Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
baby ake kociky budete mat? Ja som mala pri prvom Inglesinu Clasiccu, ktoru som bohuzial predala a teraz mam hlavu v smutku, ale uz nemienim dat do kociky 1300 eur, dajte tipy, uvazujem teraz nad kocikom Silver cross sleepover... mam podmienku, ze v kociku musim vediet dietatko uhojdat.... vy mate ake preferencie?
@simonetkaaa mne to vyslo spravne, budeme mat dievcatko
@kavaapalma mamina se dala na tyto masaze(krom jineho), uz na tom frci nekolik let a povim ti je to parada. nejednou jsem u toho usla🙂 jen kdyz jsem nebyla tehu, bylo to lepsi-delsi, ted musi vynechavat body, ktere by mi mohli ublizit.
@janka_k vybavila 🙄 ale povim ti, v pristim zivote chci delat na socialce v dca... minule meposlali domu, ze to az zpetne, ze toho maji moc (mela karty pres cely monitor a prazdny stul). dneska jsem tam dosla, jedine co vzala mi ty papiry a poslala do dveri c. 4, tak jsem sla dole a tam mi pani jedine co rekla, az se miminko narodi, doneste rodny list. no me picne. ale aspon jsem se poprochazela kdyz neprselo🙂
@simonetkaaa podla toho mi vychadza dievca,ale ja cakam chlapceka... v podstate ani v jednom z tych cinskych to nevyslo...
@janka_k presne ani ja nie som na tmave kociky vobec, ale ani biele nemusim, petrolejovy musi byt pekny, ale v obchode som ho nevidela v takom prevedeni....no ak ostanem pri tom silver crosse tak bude bezovy a sama som zvedava, ze ake to bude... ale este stale vaham a neviem sa rozhodnut
@lulupopo ten petrolejovy ma nazov COOL blue, ale nie vsade na nete vyzera ako v skutocnosti, hlboku vanicku z neho maju vystavenu v predeti.sk v OC korzo BA. a s bielou konstrukciou vyzera super, pre mna to bola teda najlepsia alternativa, jasne brio neovplyva nejakymi vzormi a pestrostou farieb. .....
@simonetkaaa Ani mne to nesedi, cakame dievcatko a podla nich to bude chlapec. Ozvi sa po 7.6.2013 mozno to predsa bude chlapec, ktory bude nosit tie cervene saticky, co som nakupila pre nasu Bambulku 😀
@anicka.be ahoj, chcela som sa opytat, ci si reklamovala to oblecenie z Antony?..., ak ano, ako si dopadla. Mne dnes od nich prisiel balicek, vsetko vyzera byt krasne 🙂 , len ja som objednavala vacsie veci pre syna, bavl. natelniky, oni su bez potlace a miminku som objednala polodupacky a tie su vsetky s potlacou, tak dufam, ze nebudem mat podob. skusenost ako ty 😒 . Ale tie potlace, su robene uplne inou formou ako cca 3-4roky do zadu, som naozaj zvedava.
Vdaka za info 🙂
@katkalubkova este maju cca 1 tyzden na vyrozumenie. Poslala som im to spat, s tym, ze chcem iny tovar a dostala som odpoved, ze na vybavenie maju 30 dni, takze potom sa ozvu. Dufam, ze pochodim dobre. Druhu varku som potom prala len na mini programe na 30°C a nepoprasklalo to tak ako pri 40°C presne podla stitku. Chcem do toho obliect malu ked pojdeme z porodnice & deku na vajicko. Drz palce .-)
juchuuu, dnes prisli Pampersky plienky & utierky a v nedelu pride komoda!!! 😎
kocky, technicka otazka, ukazuje vam upozornenia automaticky, ci musite obnovit stranku? Ja stale musim prekliknut, aby ma upozornilo, ze niekto komentoval moj prispevok... je to dost zdlhave, a ide mi to uz poriadne na nervy!!!
@janka_k ja budem mat Gretku🙂 ale asi je fakt viac chalanov
@janka_k katuska54 caka tiez dievku 🙂
@lulupopo noooo, tak ja som si nevedela kociar vybrat, nakoniec vybral manzel. Mame ten bezovy, podvozok classic, ale my byvame na dedine, mame obaja velke auta, takze sme nepotrebovali nic skladne. Vanicka je podla mna obrovska oproti tym, co sme videli v obchode, je polstrovana, makkucka, nie je to len konstrukcia obtiahnuta šuštiakom, mal aj fusacik, nanoznik, tasku, plastenku a prebalovaciu podlozku. Mne sa mozno na nom paci najviac to, ze nevyzera tak standardtne, je to take retro. Potom co sa mi pacilo az doma bolo ked sme ho prestavili na sportiak, tak ide az do lahu, zbokov je dobre kryty, takze na zimu, ked bude maly sediet uplne dobre. Nevyhoda je ta bledost, ale tie veci, co sa ochytaju su kozene a vnutrajsok sa da vybrat a oprat a takisto sa da cistis aj ten vonkajsok.
Este som s nim nejazdila, ale na manipulaciu dobre, jednou rukou, ked to chytis za tazisko v strede, tak ho das aj na schody lahko, rozklada sa na tri kliky odkliknes vanu, odkliknes podvozok, zlozis a zakliknes.
No ale uvidime tak o dva mesiace, ako budeme spokojni.
@anicka.be musim aktualizovat aj ja!
@anicka.be aj mne trochu dlhsie trval tovar, ze vraj maju sklz zo vyrobe, tak mozno budu i Tebe trosicku meskat, ale vsetko prislo ako malo. Krasavica bude 🙂 , ked pojde domkov!
@delica vyborne, my mame tiez vybrany bezovy s clasicc podvozkom a sedou autosedackou, tak uvidime, ako som uz spominala tak ja som uz retro kocik mala a nedam dopustit a preto mi prisiel silver cross ako taka lacnejsia nahradna alternativa toho prveho, lebo naozaj ja potrebujem velku vanicku, a hojdaci podvozok.... si neviem predstavit, keby sa mi nedal kocik hojdat , tak asi zosaliem, lebo toho nasho prveho fesaka sme v jednom kuse museli len hojdat v kociku po vonku.... a kde si ho kupila? My ho mame rezervovany v Aladdinovi v HC, ale este musime zbehnut a kuknut nazivo este kuknem aj Brio GO a Inglesinu Vittoriu

@janka_k ten je pekny..len som povodne hladala detsku zaclonku, ale ked by kupim tento zaves tak mi staci dat nejaku neutralnu zaclonu ...to je na zvazenie🙂