icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
29. apr 2013

@milionova151 fuu, esteze tak...malinka je nejaka uponahlana, snad pochopila,ze u maminky v brusku jej esre nejaky cas bude najlepsie 🙂 takze vitaj v klube skratenych krckov a prajem prijemne lezanie 🙂

misza1
29. apr 2013

@milionova151 tak to nakonec super dopadlo, hlavne lez, at te ani nenapadne nelezet!!! 🙂

misza1
29. apr 2013

ufff, tak prave jsem vyfucala fitloptu.. jsem z toho unavena jako bych sla pochod Praha-Prcice😀

milionova151
29. apr 2013

@willy_wonka tak mala sa nejak rychlo zacala pytat na svet, ale este jej dohovaram nech vydrzi, ze ma este cas 🙂. moja malinka chcela asi predbehnut Viktorku, ktora sa nam narodila v piatok v rodine 🙂).. tak ten krcok ma prekvapil, kedze doteraz som mala vsetko v poriadku :/ dakujem, aj ked to lezanie neni boh vie co ale hlavne, ze sme uz domka 🙂

willy_wonka
29. apr 2013

@milionova151 mne o lezani hovorit nemusis, ja z vas lezim zrejme najdlhsie :D ale naozaj lez, ono sa na to da zvyknut, najma na tu starostlivost od manzela sa velmi rychlo zvyka :D

leus10
29. apr 2013

@milionova151 no ešteže si išla držím palce nech ešte vydržíte pokope.

leus10
29. apr 2013

@slavka_a_maros,@misza1,ja tiež skúšam tie lanové semienka a malinový čaj som zvedavá či pomôže

katuska54
29. apr 2013

@willy_wonka ta s mackom je krajsia,ale ta prva podlozka je asi praktickejsia....takze som ti asi neporadila,ze? 😅

willy_wonka
29. apr 2013

@katuska54 katka, vobec :D ta prva vyzera tak viac "lekarsky" .macko sa mi paci, ale bojim sa toho plysu,ci sa tam prilis vela bordelu nebude chytat...ty mas nejaku vybratu?

hobit
29. apr 2013

@willy_wonka citron, smolko, lieskovy, lesne plody, cokina, straca, whiskey, mandarinka, don vito, zeleny caj, jahoda, papaya, hrozno...bez vajec 😉

anjelicek26
29. apr 2013

@willy_wonka - my sme mali ten druhy tip a pravdu vobec sme to nepotrebovali... maly sa prvy raz otocil ako 6,5 mesacny dovtedy salam parky, kde si ho polozila, tam si ho nasla 😀

willy_wonka
29. apr 2013

@hobit jooo, smolkova..moj favorit 🙂 dakujem 🙂

@anjelicek26 🙂 budem to musiet vymysliet..

delica
29. apr 2013

@willy_wonka ja poviem muzovi, nech mi nieco vyreze z polystyrenu :D :D

azmuk
29. apr 2013

Je toto normalne? Stale myslim na zmrzlinu! 😀 Dnes som v Eurovei objavila makovu!!! v kombinacii s cernicovou je to BOŽÍ!!! 🙂

slavka_a_maros
29. apr 2013

@azmuk coze?! Maju makovu? Ja som ju tam raz mala a odvtedy striehnem, kedy ju zase budu mat 😀

delica
29. apr 2013

@azmuk mnam. makova na kosticky

katkalubkova
29. apr 2013

@milionova151 tak drzim palce!!! Fajn, ze ste OK!

hobit
29. apr 2013

@willy_wonka aj Tobi si dal smolkovu 🙂

hobit
29. apr 2013

@leus10 a ako si davas tie lanove semienka? pomelies, rozhryzies alebo ako?

hobit
29. apr 2013

@willy_wonka my sme mali takuto http://www.maderna.sk/katalog/product/17068/?ut... z bazaru, ale vlastne novu asi za 7 eur a bola super 😉

janka_k
29. apr 2013

@milionova151 jaj super ze si sa ozvala uz sme sa tu o teba obavali, tak hlavne oddychuj a drzim palce 🙂

lenka1989
29. apr 2013

ahojte , tak my sme dneska boli na poradni , zatial sa neotvarame ale mame malo zeleza a vela leukocytov :(

janka_k
29. apr 2013

@willy_wonka no to vidim prvykrat taketo podlozky 🙂 no podla mna nieco na to aby dieta lezalo nabok staci, takze asi ta druha, ale staci na to aj obycajny vankus alebo hociaka deka zrolovana

janka_k
29. apr 2013

@azmuk no v cafe cafe su super zmrzky, predpokladam ze tam bola ta makova, a jahodova tam je ako 100% jahod rozmixovanych 🙂 a to ja neznasam ovocne zmrzky ale toto je uplne ine, uzasne

willy_wonka
29. apr 2013

Zmrzlina tu kraluje :D

@hobit ta sa mi tiez pozdavala, ale nie je tvrda?

misza1
29. apr 2013

koceny to byl den... zavolala mi spolutehulka kamoska ze je v nemocnici exkurze do porodnice ci jdu s ni. tak jsem se pobalila a vyrazili tam. porodni saly jsou kasne ciste moderni...
ale priznavam se mela jsem slzy na krajicku. ten potlacovany strach na me dolehl.... ja se strasne bojiiiiiim!!!

delica
29. apr 2013

@misza1 idem ta teraz utesit, tak dufam, ze to zaberie: 95% toho (udalosti, ludi, situacii), z coho mame strach a obavy sa nikdy neudeje. To, co sa udeje a coho by si sa mala obavat, ta ani nenapadne, jednoducho ta to zasiahne ako blesk z cisteho neba. Takze tvoje obavy su zbytocne, lebo mas strach zo svojich strachov a nie z toho, co sa na teba v tej porodnici chysta. Neboj sa, hlavne si pripominaj, preco ste sa rozhodli mat babatko a ako uz teraz Oskyho milujete. Tvoja silna laska prekona tvoje zbytocne strachy.

hobit
29. apr 2013

@willy_wonka tvrde? nie, su to molitanove trojuholniky obalene v takej frote latke takze v pohode aj vyzlecies, operies...

willy_wonka
29. apr 2013

@hobit dilma... neviem pre ktoru sa rozhodnut... :-/

@delica pekne napisane 😉