icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
4. máj 2013

@willy_wonka ja si chystam tasku do porodnice 🙂 checkujem, co este treba - uz len hygienicke potreby. Obedik navareny - dnes mame talianske spaghetti bolognesse 🙂 Pozyvam na obed!

willy_wonka
4. máj 2013

@delica a zvladas? Ja som hotova, Samko sa rozhodol,ze nechce mat surodencov a vcera mi cely.den intenzivne rozmlacoval vajecniky. Chcela som chystat samkovu izbu, ale taka som otravena tou nemotornostou,a nulovou vydrzou,ze to radsej necham na cas po porode, zatial budeme v spalni :/

willy_wonka
4. máj 2013

@anicka.be tasku uz mam na pol zbalenu,teda prevazne veci co ja potrebujem... mamina oci vala,ze na co mi je tolko oblecenia :D
Nehovor.o obede, alebo mi posli kurierom expresne. Dnes som na sucho, dam si cottage cheese s pecivom 🙂

azmuk
4. máj 2013

@willy_wonka varime, upratujeme. Zajtra robim baby shower pre kamosky, tak este vecer budem piect bryndzove tycinky a robit hummus 😀

azmuk
4. máj 2013

Ahojte tehulky, ako travite sobotu?

azmuk
4. máj 2013

@pavuciatko Gretka je krasne meno! 🙂

azmuk
4. máj 2013

@janka_k aj my cakame chalana 😀 Marka 😉

willy_wonka
4. máj 2013

@azmuk citim sa nemozne,vacsina z vas su este take ciperne tehulice 🙂

azmuk
4. máj 2013

@willy_wonka lebo som este len 33.tt 😀 ked budem v 37.tt ako ty, asi to tiez nebude zaidne terno 😉

delica
4. máj 2013

@willy_wonka som rano vypratavala a upratovala satnik a jak som si 10krat cupla a postavila sa, tiez ma dokopal zvnutra ako sirotu.
Teraz sme sa najedli, tak chvilu odpocivam, ale idem vypratat komody a pripravit miesto na detske veci, lebo to mam v krabiciach.
inak ked som videla tie moje podrsenky 75B a teraz 80D, vam poviem, ze riadny rozdiel. Rozmyslam, ci tie male mam nechat alebo vyhodit alebo co s tym

hobit
4. máj 2013

@delica urcite nevyhadzuj, o pol roka ti budu dobre zas...aspon u mna to tak bolo

delica
4. máj 2013

@hobit no necham to, lebo ved su skoro nenosene niektore a potom zas necham velke, ked budeme cakat druhé :D

willy_wonka
4. máj 2013

@azmuk ja som vacsinu tehu krepa :

@delica no mne sa este moc nezvacsili, rysuju sa, nieco tam konecne mam, ale sice s mensim nepohodlim zapnem.aj podprsenku pred tehu 🙂

hobit
4. máj 2013

@willy_wonka krepa je tak nadherna slovo 😀

delica
4. máj 2013

@willy_wonka ja som teraz na konci tehu nejako ozila....jaj, sa mi snival sen, ze som dostala do opatery kamoskinych synov, ze nieco sa stalo s nou a jej muzom a museli sme si ich vziat - 7 a 4 rocneho

katkalubkova
4. máj 2013

Baby ahojte, uz chodite na pasy, na monitoring? ak ano, napiste v ktorom ste tyzdni... Ja budem v pondelok 34+ 6 a idem prvy krat, ( v tomto tehotenstve ) teda o tom triezvo uvazujem!

willy_wonka
4. máj 2013

@delica oj, to su take sny...mne sa zas snivalo, ze som vypluvala kusky takych "plastov" a potom mi doslo,ze to bola zadna vrchna stolicka :D

katuska54
4. máj 2013

ahojte,my sme dnes boli pobehat obchody v eurovei a minuli sme kopu € za nic 😠
a neuverite,co sme videli utekat po ceste ked sme isli domov... Srnku 😀 najskor som myslela,ze sa mi sniva,ale bola ziva a chuda taka vystresovana... ze srnka v meste pod hradom 😀

katuska54
4. máj 2013

@katkalubkova ja idm na pas prvy krat v utorok. a to budem tak ako ty tt...

delica
4. máj 2013

@katuska54 kde ste videli srnku?

@willy_wonka fujha, aky sen :-/

katkalubkova
4. máj 2013

@katuska54 daj potom vediet ako si dopadla....

kavaapalma
4. máj 2013

dnes som zase ficala na orgovane 😀
prisla som nato,ze potrebujem kupit pre maleho nejaku mensiu sikovnu komodku za dobru cenu...
a zjedla som polku cerveneho melona a ze je fakt dobry a sladky,to vyberal oco,asi len jeho budem posielat na melony 😀

katuska54
4. máj 2013

@delica cesta od eurovei smer na most SNP. utekala po ceste pred autom 🙂 ale kde sa tam zobrala je zahada...asi bola v meste kuknut co nove 😀

katuska54
4. máj 2013

@katkalubkova napisem co nove....este som natom nebola,tak som zvedava co sa tam robi.

katuska54
4. máj 2013

inak mame tu koncert Ritmusa....same " nastky" su tu zjapu ako salene 😀
ani telka sa neda pozerat 😠

katkalubkova
4. máj 2013

@katuska54 no, bude asi problem oblezat s tymi velkymi bruchami, ja sa toho trosku obavam, lebo ja na chrbte nalezim uz dllllllllllllllho, a tam sa musi na chrbte, len presne nepamatam ci 20minut sa to lezi.... 😒 , ale inak len take dva pasy zapnu cez brucho a monitoruje to miminko.....

delica
4. máj 2013

@katuska54 ja skapem :D z tej srnky. Boze, kebyze idem v aute a toto zbadam, tak si myslim, ze halucinujem.
Co mate pod oknami majáles?

katuska54
4. máj 2013

@katkalubkova tak ked to je len toto tak to vydrzim 😉 sice tiez nerada lezim na chrbate lebo sa mi tazko dycha,ale snad to zvladnem. a ty nato tiez ides v utorok?

katuska54
4. máj 2013

@delica ved ja som tiez kukala ako blba...aj oci som si pretrela ci nemam haluze 😀
aaalllleee pred tescom je koncert ritmusa a vies si predstavit tie holky....my byvame oproti tescu,tak mame koncert zadara 😵

katkalubkova
4. máj 2013

@katuska54 nie, ja v pondelok, lebo manzel potom robi, ale ked je dobra sestricka, da aj na bok lezat. Ja mam pocit, ze tych 10kg co mam naviac, mam len na bruchu 😀 , zalezi aj od nemocnice aj od zariadenia, ci maju nove, alebo starsie. Tu u nas je to renovovane, ale aj tak mam trosicku obavy....zajtra balim tasku! 😎