙂

milionova151
25. apr 2013

@anjelicek26 ďakujem, tak pôjdem len si musím ešte počkať na šoféra. Ved to, že na pôrod mám ešte čas.

anjelicek26
25. apr 2013

@milionova151 - jj zbehni, aj my sme tak boli ked sa mi maly otocil prvy krat hore hlavou asi tri tyzdne dozadu, to tiez boli paradne, brusko tvrdlo strasne, ale nastastie to bolo len to... odvtedy sa otocil este 2x 😝 Nastastie je od vcera zasa hlavou dolu, ale nefandim si, ze by tak aj ostal 🙄 Pozru ta, pozries si malu na ultrazvuku a uvidis, co ti poradia... drzim palceky ♥

milionova151
25. apr 2013

@willy_wonka
@danielle ďakujem Vám baby, dúfam že to dobre dopadne. Dám Vám potom vedieť ako som dopadla...

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 veru zavidim ti tu energiu,vydrz 🙂
ja celkovo rezne nemusim,masko na prirodne ci na stave, nejake obaloviny ee 🙂

leus10
25. apr 2013

@milionova 151 určite hned nå pohotovosť držím palce

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka ze energii😀 vsak tu jen sedim a cely den cucim na nete🙂 projdu se akorad na wc, na obed a to je vse... skoda ze tu nemam nejake lehatko, kdyz me klati na spanek, tak bych si schrupla😀

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 ja ani sediet neviem, fakt s tym mam problem, stale sa musim mrvit, a tak kadejak krivo sediet 🙂

willy_wonka
25. apr 2013

"Cim zarabas tvoje peniaze" 🙂 podareny ten Kamenar :D

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka aji ja, proto tu mam fitloptu a stridam to🙂 ale uz se tesim ze budu doma a ne tu...

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 len na nej moc nehopsaj, aby ti Osky nevypadol 🙂

janka_k
25. apr 2013

@milionova151 drzim palce, daj vediet potom

slavka_a_maros
25. apr 2013

@jankastubka co mi pripomenulo, ze aj ja musim na zajtra napiect do roboty... 😒 nastastie len slane, zakusky som objednala 😀

kavaapalma
25. apr 2013

@milionova151 tak drzim silno palce,nech si este zamknuta aspon na tej jeden ale poriadny zamok.
@misza1 ale tak bolo tam dusno,ale stala som vonku a sestri ked ma videla,tak ma hned brala dnu a zase vysledky tip-top,ale ta dr. ma ma asi fakt rada,lebo povedala,ze este pre istotu raz nech pridem o 2tyzdne,ale keby som nahodou dovtedy porodila,tak nech jej zavolam 😀
No aspon som kupila plienky origos biele latkove ceskej vyroby a jednu som vzala velku namiesto osusky.
A kadernicka no total zmena,neskor hodim foto,lebo nabijam mobil . Vybrala som si ten druhy divokejsi strih,ale ved kuknete a zhodnotite.
Ja do prace nepeciem nic,ziadna rozlucka ani nic podobne. U nas to funguje tak,ze odnesiem az neskor tortu z krstin,nieco slane a nejaku tu vodu.mineralku.atd. ... a oni sa mi poskladaju a nieco kupia,vacsinou sa opytaju co potrebujem.

delica
25. apr 2013

@misza1 mne sestricka dala nejaky iny datum porodu na papierik a bolo hotovo. Ja som to tiez necakala. Sestricka sa tak na mna zadivala a ze vypiseme to oddnes a bolo :D.

delica
25. apr 2013

@kavaapalma joooj, som zvedava na účes 🙂).
Ja som upiekla dva rezy, doniesla slanosti ale kupene a moji kolegovia boli strasne zlati.
Richard dostal darceky a maminka obalocku s peniazmi :D bola to asi velka zbierka.

willy_wonka
25. apr 2013

Fuha, baby z majoviek rodia jedna radost... 😨

kavaapalma
25. apr 2013

@willy_wonka za chvilku ich nasledujeme ....... huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

willy_wonka
25. apr 2013

@kavaapalma ani nehovor, chyta ma uzkost... fotku 🙂

kavaapalma
25. apr 2013

@willy_wonka co??? to som jedina co sa tesi na porod???
ok,idem sa odfotit........
hej a tiez som si kupila caj alchemilka zltozelena a ostruzina malinova,ten druhy to dobre som kupila,ci?
a pytala som sa aj na arnicu,takze to treba dopredu objednat... to nechapem,ze preco...

willy_wonka
25. apr 2013

@kavaapalma tak nie si asi sama, ale ja do tej skupiny zrovna nepatrim..nebojim sa porodu ako takeho,ked uz budem nemocnici, pohoda. mna strasne desi predstava toho ako a kedy to pride.... ☹ brrr...cakame, som zvedava ako ti to bude svedcat 🙂

delica
25. apr 2013

@willy_wonka vies coho sa ja bojim? ze s kym budem na izbe. kym budem sama, je mi to jedno....ale sa bojim cudzej maminky a jej bába :(

willy_wonka
25. apr 2013

@delica ahoj Tanicka...to mas teda zvlastnu obavu 🙂 heh, aspon niecoho sa sice bat musis, ked porod si mozes zaznacit ako meeting v kalendari, zavidim ti. Hej.... a vlastne, dozvedela si sa uz ci ten cisarak bude na 100%?

kavaapalma
25. apr 2013

ja odchadzam,bolia ma nohy,teda chodidla od dnesneho chodenia...vylozim na kus hore ...
a este sa do toho chystam dat melir... fotila som to v izbe a farbu to dost zmenilo,je to iny odtien... no nic zajtra vonku...

delica
25. apr 2013

@willy_wonka proste sa bojim, ze ma druhe maminky budu rusit, predsa byt s cudzim clovekom na izbe...nic moc. Alebo ja ich mozem rusit, alebo maly, chcela by som mat klud, nech sa mozem len na maleho sustredit. len je tam len jedna ta samotka.....no.
Na detailoch sa dohodneme o dva tyzdne, ale vies co, som chvilu prestala byt hrdinkou, ked mi doktorka napisala jej telefonne cislo, ze keby nieco.

delica
25. apr 2013

@kavaapalma no fuuuu, to je dost zmena, ale aj ta farba 🙂)) pekné

willy_wonka
25. apr 2013

@kavaapalma wau, velmi.ti to svedci..pozitivna.zmena

@delica chapem... ale netreba sa dopredu stresovat, ved vsetky tam bideme na "jednej lofi" idealne by bolo ak by parovali prvoroficky s prvorodickami :D

aj mna dr instruoval, ze ak by sommala pocit, ze to na mna ide, mam ist do nemocnice,tam zhodnotia moj stav a potom mumam volat,teda,ked sluzbukonajuci lekar povie,ze to bude potrebne 🙂

nikelca
25. apr 2013

juj som bola na poradni, že vysoký tlak... ttak som zatial doma lebo inak v pohode a mam si ho sledovat no o mesiac maturity, znamky neuzavrete a držte si tlak dole... 😒 tak mi držte palce...

delica
25. apr 2013

@nikelca hlavne si drž ten tlak dole, znamky sa raz uzavru...

anicka.be
25. apr 2013

@delica ja asi rusim nadstandard, vela sa aj noveho dozvies na klasickej izbe, porozpravas a poradis 🙂 po cisarskom si cca 2 dni na pooperacnom, cize si aj tak sama 😒
@kavaapalma uces ti veeelmi pristane, super strih aj farba!