Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anicka.be esteze nie som sama 🙂
@willy_wonka tak donaska to isti 🙂 my sme dnes obedovali v eurovei,tak zajtra musim nieco nedelne navarit.
pri Samkovi sa chces este ucit varit? ja budem rada,ked nam mamina bude varit..ale dufam,ze si najdem rychlo nejaky rezim a bude si varit sama.
@zuzka444 tiez sami tak zda, ale neviem,.co myslis, je padnute?
@katuska54 ja mam tolko planov co vsetko budem robit pri samkovi, ze.ak zvladnem co i len jednu.vec.z toho budem supermama 😀 v euroveimaju vybornu grilovanu zeleninu :D
@willy_wonka ake chutne brusko 🙂 mne sa nezda padnute.
@willy_wonka ja som si dala salat s mozarellou..a bolo to dobre 🙂 a vypila som liter vody 😀
@willy_wonka aj mne sa zda pekne vypučene 🙂 pekne brušenko
@willy_wonka tak ked niekto ma male prsia, da tam aj dve dlane. Ja neviem, klesnute brusko by si mala mat aspon na tom pase dvojitom, co mas tie leginky
@katkalubkova na CTG mozes lezat aj na boku a cca 20 min
@delica jaj, urcite nepatrim k tym obdarenejsim:D to mi vobec nenapadlo:D ty si bozska,dakujem :D
@katuska54 - my budeme mat zajtra spenat zo zemiakmi 🙂
@willy_wonka - vobec neni padnute, pekne hore este 😉 Ked padne, tak das medzi branicu a maternicu 3 prsty nad seba 🙂
@zuzka444 ja som kupila Pampers New Baby 2x vel. 1 - 43ks (6,39 €): (jedne do porodnice, jedne este potom na tyzden domov), a potom Pampers New Baby 2x vel. 2 - 108ks (16,99 €), plus Pampers Baby Fresh 2x 4ks vlhcene utierky (5,19 €). Objednavala som z netu, takze som brala viac, aby som mala postovne gratis a potom to velke balenie 108 ks vydrzi cca len na 2 tyzdne 😒 No spotreba bude velka 😀
@katuska54 - nasmu malemu lekarka odhaduje 3010g pri porode, no som zvedava, on mal v 33.tt len 1633g, takze velke dieta urcite nebude, skor prcek ako prve dve...
@anicka.be - no ja ratam minimalne 8 plienok na den na zaciatok, to je fakt sprtnute do kazdej plienky a treba hned prebalit. Potom sa uvidi.. ved obchody su za rohom, na co kupovat dopredu... mame 3x25 jednotiek a potom dve väcsie balenia dvojok, dokupi sa podla potreby.
@anjelicek26 presne tak som nejako pocitala, ale ja si ich radsej objednam z netu a viem, ze to mam za naj cenu, nakolko v nasich obchodoch, marketoch a hypermarketoch to funguje tak, ze ti vycapia velke logo akcia a pritom niekedy aj preplatis, ked si nesledujes ceny 😢
A ked beriem viac, dodanie mam gratis plus zbieram si body, za ktore si mozem vybrat darceky.
kocky, idem spat, prajem vam dobru nocku a nech babatka v brusku pekne spinkaju a daju sa maminkam tiez vyspat 😅
@anicka.be - fuha no prehlad o cenach nemam, fakt netusim, ale jasne xxl baliky sa oplati objednavat, robila som to tak aj v pri malom z online drogisiek, ale tieto prtate velkosti, boh vie, kolko ich budeme potrebovat, tak to je asi suma fuk, tam privela znamena, ze ich vobec nepouzijeme...
Inak drahy blbne ze pumpu na mlieko poziciame z lekarne, no ja ho mozem fuj 😝 Idem si ju hned objednat, nech uz nemoze tento napad zrealizovat 🙄 😅
@anicka.be - bru nocku, nas ma svoju najaktivnejsiu hodinu dna, o spanku ani reci 😝
@anicka.be Anicka, odkial si objednavala plienky? Lebo pozeram, ze ich mas za super cenu 🙂
@willy_wonka nie nemas ho padnute moja...to by si mala.brusko tak dole nahnute a ty ho mas krasne rovno 🙂...ja som sa spytala segry bo ona mi uz 2 mesiace vyprava ze mam.dole brusko a vcera povedala ze mam rovnake takze nemam.ani ja este he he..to uz asi chytame te porodne.paranoje ze sa nam.uz vsetko zda :D
@zuzka444 ja mam tiez zatial jeden 78ks na 3-6 kg.
@willy_wonka mne sa nezda klesnute, mas ho pekne hore.
Baby ja som jendotky plienky ani nekupovala. Lebo som akosi neratala, ze by bolo mensie ako 3 kg. Myslite si, ze plienky od 3-6 kg mu budu velke?
@jankastubka ja neviem moja ja som.si jeden balik 2-5 kg kupila to.v.pohode das aj 4 kg babu sa nemusis bat 🙂...ale viacej nebudem kupovat.pockam.az do porodu domov si kupim jedny 3-6 kg.
Dobré ránko ,
neviem co to je ale rano som vstala a boli ma pupok a pod nim , mala sa hybe cize ona je v poriadku len neviem co to moze byt :( nemate to niektora ?

@katuska54 co bude.u nas k.obedu je otazne...uvidime co mamina prinesie 🙂 ale to nebude obed,skor vecera,takze na obed bud nieco objedname,alebo sucha improvizacis ako dnes...cottage cheese s pecivom :D. je to hroza, ale tak vydrzime. Po porode mamine a svokre kupim nejake pozornosti za to,ze sa o nas tak staraju 🙂 a popri starostlivosti o Samka sa budem ucit varit😉