Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 - ak zadrzujes vodu, to trpnutie to urcite tiez vysvetluje. Musime nejako este vydrzat, uz sme fakt vo finale.
@anjelicek26 uz to nejak vydrzim.. musim 😉
@katuska54 mozem ti dat cislo do ambulancie,skusis sa opytat ci by si mohla chodit na poradmu k dr. Janacovi....lebo minule hovoril,ze uz bude brat iba objednane.
baby poradte co mam varit zajtra k obedu...rozmyslam ci mam upiect kurca alebo kacicu
alebo dajte nejake dobre napady
@willy_wonka jeee budem rada ked mi das cislo a ja tam skusim zavolat v utorok. mozes poslat ip
baby kolko baleni plienok mate kupenych?ja mam jeden 2-5 kg je tam 48 ks.neviem ci mam kupit pre istotu aj dvojky alebo este jedno balenie jednotiek :/
@zuzka444 ja tiez ako.katka. 1balenie pampersiek po 76ks
@katuska54 pecene kura s ryzou a k tomu zavarene broskyne, alebo uhorkovy salat...mmmm,mnam...kacku nie,to je blee 🙂
@willy_wonka ja si kupim asi aj jedno balenie dvojok pre istotu...sice doktor nehovori ze bude velka ale seci co ma stretnu hovoria ci necakam.dvojicky a ze mala.bude velka :/...takze aby som.zbytocne nekupila vela jednotiek.
@willy_wonka takze aj u nas bude kura s ryzou 🙂 a asi rajcinovy salat
@katuska54 to som ti poradila co by som si dala ja... 🙂 u nas sa nevari :D
Ako to vyzera, ked klesne brusko?
@willy_wonka neviem ale dnes som mala stavy ze mi uz kleslo...ale som si citala.ze brusko klesa aj mesiac pred porodom..a zevraj sa ti lepsie dycha a ze mas vacsie tlaky tam dole...co sa ti zda ze kleslo?
@willy_wonka a co bude u Vas k obedu? mamina nevari?
@willy_wonka presne aj ja sa tak uz citim, doteraz cipernica, posledny tyzden jak tesne pred porodom 😀
mala zase stikuta 😀 musim jej dat napit
@katkalubkova ja som bola teraz vo stvrtok, a predtym ked som tyzden bola v nemocnici, tak mi robili 2x denne.

@misza1 asi ho uspali tie pokriky 😀