Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no tak som to myslela, ze na akej je akurat chodbe...napr. moja doktorka bola na rizikovom v marci a teraz sa vsetci posunuli do porodnice, ale neviem, ci ked je na porodnici, je to spojene aj so sestonedelim. A ked si pisala, ze operuje, tak to on moze byt prideleny akurat na gynekologiu, co je na 5.poschodi, nie?
Ale moc spekulujem :D ved sa to vsetko dozviem.
@willy_wonka a co si bola v tescu? :D shopping, co? :D
@kavaapalma nie, ja som si to objednala v lekarni a stalo to 2,66 €
no kocky, zase ste tu popisali 😀 neviem, ci vas docitam!!!
@delica ja vo stvrtok idem za nim na 3p takze zrejme "sidli" tam 🙂
ani nehovor,som myslela ako nudem behat,v ruke.zoznam veci co mi treba, no trt z.toho,.jednak vela ludi, a aj tak ma krize rozboleli, nohy tiez..tak sme nakupili len blbosti na jedenie... som uplna lemra,baby ja vas obdivujem, ze zvladate chodit dlhsie ako 10 min.
@willy_wonka no odkedy som na MD nikam nechodim, teda pesi nikam nechodim, a pred par tyzdnami som si pytala ze podme sa prejst a po chvili uz som oddychovala na lavicke, takze u mna nic moc tiez
@anicka.be no tak to si ma nepotesila,ja nerada take veci objednavam z netu... este snad stiham tu lekaren...
@willy_wonka ta ja dnes super vykon od pol druhej do pol siestej nakupna maniacka zo mna bola 😀 ale najdolezitejsie je,ze uz mam ozaj vsetko komplet... tak sa vytesujem,uz len vyprat a pobalit... to je ulava,lebo som bola busom a vlacila tasky v rukach,no ale sak som silna zena 😉 som prekvapena a rada,lebo ani krize ma nebolia,len nozky spodky ma az palia...
@kavaapalma bozinku, ako je mozne,ze tak vladzes?🙂
@janka_k esteze nie som sama, aj ked asi som na tom najhorsie :D
@willy_wonka v pohodicke... sama som prekvapena a cim viac chodim,tym menej som zadychcana,ze asi chytam kondicku 😀
Dnes sme boli v divadle L+S🙂 Lasica ma nesklamal 😀 Na konci sa vela tlieskalo a moj maly chrustik sa uplne prelakol a kopkal o stosest. Uz keby bol s nami. 😉
@kavaapalma asi si ma nepochopila. Kupila som to v lekarni. Ale nemali to na sklade, tak mi to objednala a cca o 2 dni som to mala 😎
baby, aj vase babatka sa teraz hybu takym sposobom, ze SUPA sem, SUPA tam, normalna bolest, niekedy ma az vystre, no mam sa na co tesit pri porodnych bolestiach 😠 Najhorsie je, ked asi zatlaci na krcok, vtedy ma pichne medzi nozkami 😅 a teraz co nacvicuje? Normalne hodina zumby alebo kickboxu 😀
a BTW, az teraz som vas docitala 😀
@anicka.be aj ja som teraz docitala 😀
@willy_wonka tak ja dnes dopoludnia BB, kozmetika, kadernicka konecne po pol roku, s malym bola segra, mala dovcu, potom rychlo obehat nejake obchody (2 hodiny rychlej chodze) a busom k nej, cestou vyzdvihnut jej deti zo skoly, tej mensej odniest spolu s mojou plnou kabelou jej tazku tasku skolsku, pol hodku oddych a s malym von (3 hodky nahanania ho), okupat, uspat a veget 😅
@kavaapalma ...tiez ma palia spdky noh 🙂
@willy_wonka uz ani ja nemam vydrz pred chvili jsme se vratili z obchodu a ja jsem uplne mrtva a to jsme vyrazeli v 7 at neni moc lidi. nohy uz mi az tak nepuchnou ale boli,pali jako hovado.
od zitra konecne zacnu pit caje,kdy se muze alchem.?
@anicka.be nas krpec se mi porad tlaci na zebra,ale dneska kdyz jsem si zhykla goool tak jsem presne citila kde ma ruce a kde nohy normalne je bobanek rozhodil jak se lek 😅
a ci se tyka cesty domu, ja jsem za vajicko. neni to jen o vzdalenosti ale hlavne o bezpecnosti. nabourat muzete i na parkovisti a jak ta vanicka nesplnuje vse pro bezpecnost...

JA SOM BOLA V TESCU !!!! 🙂 a stacilo.... vobec ti nie je pohodlne...
@delica ako myslis na akom oddeleni?🙂 lekarsku izbu ma na 3p na porodnici, ja si myslim, ze.oni su gyn-por oddelenie a tam medzi poschodiami vsetci pendluju🙂