icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
10. máj 2013

JA SOM BOLA V TESCU !!!! 🙂 a stacilo.... vobec ti nie je pohodlne...

@delica ako myslis na akom oddeleni?🙂 lekarsku izbu ma na 3p na porodnici, ja si myslim, ze.oni su gyn-por oddelenie a tam medzi poschodiami vsetci pendluju🙂

delica
10. máj 2013

@willy_wonka no tak som to myslela, ze na akej je akurat chodbe...napr. moja doktorka bola na rizikovom v marci a teraz sa vsetci posunuli do porodnice, ale neviem, ci ked je na porodnici, je to spojene aj so sestonedelim. A ked si pisala, ze operuje, tak to on moze byt prideleny akurat na gynekologiu, co je na 5.poschodi, nie?
Ale moc spekulujem :D ved sa to vsetko dozviem.

delica
10. máj 2013

@willy_wonka a co si bola v tescu? :D shopping, co? :D

anicka.be
10. máj 2013

@kavaapalma nie, ja som si to objednala v lekarni a stalo to 2,66 €

anicka.be
10. máj 2013

no kocky, zase ste tu popisali 😀 neviem, ci vas docitam!!!

willy_wonka
10. máj 2013

@delica ja vo stvrtok idem za nim na 3p takze zrejme "sidli" tam 🙂
ani nehovor,som myslela ako nudem behat,v ruke.zoznam veci co mi treba, no trt z.toho,.jednak vela ludi, a aj tak ma krize rozboleli, nohy tiez..tak sme nakupili len blbosti na jedenie... som uplna lemra,baby ja vas obdivujem, ze zvladate chodit dlhsie ako 10 min.

janka_k
10. máj 2013

@willy_wonka no odkedy som na MD nikam nechodim, teda pesi nikam nechodim, a pred par tyzdnami som si pytala ze podme sa prejst a po chvili uz som oddychovala na lavicke, takze u mna nic moc tiez

kavaapalma
10. máj 2013

@anicka.be no tak to si ma nepotesila,ja nerada take veci objednavam z netu... este snad stiham tu lekaren...

@willy_wonka ta ja dnes super vykon od pol druhej do pol siestej nakupna maniacka zo mna bola 😀 ale najdolezitejsie je,ze uz mam ozaj vsetko komplet... tak sa vytesujem,uz len vyprat a pobalit... to je ulava,lebo som bola busom a vlacila tasky v rukach,no ale sak som silna zena 😉 som prekvapena a rada,lebo ani krize ma nebolia,len nozky spodky ma az palia...

willy_wonka
10. máj 2013

@kavaapalma bozinku, ako je mozne,ze tak vladzes?🙂

@janka_k esteze nie som sama, aj ked asi som na tom najhorsie :D

kavaapalma
10. máj 2013

@willy_wonka v pohodicke... sama som prekvapena a cim viac chodim,tym menej som zadychcana,ze asi chytam kondicku 😀

azmuk
10. máj 2013

@janka_k No tak teda! mas fakt super svadobný album 🙂 Pivónie sú moje obľúbené kvety🙂 Tak si držme palce, nech nám to dobre dopadne. Inak bola si uz pozriet porodny box v Ruzinove? Vraj to znizuje uroven stresu 😀 Viem do coho idem, cakala som horsie🙂

azmuk
10. máj 2013

Dnes sme boli v divadle L+S🙂 Lasica ma nesklamal 😀 Na konci sa vela tlieskalo a moj maly chrustik sa uplne prelakol a kopkal o stosest. Uz keby bol s nami. 😉

anicka.be
10. máj 2013

@kavaapalma asi si ma nepochopila. Kupila som to v lekarni. Ale nemali to na sklade, tak mi to objednala a cca o 2 dni som to mala 😎

delica
10. máj 2013

@azmuk chrústik bude lúbit kultúru 🙂))
ved treba ho zvykat odmalicka

anicka.be
10. máj 2013

@janka_k ja som sa v 34-35 zacala otvarat, preto som si to nechala na 37 tt, cize vcera som si dala prvy hrncek. Prvy tyzden 1x, druhy 2x, treti 3x.

anicka.be
10. máj 2013

baby, aj vase babatka sa teraz hybu takym sposobom, ze SUPA sem, SUPA tam, normalna bolest, niekedy ma az vystre, no mam sa na co tesit pri porodnych bolestiach 😠 Najhorsie je, ked asi zatlaci na krcok, vtedy ma pichne medzi nozkami 😅 a teraz co nacvicuje? Normalne hodina zumby alebo kickboxu 😀

anicka.be
10. máj 2013

a BTW, az teraz som vas docitala 😀

delica
10. máj 2013

@anicka.be ano, aj moj mi take robi, zapiera sa nejak kolenami alebo co

anicka.be
10. máj 2013

@delica no boli to, uz to nie su take nezne stuchnutia 😕 to je priprava na boj!

anicka.be
10. máj 2013

@delica akurat hladam info, ze v com ist z porodnice, ci vo vajicku, alebo vo vanicke od kocika. my to mame len 7 km domov, zvazujem, ze vo vanicke, len neviem, ci sa ta moja TAKO da priputat do auta. Ako to poriesis ty?

delica
10. máj 2013

@anicka.be ja to mam 50km domov, tak mi urcite vo vajicku (ktore je na ceste k nam :D)

anicka.be
10. máj 2013

@delica no to mas fakt vela, to by som aj ja urcite dala do vajicka. Ale co v mojom pripade?

hobit
10. máj 2013

@anicka.be aj ja som teraz docitala 😀
@willy_wonka tak ja dnes dopoludnia BB, kozmetika, kadernicka konecne po pol roku, s malym bola segra, mala dovcu, potom rychlo obehat nejake obchody (2 hodiny rychlej chodze) a busom k nej, cestou vyzdvihnut jej deti zo skoly, tej mensej odniest spolu s mojou plnou kabelou jej tazku tasku skolsku, pol hodku oddych a s malym von (3 hodky nahanania ho), okupat, uspat a veget 😅
@kavaapalma ...tiez ma palia spdky noh 🙂

hobit
10. máj 2013

@anicka.be my mame aj vanicku priputatelnu do auta, ale nikdy sme to nepouzivali, mne sa zda vajicko bezpecnejsie...

anicka.be
10. máj 2013

@hobit akurat sondujem, ci sa to da pri mojom kociku.

delica
10. máj 2013

@anicka.be a nebude ti vajicko sikovnejsie?

misza1
10. máj 2013

@willy_wonka uz ani ja nemam vydrz pred chvili jsme se vratili z obchodu a ja jsem uplne mrtva a to jsme vyrazeli v 7 at neni moc lidi. nohy uz mi az tak nepuchnou ale boli,pali jako hovado.

od zitra konecne zacnu pit caje,kdy se muze alchem.?

@anicka.be nas krpec se mi porad tlaci na zebra,ale dneska kdyz jsem si zhykla goool tak jsem presne citila kde ma ruce a kde nohy normalne je bobanek rozhodil jak se lek 😅
a ci se tyka cesty domu, ja jsem za vajicko. neni to jen o vzdalenosti ale hlavne o bezpecnosti. nabourat muzete i na parkovisti a jak ta vanicka nesplnuje vse pro bezpecnost...

delica
10. máj 2013

@hobit no tak ty si mala tiez akcny den :D a ja som sa doma prsila, ze som pozehlila 3 koše a navarila obed :D

anicka.be
10. máj 2013

@delica no mne sa zda, ze jednoduchsie bude dat babo do zavinovacky a pekne lahnut dat do vanicky, coz u vajicka mam pocit, ze ta hlavka bude behat zo strany na stranu ☹ Mozno je to len moj taky blby pocit...

delica
10. máj 2013

@anicka.be vo vanicke ti moze lietat cele, nielen hlavka.