Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ze ty si drobec? VEd mas 168 cm, ja mam 164 cm a pred otehu som mala 70 kg ☹ pri poslednom vazeni som mala +12
baby kedy vam.brali miery panvy?mne na zaciatku...ake mate miery zapisane v knizke?to moje pucidielko mi.vcera davala.len.kopanceky pod rebro he he...a to tej chodzi ani nehovorim..pri kazdom.kroku sa bojim.ze mi mala.vypadne :D
My sme boli vcera na vylete v Topolciankach (100km od nas) ale nakoniec sme sa nedostali do zamku, lebo na prehliadku o 16:00 aj o 17:00 sme prisli len my dvaja. 😠
No neporazilo by Vas. Tak aspon ze sa poobede vycasilo a videli sme zubriu zvernicu a narodny zrebcin.
Chytila som jedneho kliesta - tak dufam, ze babenku nic z toho nebude hrozit. No a vecer mi bolo strasne zle, asi som nemala o siestej davat tie halusky s bryndzou, klobaskou a slaninkou. ☹
@zuzka444 mne meral azpri poslednej kontrole - aj to na to skoro zabudol.... neviem ci cez ten tuk sa mu to podarilo dobre namerat.
@jankastubka inak.moja.aj mne bolo.vcera zle a.to som.nejako.vecer nejedla..mozno.tym pocasim.:D
@jankastubka jaaaaj.bo mne na.zaciatku ako som.dostala.knizku...viem.len to ze panva sa este urcite.roztiahla.ked sa vykotulam.z.postele napisem.miery
@delica jasne,ze si napiseme sem poubede same dobre spravy. Mna tiez bolia klby-panva ked lezim,budim sa nato,ze je nutne pretocit sa opacne. Inak uz nastastie nekrivam,preslo to.
@jankastubka tak aj ja si vezmem dlhsiu radsej si ju nadvihnem nez by som mala mat holy zadok 😀 este s tym sa zaoberat nie ze aka je dlha hlavna vec ze tam nie som hola 😀
dobré ránko , tak mi dneska mame opat kontrolne prietoky a ozvy . Dufam, ze uz to bude dobre a hned neostaneme v nemocnici . Tak ma boli chrbat ale ta bolest vystreluje az do nohy :( dnes vsetko poviem doktorovi som zvedava co to bude az to bude 🙂
dobre ranko🙂
ja mam asi narazene zebro, drobec mi na nej tak strasne tlaci a boli to:(
jinak vam se dobre dycha? me v noci budil mm ze ci jsem ok,ze jsem chrcela a lapala po dechu a ja ze se mi to jen zda🙂 uz asi budu spavat v sede:-/
este ma napadlo ake mate plienocky , ja mam 3 - 6 kg ale neviem ci mala nebude vazit menej bude to nejako velmi vadit alebo radsej jej kupit este tie 2 - 5 kg
dobre ranko dievcata 🙂 pisali ste tu vase miery..tak aj ja sa priznam s mojimi 😉 90/60/90 pred tehu 😝 😀 hahaha
ale nie,teraz pravdu..vyska 165cm a pred tehu vaha 65kg..teraz mam 77kg a obvod bruska 105cm 😉 takze som taka mala gula 😀 aale mne to vobec nevadi,komu sa nepacim nech sa nepozera...ved som tehula 😅
tak baby moje, poradna dobre 🙂 zamknuta neviem na kolko zapadov, ziadne infekcie uz nemam, ziadny streptokok, tlak dobry, moc dobry, krvny obraz dobry ( takze nemusim brat to hnusne zelezo) a maly si stale drzi svoj naskok, mal 3,1 kg a vsetko v poriadku 🙂.
No som spokojná, idem si pospat.

@lenka1989 ked ja mam taku kratku, ze mi znej trci zadok.... tak som si zbalila dlhu....